Eib dağılımı ne zaman açıklar.
Printable View
Eib dağılımı ne zaman açıklar.
Şaka gibi borsa ilk yarısında işlem hacmi 3.3 milyar dolar.60 milyar dolardan nereye gelmiş
Etf nedir bilgim yok.
Yazdığın fonlar petrole dayalı viop işlemi benzeri işlem yapan fonlar mıdır?
İçinde petrol şirketlerinin hisse senedi var mı? vs. biraz açıklama yapabilir misin?
fonu alırsak sadece petrol fiyatını takip etmek korelasyon açısından yeterli midir ,ilave riskleri de var mıdır?
konunun cahili olunca komik sorular da sormuş olabilirim :whistling:
Mb alış kuru cuma günü 6.0821 bugün 6.1098
Cds stabil 390 civarı yine. Eurobond fonları için pozitif gibi 0.20 civarı artı gelecek diye düşünüyorum.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 3 defa aes aldım brent ile tam uyumlu değil ama %80 korelasyon mevcut diyebiliriz ayrıca dolar kuru da etkili Bu fonda birkaç önce petrol hep artıdaydı ve dolar 6.25lerden 6.07lere düşünce ciddi eksi yazdı, bir link vardı asıl takip edilmesi gereken akşam yazayım size linki. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aes için takip linkini buldum
https://finance.yahoo.com/quote/%5ESPGSCLP/
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlışım yoksa 104,200 seviyeleri 200 günlük ortalamalar ve normalde burada tutunması beklenir. şu an normal olan hiç bir durum olmadığı ve burada da tutunamadığı durumda ise son kale 99'lar olur. orası da tutmazsa zaten diyecek bir şey kalmaz. yüzde on fonda olduğum halde bunları yazıyorum. normalde bu gün bir yüzde onluk daha alıp maliyet düşürmem gerekiyordu. risk algımız ne kadar değişmiş.
AFT de AES gibi olur mu acaba korkmaya başladım
Borsanın bu hali fonların 1 yıllık getirisini alacak gibi Fed boşuna erkenden faiz indirmedi bir şeyler biliyor olmalı
Burdan bir arkadaş paylaşmıştı buraya paralel oluyor diye yarın test edelim buradaki çıkacak mıSM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk borsasında fazla düşüş olacağını sanmıyorum. Zaten beleşin beleşi hisselerimiz. Yatayda az düşerek debelenir durur.
Corona virüsü ve ucuz petrol Türkiye ye olumlu bile yansıyabilir. Kimbilir? Ama çok olumsuz düşünmeyin. Tersine Türk borsası biraz düşerek sonra diğerlerinden daha fazla artarak turu tamamlayabilir.
TCMB son zamanlarda çok akıllı hareketler yaptı. İnanılmaz altın topladı. Elindeki 50 milyar $ lık Amerikan hazinesini geçen sene sattı ve komple ALTIN alarak hazinesine kattı.
Suriye konusunda da herşey Türkiye nin istediği gibi gidiyor.
Göçmenleri de göndermeye başladık. Artık Avrupa düşünsün. Ekonomimize yükü çok azalacak göçmenlerin.
RTE hayatının en iyi hareketlerini yaptı son 9 aydır. Açıkcası bir ALTIN yatırımcısı olarak Türkiye borsasının diğer borsalardan daha olumlu ayrışacağını düşünüyorum.
104300 - %4.70
Biseyler oluyor ama ne
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun ayvayi yedik
En dusuk eksi 5 getirir fonlar
Acc yine kral cikar
Arti getirirse sasirmam
Meydey meydey- 5.5
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...eydan-5669304/
Rusya Maliye Bakanlığı, petrolde 25-30 dolarlık fiyata 6 ile 10 yıl arasında dayanabileceklerini açıkladı.
Bunların inatlaşması sonucu kavgadan para kazanalım derken vurgun yemeyelim.
Avrupa -8
Bovespa -10
Yaninizdaki en saglam seye tutunun
Birazdan abd acilinca bosluga dusecez sanki...
Yapmayin oglum gidiklaniyor lan😀😀😀
dow - 7 ...
iran krizi vb...sınırötesi harekat gibi sandık bu durumu... gerçekten de kriz zamanında alan kazanır dedik..haklıydık.. ama durum daha bir farklı galiba... sıfır reel faiz,düşük petrol... korku-panik ..
ACC ne yapacak acaba bugün...
Sabah abd vadeli piyasası durdurulması sonrası şimdi de komple işleme kapandı abd borsası.
Biri de eksi bile olamayacak diyordu işlemleri kapattılar korkudan - 10 gidiyordu :kahkah:
Eib bugün ne yapacak çok merak ediyorum [emoji848]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eıb kurtarır bugün zaten hisse ağırlığı az.
Tte yarın da sağlam bir eksi yapsa yeniden alım düşünüyorum ilaç olayına iyi çıkış sağladı virüs döneminde.
Petrol için opec anlaşması yakındır zarar etmek istemez ülkeler ancak virüs çoğalırsa arz talep nedeniyle petrol daha çok yumruk yer.