Bunu kahve ayiltmayacak , bi kova buzlu suyu dokeceksin kafasindan asagiya anca...
Printable View
Bunu kahve ayiltmayacak , bi kova buzlu suyu dokeceksin kafasindan asagiya anca...
Enişte papatya falı bakıyor sankim bir gün yeşil bir gün kırmızı, bugün sıraya göre bakarsak kırmızı olması gerekiyor. Ins tüm çiçeği yolar atar, güzelde bir haber atar kap a. Heber kısmı bomboş:) ytd
100 u geçti ama kalıcı olmayacağını bildiren hareketler yapıyor. Ins yaniliyiurzdur. 120+ olsa rhatlayacagim .. ytd
Bi 110 hareketi yaptı kafaya yedi satışları herhalde geri çekildi 105 e enişte :)
Gene klasik hareketini yapti:)
Seviyor, sevmiyor.. birgun yeşil bir gün kırmızı, is papatya falına döndü:)
Günlük marjinal çok açık, hiç alistigimiz enişte hareketleri degil
Enişte köprüden önce son çıkış vermiş ama göremedik malesef:(
Daha şimdiden dunki kadar hacım olmuş..
110 barajını astikmi, 120 yi yıkar geçeriz ins:) ytd
We tavannn:))
Ins bozmaz
Sessizce aylardır bekliyoruz
Teknik vs hikaye
Klasik hareketini bekliyoruz
Yolumuz uzun
120 üzerinde kalıcı olursa yola.devam.eder diye düşünüyorum. Daha önce defalarca yazdım gene yazayim. Yakın arkadaşları 10 binleri devirdi. Bfren ikinci tura.donuyor. Zarar sa.bfeende zararda . Ana hat üretime başladı yakında kar da açıklar diye düşünüyorum. Bakalim d*****n kuyruğunu yarın koparabilecekmiyiz. Ytd
Masallah diyelim nazar değmesin, enişte yılların tozunu arıyor üzerinden:)
Bugün fırtınalı gececege benziyor. Hayırlısı olsun
Enişte rolünü oynuyor. Eskiden mallananlarin buradan satmasi imkansız, tekrar aşağı salmasi kendisi için intihar. Daha fazla mal kaptirir. Zor bir durum. O.kadar uyardık seni çok ucuzsun diye dinletemedik. Kendin ettin kendin buldun. Zararın neresinden dönersen kardır. Ytd
Bugün bi tabani gösterecek gibi görünüyor. Hayırlısı bakalim. Ytd
2 gün tavan yaparak gidecek havası oluşturdu. Bugünde nasıl olsa gidecek diye atlayan sazanlar mi ariyor acaba. Hissenin kırılma ayındayız diye düşünüyorum. Kafa kırık olduğu için eniştenin her iki yonede gidebilir. Gün sonu resim ortaya çıkar ins ytd
Bugün hacim oldukça yüksek, gunlukculer tabanla müşerref olacaklar gibi. Niyeti bozdu enişte. Yarında aşağıya basmaya devam edecek gibi duruyor. Son anda değişiklik olmazsa. Bakalim ne olacak. Sürprizlere gebe bir durum. Büyük resimde bence bir.degisiklim yok. Konya ve eggen in costugu bir endekste kayıtsız kalamaz. Milleti zarar .diye kandırdı. Oda bitecek , sonra ne doyecekson:)
Neyse bunlar benim düşüncelerim. Kendi aldığım kerterizlere göre cikarimlar yapıyorum. Hisse bugin 300+ olsa.neden oldu diye şaşırmamak lazım. Yatırım tavsiyesi değildir.
120+ kapayaydik iyiydi ama enişte uygun görmedi. Olsun, geriden gelip 120 yi bir nefeste geçeriz ins:)
Alış 118 satış 119. 1 lt fark var . Hareketli bir gün olacağa benziyor. Zaten dün 600 kusur milyon tl hareket olmuş. Normalin 20 katı gibi.
Yıllık yükseliş %58 , enflasyonun altında. Notumuzu alalım.
Malı değerine mi getiriyor yoksa geride büyük bir haber mi var . Zaman la öğreneceğiz, adam ketum. Laf söz çıkmıyor ağzından
Tavanı bozmus...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enişte doludizgin gidiyor maşallah. Bir haber ile desteklesede kalpten goturmese bizi:)
Neyi fiyatkadigini hala anlayamadık. Düşük fiyatı degerinemi getiriyor ki mantıklı olan bu. İlave olarak birde henüz.bilmedogomiz bir habermi var. O zaman tadından yenmez. :)
Evet habersiz bole oluyor. Bi yukarı bi aşağı. Seyretmeye yürek.dayanmaz..
Cuma kapanış rakamindayiz şu anda 129, acaba malı toplayadomi yoksa dagitamadimi. Gün sonu enişte rengini belli eder
Kendi calip kendi oynuyor. Akli sira cok ciktim her an cakarim imaji veriyor. Git coluk cocuga ver bu omaji. Seyinden yakaladik seni birakirmiyiz. Hisseyi yıllardır baskiladin. Şimdi bedavadan al, yok öle 3 kuruşa.5 köfte. .. ytd
Hacım düşük son iki haftaya oranla, alan satan yok galiba
Baş tabanada rahatla hadi. Nasil olsa.yapacan bigun:)
Ytd
Türkiye 16 çeyrektir büyüyor. Son çeyrekte %4,5 büyüdü. Büyüme devam edecek görünüyor. Kartonda bu büyümeden nasibini alacak tabiki. Ana hattın bakımı ve grevd8 derken fiyatı baskiladi. Son bir yıl hele pokunu çıkardı. Sonuçta bu baskının yay gibi firlsyacagi belliydi ama zamanını bilmiyorduk. Bırakacak bu kontrollü ayaklarını bunu kontrol edemezsin. Et baklimda görelim. Bedava olduğun gerçeğinden deve kuşu gibi başını kuma gömerek kurtulamazssin. Ytd
Düzeltme isini uzatmadi enişte, iyide yapti. :)
Çok fizlizin enişte, basdondurucu:)
Enişte su koyuverdi. Hani 350 lere gidecektik soluluksuz seninle :) ytd
Az zamanda çok yol aldı, yoruldu tabi. 3 senedir dinlendigin yetmedimi:)
Bugün kıpır kıpır, her iki tarafada göz kırpıyor hınzır:)
Kapanışa doğru bir tavan denemesi yapargibi oldu sonrası şelale, pozitif kapatması olumlu, yarın ins pozitif görüntüyü korur. Ytd
Kısa denilebilecek bir zamn diliminde yaklaşık 2 katin çıkarıp yataya sarmış gibi gorunuyir. Burada 2 ihtimaline eşit oranda görüyorum. (Tabi eğer kısa süre içinde büyük bir heber gelmeyecekse). Buradan mal toplarsa yukarı sürmeye devam edip sonrasında bir haber ideali yukarıdan dağıtmak. Eğer buradan mal verebilirse verip aşağı basmak.%50 gibi. ..bakalim ne yapacak enişte. Buralardan uzunculerdan mal alamaz. Maliyetleri dolar bazında çok yüksek. En az bir bu kasdar daha yukarı sürmeli mal toplamak için. Bakalim izleyip göreceğiz anyayi konyayi:) ytd