Eskiden demirelin ecevit adamida olsan azda olsa isbulma sansin oluyoda mhp filan deyince simdi beyzsan zengin siyahsan acsin sureiyelrre ucretsiz saglik hizmeti benden 53 tl bunasil bir ulke
Printable View
Eskiden demirelin ecevit adamida olsan azda olsa isbulma sansin oluyoda mhp filan deyince simdi beyzsan zengin siyahsan acsin sureiyelrre ucretsiz saglik hizmeti benden 53 tl bunasil bir ulke
Bunlari yazincada kotu insan oluyosun
Haber bekleniyor du zaten. Geldiğinde ve geldikten sonra dolarda hareket olmadı. Pazartesi etkisi olur mu hep beraber göreceğiz.
Yalnız.....!!!
Bu ülke vatan toprak bizim ve içinde yaşıyoruz yıllardır. Yorum yaparken daha dikkatli olunmalı.
Siyasi görüş ayrı vatanın birliği bütünlüğü ayrı olmalı. ABD bunu bir çok bankaya ve şirkete yapıyor. Amacı ceza değil, kendi isteklerini kabul ettirmek. Bunu anlayamıyorsanız durum körü körüne düşmanlıktır.
Ben rte sempatizanı değilim hatta oy kullanmıyorum fakat ABD dünya da terörün ve savaşın arkadında ki güçtür.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ABD, 6 Türk bankasını kara listeye aldı @cumhuriyetgzt http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...teye_aldi.html
Unutmadan yazim, unutursam tam sorgulamamış olurum kendimi de düzeni de.
İşin bir başka boyutu da "dayak olayı"
RTE'nin korumalarının abd gezisinde abd vatandaşıyla itiş kalkışa girişi. Gerçi abd mahkemeleri "dayak" demiş,
şimdilik pek inandırıcı değil fakat görüntülerde itiş kakış var.
iran ambargosunu deldikten sonra elin ülkesinde o ülkenin vatandaşına saldırmak veya yumruklaşmak ne derece doğru? bunu da
hararetli evlad-ı osmanlı trollerinin yorumlarına bırakıyorum.
Bi kez daha yüzümüz yerde.
Neyse yakim bi sarma bari efkarım dağılsın:)
Bakın bu link haberinde ambargo ve yaptırım cümleleri kullanılmış. İyi okuyun
Tutar yüksek
ABD’nin yaptığının bir nevi haraç almak olduğunu belirten üst düzey bankacılar, bunun geçmiş dönemde Avrupa bankalarına da yapıldığını, Avrupalıların da bu durumu ‘haraç almak’ olarak yorumladığını ifade etti.
Altı Türk bankasına kesilecek tutarın oldukça yüksek olduğu bilgisi verilirken, en yüksek cezanın konuşulduğu banka için tutarın 5 milyar doların üzerinde olduğu, diğer bankalar için ise cezanın bu tutarın altında olduğu konuşuluyor. Bankacılar, ABD’nin her bankaya keseceği cezanın tutarının farklı olacağını, tutarın bankaların aracılık ettiği işlemlerin hacmine göre değişiklik göstereceğini kaydediyor.
ABD geçen yıllarda Sudan, İran, Kuzey Kore ve Küba gibi ülkelere uygulanan yaptırımları ihlal ettiği gerekçesiyle Avrupalı bankalara 50 milyar dolar ceza kesmişti.
bu ceza verildiği iddaa edilen bankalar hangileri bilen varmı?
Attila kitabının İngiliz yazarının dediği gibi; TÜRK"ler hiçbir savaşı kaybetmezlerdi, eğer kendi ırklarından kadınlarla evlenselerdi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BURSA çık aradan BURSA :he:
Başkan Altepe istifa iddiaları ile ilgili bilgi almak isteyen DHA muhabirine, "Hayırdır? Yooo! Yok öyle bir şey yok! Yok öyle bir şey yok. Sağol. Hayırlı Akşamlar" diyerek makam aracına binip ayrıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/istifasi-...r-sey-40618539
İran'ın uluslararası diplomaside çok başarılı olduğunu hepimiz sıkça okuyoruz.
Abd ile ters düşmemek ve uluslararası çıkarları için Babek'i ölüme mahküm etti.
Biz de Reza'yı yargılayıp hapse atsaydık bu durumu hafif atlatabilirdik.
Ama naptık? Tam tersini.
Uluslararası ilişkiler ve diplomasi başarılı olursa bu ekonomiye yansır 2002-2007 dönemi arası gibi.
Seçilmişler bir karar alırken milletini, vatandaşını düşünerek karar vermeli. Bunu muhakkak huy edinmeliyiz.
Yoksa "dünya 5'den büyüktür" edaları dış dünyada kabul görmez ve de ulusal sınırlar içinde kalmaya mahkümdur.
O zaman birilerinin de şunu deme hakkı doğar:
"Dünya 5'den büyükse Türkiye de 1'den büyüktür":)
Demokradi vardı da neden 28 Şubatta ve her fırsatta bildiri yayınladı darbe yaptı onu da bi açıklayabilsek.Erbakan neden istifaya zorlandı. Falan filan bizde demokrasi kültürü zamana kişilere partilere göre farklı yorumlanır malesef.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk erkekler Türk kadınlarla da evlenmişlerdir. Hatta Osmanlı dışında hemen hepsi Sadece Türk kadınlarla evlenmişlerdir.
Bu eski Türklerde en çok beğendiğim adet yılda bir kere Hakan ın çadırının yağma edilmesi adetidir. Hakan bir gecede eşitlenir. servet paylaşımında oluşan adaletsizlikler ortadan kalkarmış. Tabi kısa bir dönem ve küçük bir bölgede yaşanmış olduğunu tahmin ediyorum..
