Moody's: Türkiye ve güney Afrika'daki zayıf veya kötüleşen makroenomik ortam tüketici güvenini negatif şekilde etkilemeye devam edecek
Printable View
Moody's: Türkiye ve güney Afrika'daki zayıf veya kötüleşen makroenomik ortam tüketici güvenini negatif şekilde etkilemeye devam edecek
Moody's: Türkiye'nin zayıflayan ekonomisi şirketleri ve altyapı sektörü için zorlu iş yapma temel göstergelerine işaret ediyor, yüksek faiz oranlarını ve bazıları için krediye ulaşımda zorlukları yansıtıyor
Bunlar eskiden borsa eşittir ekonomi tezini bıraktılar sanırım artık tek hedef kur, borsada daha vahim durumlar ortaya çıkabilir
85.499 vurdu çekti.
Albayrak: Mayıs Haziran gibi yeni paket açıklayacağız.
87 ne kadar onemliydi ama siz hic grafiklere bakmiyorsunuz, uzuyorsunuz beni
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Morgan stanley türkiye 2019 büyüme tahmini -%1,8; önceki -%0,7
Prof. Steve Hanke
@steve_hanke
·
16s
#Turkey's inflation rate, measured accurately over the weekend, is 44%/yr. #TurkStat continues to publish the false inflation measurement of 19.5%/yr. for Turkey, less than half of the true inflation rate.
Türkiye'nin haftasonu boyunca doğru ölçüldüğü enflasyon oranı% 44 / yıl. TÜİK,% 19,5 / yıl yanlış enflasyon ölçümünü yayınlamaya devam ediyor. Türkiye için, gerçek enflasyon oranının yarısından az.
Forumdaşlar literatürde buna Bruce Lee 1 inch puch deniyor. Brıce Lee'nin meşhur 2.5 cm lik vuruşu.
https://www.youtube.com/watch?v=EGmc1w_UU8I
Bist100 endeksi enflasyon bazında bakarsak haziran 2009 yılına geriledi.
Şu anda 210 olan endeks, 2008 yılı krizinde anlık 129'a kadar düşmüştü. (ucuz ucuz diye bir tv programında çığırtkanlık yapanların dikkatine)
Hazine %26,12 ile borçlanmış. Cisim yaklaşıyor.
https://esecmen.chp.org.tr/
secmen kayıtlarınızı kontrol edin...siliyorlarmış özellikle chp nin kazandığı ilçelerdeki seçmenleri...
Amk bitmiyor su paketler bir turlu
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurun arka paketi açıldı sonuna kadar haberleri yok :he:
[QUOTE=Macar;3450772]Ne çekmesi
0tuz bir
türk milletinin karnı guruldamadan aklı başına gelmez her zaman demişimdir 2019da bi fırtına kopacak çok büyük değişiklikler olacak ülkede siyasi olarak inş bu sefer aklı başına gelir bu milletin borsa konusunda imf gelene kadar bırak 70 binler 60 binlere bile girmem imf lafı duyuldu mu aselsan tupraş vesaire bakarız o gün.
çiğköfteciler bile bukadar pakete çıkmıyor :kahkah:
Geçen gün de yazmıştık mesela en düşük kaç?En düşüğü yakalamak çok zor ama bunun %25 aşağısını görmüş:yes:
https://i.resimyukle.xyz/yLWO31.jpg
Pazar günü açtım cnn türk ü baktım damat öyle bir sevindim ki sanki dedim milli piyango bana çıkmış gibi sevindim. Ah dedim özlemişim seni yiğidimmm , her yeri ayrı oynayan orana burana gurban senin. Pazar günü ama genede üzdü bizi paket açıcam demedi pazar günü anca işimizin başındayız mesajı verdi o bile yetti pazartesine.
Allah damadı başımızdan eksik etmesin , ayağına taş değmesin, yolu hep açık olsun. Minimum 1 yıl daha başımızda kalsın damat yoksa yeminle aklı selim biri başa gelir falan aç kalırız mk hahahahaha
En büyük paket kıdem tazminatı fonu bakalım fonu kurabilecekler mi?