Bugün bende aranıza katılmak istedim sonra caydım çünkü trend olarak 1,40 ve üzeri aşağısı sağlam görünsede kayış göstermesi bir müddet izlemek gerekdiğini düşündürdü
Printable View
Bugün bende aranıza katılmak istedim sonra caydım çünkü trend olarak 1,40 ve üzeri aşağısı sağlam görünsede kayış göstermesi bir müddet izlemek gerekdiğini düşündürdü
30 lukta tam fincan kulp un kulpu bitti 1.40 seviyeleri fibo için çok önemli. Bakalım fincan kulp tuzak mı
Nasıl bir kapanış bizi bekliyor acaba?
Bu hisse bir anda oyle bir firlayacak ki sanki 2-3 tavan tavan gidecek gibi geliyor bana. Bu bir his. Ha ne zaman belki yarın belki yarından da yakın. En geç 2 hafta içinde... Fal baktım öyle cikti☕☕☕☕
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi güzelim at 1,40 TL nin üzerine, sonra 1,45 TL yi geç...Hadi güzelim başla hareketlere. Biliyoruz bugün yarın yarından da yakın yapacaksın bir action...😎😎😎
Sn.mmgezen iyi niyetlerinize inşallah diyerek katildigimi belirtmek isterim.Nazlanmayi bıraksın artık silvercan kendine çeki düzen verip görücüye çıksın artık.
☺️☺️☺️
Yaprak kımıldamıyor 1.40 her şeyin ( fibo, alçalan üçgen, flncan kulp, trend değişim) direnci bi hacimli kırsa 1.50 lere nefes almaz. Hacim yok, ne arz ne talep yok
Ya arkadaş sanki 5 gün çok efor sarfettinde cuma gününü dinlenerek geçiriyorsun.Helal sana sılvercan.
800 puan + endeks de kağıt debelenip duruyor potansiyel olabilmesi için 1,45 ve üzeri kapanışlar lazım zor tahta
Sabirla bekleyeceğiz ve inşallah kazanacağız. Bu hayatın heyecanı meyecani yok. Bu kağıdın da yükselmeden kaçarı yok yok yok...
Aylikta fincan oluşuyor, bugün de kulp oluşuyor, iniş çıkış yapar kulp oluşumu icin. Formasyonu başarıyla tamamlarsak ver elini 1,60 TL😎
Bu böyle mal toplayacak gibi ne zaman baş kaldırsa izin vermiyor. Hacim komik seviyelerde. Benim bu kağıtta stratejim belli. 1.10 a kadar al al kırarsa 0.7 lerde al al . 1.40 hacimli kırarsa geriye yaslan bekle.
Şahsen kendi adıma söylüyorum benim sabırda problem yok sn. spek.
Twitter daki borsa reçetesi 1 gün önce takip listesi olarak SİLVER, garanti ve polho demiş. Dünkü 1,44 TL hareketi, yüksek işlem hacmi ve mynetteki çok izlenme bence bununla alakalı. Bu adamlar Twitter da 1 gün önce yazarlar hisseyi sonra herkes atlar alır yükseklerden, yüksekten alınca da stopploss niye yapmadın der. Böyle adamların hisseyi önermesi bence iyi bir şey değil. Nitekim dün 1,44 TL yi gördü ve 1,38 TL kapattı... Sakın seyir iyidir...
Hollanda'nın ardından Almanya da Türkiyenin Ekonomik yaptırımlarını kaldırdı. Silver-Can için çok güzel hareketler bunlar.
Bu iki ülke ile beraber Danimarka Silver-Can'ın en büyük dağıtım üssünü oluşturuyor.
Sılver- can en çok satış yaptıgı ülkeler arasında rusya ve almanya geldigi için izci abimin paylaşımına katılmamak elde degil. 1.44-45 son bi ayda üçüncü kez deneyecek ve bu sefer kendini yeni bir kanalın içine atacaktır diye düşünüyorum.