Suç değil yetersizlik şimdi Trabzon yönetimi toplu istifa etti.Neden başarısız oldukları için.Taraftar istemiyor.şimdi deseler biz kongrede seçimle geldik gitmiyoruz.Bu örneği de anlayın artık.Belediye başkanları suça karışmışsa savcılar hakimlrr girer icraatlar yeterli deüilse Reis girer.Halkın teveccühü önemli.Karar alınmadan önce o illere müfettiş gönderiliyor başkandan memnunmusunuz şikayetiniz varmı? Karar keyfi alınmıyor.burada yanlışınız var.Yoksa durup dururken hükümet neden puan kaybetsin.Gökçek gibi nirini kenara alıyor alkışlanmalı aslında
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cumhuriyet gazeteside haber yapmış bankalarla ilgili olumsuz durumu bu gerçek mi?
Milletvekili olsun belediye başkanı olsun gorevden alınma şartları bellidir ama ortada bir soruşturma yokken kesinlesmis bir durum yokken istifa et denilirse bunun adına demokrasi filan denilmez. Ama boşa konuşuyoruz başbakanı istemediği için istifa ettiren sayın cumhurbaskaninin belediye başkanına bunları yapması normal . Denetim mekanizmasından bahsedenler var denetim mekanizması cumhurbaşkanı mi ? Belediye başkanı suc islemisse ne yapilacagi nasıl görevden alınacağı kanunlarda belli ama denetim mekanizmasını cumhurbaskani olarak gorenlerine bunu anlatmanın bir anlamı yok..
ula bu ülkede kaç çocuk yapmanıza ne içeceğinize kimin evlendireceğine kimin sözde müslüman diye kendi vatan evladını ölüme yollayacağına kimin şehit olup olmayacağına kimin görevi makamı ne olursa olsun attan eşeğe eşekten ata bindirmeye dahil burnunu sokan biri var ne demokrasisinden bahsediliyor. hırsız çaldığı için ödüllendiriliyor korumaya kalkılıyor bir zamanlar vatan hainleri ile kol kola gezenler şimdi de günah çıkarmaya çalışarak suçsuz insanlara bok atmaya çalışıp hayatlarını karartıyorlar. sonrada boş boş konuşup yalakalıkla adamı sinirini zıplatıyorlar. bir bitmediniz ya bir bitmediniz. :vk:
Gerçekleştiğinde apayrı bir dünya olacak..
şu an ona takılamayız..
PAZAR gecesi asya borsaları dolar işlemlerine bakarız..
sabahta diğerlerine
hareket yoksa.. yola devam..
Haberturk haberinin REUTERS 'e sıçraması hiçte iyi olmamış,maalesef..
Haber dünyaya da servis edilmiş oldu
bizimde belgelerimiz açıklansa var ya ülkenin %70'i çöpe gider.
Trump, ülkenin eski başkanlarından Kennedy'ye yapılan suikasta ilişkin 10 binlerce "gizli belgeyi" açıklatıyor
ABD Başkanı Donald Trump, Kennedy suikastına ilişkin gizli belgelerin paylaşılmasına izin vereceğini duyurdu. Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Daha fazla bilgi alınması için Başkan olarak uzun zamandan beri yasaklanan gizli JFK dosyalarının açılmasına izin vereceğim" ifadesini kullandı.
1992 yılında çıkartılan Kennedy Suikastı Kayıtları Yasası gereği, çoğunluğu FBI ve CIA'ya ait milyonlarca belgenin 25 sene içerisinde kamuyla paylaşılması gerekiyor. Bu süre 26 Ekim'de doluyor. Bugüne kadar Ulusal Arşivler, Kennedy dosyasına ait çok sayıda belgeyi paylaşmıştı fakat dosya içerisindeki bazı bilgiler ancak Başkan'ın onayıyla açıklanabilecek.
Borsanın düşeceğini yazanları, yazılarından ötürü vatan haini ilan eden burdaki beyinciklerle (minnak beyinler) tartışdığım için kendime kızıyorum.
"Eğitim şart".... kesin bilgi yayalım:)
Kendisi isterse istifa eder ama istifaya zorlamayı kendisi istifa etti diye pazarlamaya çalışmak buradaki insanları geri zekalı yerine koymaktır. Bu da aslında en büyük aptallıktır.
Kaldı ki "bu adam bizi temsil edemeyecek kadar yetersizdir. AKP olarak ihraç ediyoruz ve desteğimizi çekiyoruz" dersiniz. siyasi sorumluluktan kurtulursunuz. (tabii ki yeterliliği hakkında kadırılmışız veya yanılmışız falan demek gerekebilir.)
bu haberin söylentisi bile çok kötü...umarım aslı yoktur piyasada işleme almaz...ve böyle haber yapanlar vatana hainlikle yargılanır.
her hafta ayrı bir dert biz ne sorunlu bir devletmişiz başımız .ıçımız dertten kurtulmadı birileri rahat yaşayacak diye canım ülkenin düştüğü duruma bak tez zamanda kurtuluruz bu meymenetsizler ve yandaşlarından haydeeeeeee
Bakın ben sırf geçinebilmek için 7 yıl önce anadoluda bir kasabaya yerleştim. O zaman emekli maaşım 1050 TL civarı idi ve o ilk yıl 1 ekmek 0.50 krş idi. Maaşımla 2100 ekmek alabiliyordum. Şimdi ise 1400 TL maaş alıyorum ve ekmek 1 TL.
1400*1=1400 ekmek yapıyor.
Şimdi ben nasıl yandaş veya yancı olurum, soruyorum size eyyyy .........
O yılda 6 ekmek giriyordu evime şimdi de. Onda değişiklik yok.