Osmanlı portföy minerva serbest fon (osh)
100k ile alım yapabiliyorsun.
Ay sonu alım yapıp bir sonraki ay sonu satabiliyorsun.
Nitelikli müşteri olmak gerekiyor.
Pöhhh pöhhh
Printable View
Osmanlı portföy minerva serbest fon (osh)
100k ile alım yapabiliyorsun.
Ay sonu alım yapıp bir sonraki ay sonu satabiliyorsun.
Nitelikli müşteri olmak gerekiyor.
Pöhhh pöhhh
Pardon yine mesajım silindi. İsbank eurobond fonu aylık %2.57 getirmiş, isbank uygulamasınin önerdiği bir fondu.
OSMANLI İLE çalışıyorum adamların platformundan alış yapamıyorsun. bunların özel bankacılık gibi bölümleri var.
nitelikli yatırımcı diye geçiyorum oysa.
fonu almak için kağıt imzalıyorsun.
pek ilgilenmedim açıkçası 1 ay elde tutacaksın.
oldu ki zarar yazdı çıkamazsın.
Serbest Fon Nedir?
SERBEST FON NEDİR?
Serbest Fon,
nitelikli yatırımcıların yatırım yapabildiği, yönetim stratejisi ve yatırım araçları konusunda herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan fon türüdür. Serbest Fonlar, Türkiye’de ve yurt dışında sadece SPK’nın “nitelikli yatırımcı†tanımına uygun kişi ve kurumlara satılabilmektedir. Diğer yatırım fonlarından farklı olarak piyasaların her iki yönde de sunacağı fırsatlardan istifade etme (long/short) esnekliğine sahiptir. Tezgahüstü türev işlemler yapabilir, risk yönetimi açısından belli kısıtlamalara tabiidir. Katılma payları sadece nitelikli yatırımcılar tarafından alınabilir.
Son 1 Ay Getirisi
%4,759669 yeni kurulmuş sanırım 6 aylık performans yok.
:halay:ilginç. Uygulama yaratıcı. Bir bakayimAlıntı:
Originally Posted by Blackhawk48;36.84704
bu tcd nasıl bir fondur, Allah nazarlardan saklasın , maşallah!
yfv fonunu yapı krediden almak daha mı mantıklı olur yoksa fark etmez mi?
sanırım t+1 uyguluyor, acaba yapıkrediden alsam farklı mı olur? alanlar varsa bilgilendirebilir mi?
Bildiğim kadarıyla alış ve satışta t+1 uyguluyor YFV. O esnada para ppf veya repodan değerlendirilmiyor, İslam kuralı sebebiyle.
DZT - Deniz Portföy Uzun Vadeli Borçlanma Araçları Fonu
- %34,41
dün aldım bunu alırken de dedim tahvil faizleri yukarı hareket edecek sanrım .
eksi yazmış dün bana yansımadı yarın da dursun .
bu fonlar eksi yazacak herhalde
Fon fiyatına tefas'tan veya https://www.yapikredi.com.tr/yatirim.../fon-bilgileri adresinden ulaşabiliyoruz
okt oranı kaç oldu acaba ?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okt 19,96 mk .
Okt çöp oldu artık bu oranlarla
23,75 net orandan 1 yıl bağlayanlar için işler şimdilik çok iyi gidiyor.
Yfv fiyatı hala aynı görünüyor ne zaman belli oluyor acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
25.15 nkolay varken neden fon ısrarı anlamadım 300 400 500 gün garanti oran vardı..
sabit getirili fonlardan hangisini önerirsiniz?
Bir şeyi merak ediyorum:
Fonu aldığımız için bizden MKK komisyonu veya başka bir isimli bir komisyon alınır mı ? Bildiğim kadarıyla MKK ücretleri fonun içinden tahsil ediliyor, ayrıca fonu alandan vergi dışında herhangi bir şey alınmıyor yönünde bilgi sahibiyim. Sizce bu bildiğim husus doğru mu ?
Saygılarımı sunarım.
okt mk %19.95
gpg mk %1,85
yfv mk %36.45
ist mk %21.18
Bankaci ustadim gunaydin
Bu gpg de satis valorune 2 diyor
Benmi yanlis okuyorum
Myfinans ustad 1 demisti sanki
Yfv sessiz yoluna devam ediyor.Oranlar gayet iyi.Tcd tefaşta eksi gösteriyor durum nedir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ist mk %21.18
arkadaşlar, TCD ve GPG fonlarından orta vadeli olarak almak istiyorum. fon yapılarını da göz önünde bulundurduğumuzda hangisi daha riskli? getirisi fazla olduğuna göre TCD daha risklidir diye düşündüm ama yanılıyor muyum? özellikle borsada sert düşüşler olduğunda şu anki pembe tablo terse dönebilir mi TCD'de? GPG açıklamalarında hisse oranının 0 ila 35 arasında olabileceği yazıyor. TCD fonunda yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hisse oranları daha yüksek olabiliyor. günlük düşünmüyorum ama aylık oranlarda en azından mevduğat üzeri güzel getiriler hedefliyorum. yani getiriler biraz daha istikrarlı olsun istiyorum. bu düşüncelerim doğrultusunda hangisini almam daha doğru olur? ya da dörtte bir TCD, geri kalanı ile de GPG gibi sepet mi yapmam daha doğru olur? ytd olmadan sizlerle istişare etmek istedim, teşekkürler.