Bölündükten sonra 2 kez 3 üstünü gösterdi:)
Printable View
Bölündükten sonra 2 kez 3 üstünü gösterdi:)
Tamam bugün iyiyiz güzeliz de grubun diğer şirketleri akçansa tavan, çimsa %9 civarı. Afyon'da hacim onların çok çok üstünde ama %6-7 civarı takılıyoruz. Kim nasıl mallandı bu kağıtta cidden enteresan şeyler dönüyor. :)
Yine 3 rakamı kabusu...neyse tekrarında 2.70 olsada yeniden mallansak:oleyo:
Bir turlu Mali toplayamadi gitti.Bari insanların hayali ile oynama Üç yıl önce 10 u geçmezdi,şimdi 3 u geçmiyor.En pis spek burda.
Yatırım Önerisi Değildir...
3 yatırım kuruluşu dün sağlam almış. Aldıklarının Hepsinide Bugün boşaltmış. Ama birileride 3 ün üzerinde tutamamış ama karşılamış. Bakalım yarın nasıl olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın abana çorba söyleyecek kımse yok mu?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...78a91ffd25.jpg
Düne ait
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8e666d992.jpg
Bugün
Bu takas yanlis günlük takas bu degil
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar günlükte 4tl hedefli bir fincan kulp görüyorum. Bu konularda daha tecrübeli bir arkadaş yorumlayabilir mi?
İşlem hacmi 100 milyon TL altında yön karanlık...
Birde şöyle yazayım.
3,07 TL yi geçemiyor...
Satın kurtulun...
Bol kazançlar...
İyi ki petkim sattık zararına Afyon çimento aldık artık emekli olacağız spek aşağı basmassa gözünü öperim spek petkim hissesinde üçyıldır bekleyip boşa gitti Afyonda bizi zengin et
Büyük olasılıkla sermaye artırırmından gelen kaynak ıle borc kapama vs yapıldı dıye haber dusecek
Hadi spek zengin et bizi uyuşukluk yapma petkim hissesinde yıllardır bekledik zararına sattık Afyon çimento aldık bekliyoruz
Afyon de şuan beklenti ne varki ? insaat sektörü bitik, borçlarını kapatabilecek mi ??
Yabancıların ilgisini çekmiş gözüküyor. Niyet vur kaç değilse güzel olur coronalı günlerde.ytd
Petkim hissesinde yıllardır yerlerde sürünüyor yıllardır Afyon çimento aldık zarar buradan çıkacak petkim hissesinde zararı buradan alacağım
Petkim şirketi kazanamadık bizi batırdı ama Afyon çimento yatırımcı yı herzaman zengin ediyor 💴💵🤑🤑🤑🤑🤑
Bugün üzdü afyon, akçansa tavan yaparken eksi kapatması kızdırdı.
Afyonun yukarı yapacağına inanıyorum ama vakti var galiba bugün camış aldım, afyon da takibimde, tetikteyim, akçansa, çimsa, sabancı, enerjisa iki üç gündür artı yapıyorlar, akçansa ve çimsa iki üç gündür çıkarken afyonun ayak uydurmaması beni şüphelendirdi, yarın da hareket olmazsa şüphem artacak (olumsuz yönde), yüksek hacimli çıkışları hep sevmemişimdir, salı günü olduğu gibi,. Endekste kar satışları olursa afyon da 2,70 lere çekilir küçük yatırımcı da dökülür sanırım, çok dağınılk anlattım, yorgunluktan :)
Afyon çimento 5tlden 31tlyi gördü sonra busene 3küsürden 8küsürü gördü hersene illaki kazandırdı petkim hissesinde yıllardır bizi hersene dibe soktu paramız pul oldu varmısın yarışa Afyon çimento petkim hissesinden kat kat daha fazla para kazandıracak
Afyondan emekli olacağız küçük yatırımcı olarak inşaallah
Galiba gözünü yine aşağıya dikti,şöyle 80 altına insede tekrar yemlensek...3 üstünde kalamıyor,buna sıkıntı yaratıyor...ytd.
Endex devamlı yükseldikçe dolar bazında ucuzluyor bu seviyelerde oldukça,yine 2.90 takıntısında,3 üstünde kalmadığı sürece yola devam etmesi zor...ytd.
2.88 kapattı,zaten belliydi ne olacağı 90 ineklemesinden,haftaya bakalım 80 altı görülürmü !!!