Bizim Mustafa abi (Laçin) özellikle Almanya`nın önemini belirtmişti. Kendileri için hayati bir durum olarak görüyor.
Silver-Can mı, yoksa Sasa mı, kesinlikle Silver-Can.
Sasa + silver en iyisi. Benim portföyün %55 silver, %45 sasa.... Sasa da candır gerisi heyecandır. Pazartesi 11,00 TL leri zorlayacagini düşünüyorum...😎😎😎
Dipler yükseliyor, tepelerinde yükselmesi lazım. Düşüşler hacimsiz güçlü direnç 1.45 geçilirse trend gelir
Ah şu 1,45 TL ne çektik senden... Bu hafta geçeriz inşallah... Bilanço yaklaştıkça hisse gelecek karlılığı fiyatlayacaktir. 10 Ağustos desek 3 hafta var şunun surasinda. Ben bilançoya kadar özellikle önümüzdeki haftadan sonra( 30 temmuz - 10 Ağustos) hızlı hareketler yaşanabileceğini düşünüyorum. Ama şirketten teşvik ve yapılacak yatırımlarla ilgili de haberler gelmeli. Teşvik onay haberi geldiğinden beri şirketten tek bir haber gelmedi şimdiye kadar. Neyi bekliyorlar anlamadım, sonuçta teşvik başvurusu yapmissan, nasıl ve nereye yatırım yapacağın da bellidir. Bekleyip göreceğiz. İçimdeki his kağıdın bir anda kopup gideceği yönünde ama yavaş yavaş doldura doldura gitse daha sağlıklı olur. Bakalım bu 3 hafta nasıl geçecek? Hisseyi ve şirketi çok daha iyi tanıyan tecrübeli arkadaşlar da bu konularla ilgili fikirlerini paylasirsa çok iyi olur? Özellikle de sirketin hisse üzerindeki etkisi, ky yi koruyup korumadigi ve neden hala şirketten tesvikle bir haber gelmediği????
Hareket başlasın😎😎😎
Kir artık 1,45 TL yi hadi koccummmm
Ne 1.45 miş arkadaş ya yakın zamanda 1.30 da olduğu gibi çok nazlanıyor burada.
Insanı hasta edersin sen ya.
Garanti alıcı 170.000
Vakıf satıcı 103.000
1,45 TL yi gecemese de 1,42 TL üzeri kapanislar yaparsa ilerleyen günlerde 1,45 TL yi de rahat geçer diye düşünüyorum. Cunku daha once 6 ve 7 temmuzda 1,45 TL yi gormus, 1,42 TL kapatmıştı. 1,42 TL üzeri kapanista olumlu görülebilir...
Hadi silvercan yap bir action, bak Sasanin bir kısmıyla senden aldık, pişman etme bizi, nazlanma artık😎
Çok nazlandın ya 1 ileri 1 geri yapacaksan şöyle 10 ileri 1 geri yapsan ne olurki
Geçen hafta ben almıştım ondan gitmiyordu.Dün akşam çıktım artık uçar gider.Az bekleyin:oleyo::oleyo::oleyo:
Bugün istirahatteyiz anlaşılan.Dinlen bakalım.
Çıkarken nazlı nazlı, en ufak bir inişte maşallah usain bolt gibisin vicdansız.
Piyasa kötü arkadaşlar. Biz de burada değil, başka yerlerde para dağıtıyoruz. Farkeden hiç bir şey yok. Hiç olmazsa sizde yeşil gözlü Silvercan var, bizde ki, tosun bir oğlan. Herkül gibi bir şey.
Sn.izci selamlar diliyorum
Usain bolt sözüme çok alındın anlaşılan silvercan.
Bu havada bu silkeleme ve bu kapanışla kv dede 1.5* kendini atıp orda vakit kaybetmeden 1.7* görmesi lazım. Malını kaptıran yoktur umarım.