Çok kalabalık.
Ayda 10 milyon öğrenci giriyormuş o siteye. :he:
Printable View
Biz yaz kış muhakkak evi havalandiririz. Bu akşam itibariyle tek tip kıyafet uygulamasına geçtim buraları okuyunca.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimizce korunmaya çalışıyoruz artık.
İnşallah en kısa sürede biter bu salgın da hayat normale döner.
Alkol denilince aklıma nedense, ılacimin vaktinin yaklaştığı geldi.:he:
Salgından korkmamak lâzım, düzenli ilaç almak yeterlidir.:oleyo:
kiyafetten bulasma olasiligi oldukca dusuk diye okuyorum sagda solda ama gene de ben icerde giydiklerimle asla disari cikmiyorum. balkona atiyorum 2 3 gunde 1 disari ciktigimdan da alip giyiyorum oradan.
evi havalandirmak mantikli tabi ki.
gene okuduklarimdan anladigim el yuz temasini keseceksin. elde varsa bike yikayinca gidiyor. fakat insan gundr ortalama 90 kere elini yuzune goturuyornus.
agiz ve goz olayi onemli kendi elini bile goturmemeye dikkat etmek lazim.
bu virus esyadan insana zirt pirt atlasaydi vaka sayisi 1milyonlarda degil daha fazla olurdu.
Mümkün olduğunca o zaman işe yarar yöntemleri sonuna kadar uygulamak lazım.
Bir de şu ortamda çalışmak zorunda kalanların Allah yardımcısı olsun.
Arkadaşlar şuan yaklaşık 15 dk 'dır. Gökyüzünde uçan nesneler görüyorum sayı 40 oldu. Yer Ankara Abidinpaşa
Öğleden sonra forum A.K. trolu kaynıyordu, sonra hepsi bir anda kayboldu, var bunların tek merkezi.
İlacıma başladım, dün gece sokağa çıkma yasağı öncesi ilacını yedeklemeyenlere üzülüyorum.:oleyo:
Maalesef, tuttunuz sizler.:kahkah:
https://i.hizliresim.com/agqGbY.jpg
No comment :oleyo:
Drone olamaz yükseklik yaklaşık uçak irtifası gibi geldi. Yaklaşık 1500 metre gibi geldi. Uydu benimde aklıma geldi ama farklı yönlerden uçanlarda gördüm. onu da eledim gibi. Var mı başka yorumu olan.
Evde kapalı kalmaktan olabilir, halüsinasyon derler adına.:he:
Sosyal medyada daha çok gören varsa, o zaman bir şey diyemem.
Sorması ayıp olmasın, gecenin bu vaktinde camın önünde, rasat mı yapıyorsunuz yahu?:oleyo:
Cigara molası ve her çıkışta rasat ederim. Gökyüzünde. İlk gördüğümde Reisin uçak filosu sandım. Ama baktım say say bunlar reisin filosunuda geçtiler. Halüsinasyon yok. Abidinpaşa da yeni evimde sansar gördüm. Şehrin göbeği adam 40 yıldır burada görmemiş. Ben geldikten 2 ay sonra gördüm. Bakmak görmek...
1998 OR2 isimli göktaşının 29 Nisan 2020 tarihinde Türkiye saati ile 08:00’de dünyanın en yakın konumuna gelmesi bekleniyor. Uzmanlar 4 kilometre çapındaki göktaşının gezegenimize çarpması durumunda global etkisi olabileceği görüşünde.
Göktaşının öncü birlikleri olabilir mi?
Teker teker gelmiyorlar ki . Corona 'yı bitirip göktaşına geçeriz diyorduk şimdi bir de ufolar çıktı. Suriye işi de yarım kaldı. Yetişemiyoruz artıkın.
Bayağı moka battık galiba.
https://www.birgun.net/haber/dun-aks...rekiyor-295983
Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’nin 1990’lardan beri sıfırdan hiçbir aşı üretmediğine dikkat çekti, “Milyonlarca doz aşı üretecek bir kapasitemiz henüz yok” dedi