An itibari ile karel yunsa esit hadi olm yunsam kir.
Printable View
An itibari ile karel yunsa esit hadi olm yunsam kir.
Hocam yunsaya geçelim mi
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış yazdım karele [emoji1]
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese soruyorum ama sn sacro isdemiri inceleyebilirseniz fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz acaba
Sacro hocam egpro için bi yorumun varmı
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karel de yatırım fonlarının alımları göze çarpıyor, en çok toplayıcı durumunda. Ama para çıkışı mevcut, 7.45 e çarpıp geri geliyor. Yorum alabilirsek sevinirim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sacro hocam “YKBNK” için yarına dair bir görüşünüz var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar selamlar,piyasaları cep telefonu üzerinden izleyenlere bir sorum olacak.
Matriks,ideal vs., dün ve önceki gün, açıklamaların geldiği anlarda bilgisayarlarda kilitlenmeler oldu.Aynı şeyler cepte de oldu mu?
Sayın sacro müsaadenizle foruma bir sorum olacak, Portföyümü A1 Kapitale taşımak istiyorum. Tavsiye edermisimiz veya güvence konusunda sıkıntı yaşarmıyım. Güvenilir midir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sacro hocam Yunsa da saat 18 civarı fiyat 7.20 ancak gün sonunda fiyat 7.02. Bunu sebebi nedir? Bir operasyon mu yapıyorlar yoksa kar satışları mı?
Yarın Yünsa' ya devam mı?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim.
Karele de devam ediyoruz o zaman.
Gerel de durum nedir hocam çok geri geldi çıkış yapar mı acep?
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunaydin Sacro hocam. Vestel bugun tutmayin beni asagiya inmek istiyorum diyor gibi...
7.15 16 17 den biraz yunsa azalttim.
Hafta sonuna full mal girmek istemiyorum.
Karelide azalttim.
Yuzde 50 nakit
Sacro hoca ORGE dikkatinizden kacmasın.
Yatırım tavsiyesi değildir
Kipa hakkinda dusuncelerinizi ogrenebilir miyim?
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atlas ne gitti be.
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç sormayın. nasip olmayınca olmuyor. bu hafta kap haberi nedeniyle atlas aldım.
çarşamba günü menderes gidecek diye atlası 1.09'dan sattım.
satış o satış, ondan sonra kopmuş. menderes de kar bıraktı, ama %30 nire, %10 nire?
kap haberleri önemli arkadaşlar, mümkün mertebe takip etmeye gayret edelim.
biz elimizden geleni yapalım da, nasip değilse kabulleniriz.
Bu,f un yeni
hisseleri takip edenler, hisselerle ilgili bekledikleri haberleri de takip etmektedirler.
ancak, benim belirttiğim husus; takip etmediğiniz bir hisse olsa bile, sık sık kap haberlerini takip edersek ekmek çıkacak hareketler yakalayabiliriz.
adresi: https://www.kap.org.tr/
Aynen öyle yaptım dün tavandan yeni sahibine devrettim.metro 1.20 derse onu bunla takas ederim artikin sacronun karelle yunsayi change ettiği gibi.ben zaten bir galit ten kazanabiliyorum ne hikmetse :)))
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecegin 2 hissesini yaziyorum.Yani ilk 5 yilin hissesi. Gerel ve Karel.Her ikisininde potansiyeli guclu.Ozellikle Gerel onumuzdeki 5 yil icinde 50 TL yi bile gecebilir.Turkiye pazarinda elektrikli otomobil su an az olabilir.Ancak her yil trafige 10 binlerce yeni otomobil giriyor.Onumuzdeki yillar elektrikli veya hibrid otomobil sayisi yukselecektir.Iste burada Gerel sarj istasyonlari ile alt yapi saglanacak.Genelde bu alt yapi gelisme oncesi saglaniyor.Glecegi iyi okursa ve fosil yakitlarin'da (petrol ) pahali oldugunu dusunursek, elektrikli otomobillere gecisimiz hizlanacaktir.Karel icin teknoloji belirleyici olacaktir.Bu iki hissede gemiye ne zaman erken biner UV yatirimin icin temeli atarsan, iyi kazanclar saglayacaktir.Gerel ilk 2 yil hedef fiyatim 50 TL.Karel 70 TL
Kesinlikle YTD. Analizden ibarettir.
Yunsa icin analiz yapmayayim, o zaten Roket olabuluuuuu :kahkah: YTD
Polemik yaratmayayım ama sen analiz yapma hocam:)
Kalp ilee...Onlar ne derse desin, ben ve benim gibiler bu toplumu o kadar sevdik ki..Dünyadaki en orjinal milletiz..Tam herşeyi yıkacakken ısss dur düşün deyip, bu kadar olumsuzluk içinde dur bakalım bu kadar olumsuzluk içinde bir hayr vardır deyip, sonra toplanıp para pul hikaye olduğunu anlayıp, sonra beyler efendi gibi oturup düşünenlerin meclisidir bu topraklar..
Herkes neden sustu be..Dün geceden beri niye sustu bu sayfa..
Herkes tatile girdi..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayis 15 e kadar endeks yukari olur tahminim.
2 3 hafta zararlar cikar guzel kagitlar yakalariz tahmin ediyorum.
Pergamon için düşünceleriniz nedir günlük de macd yukarı kesti sanırım ama teknik olarak sizin dusuncenizi de merak ediyorum bu güzel hisseye sayenizde bulastim [emoji2]
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan değil valla o benim de dikkatimi çekti burdan ekmeği yersem yunsa ya geçiş yapmayı düşünüyorum veya yarı yarıya ya bolebilirim
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.