Yillarimi verdim hareketli ortalamalara. Osmanli agam vardi kulaklari cinlasin. Vobun graliydi tek gecerim.
Printable View
Yillarimi verdim hareketli ortalamalara. Osmanli agam vardi kulaklari cinlasin. Vobun graliydi tek gecerim.
İzlanda da bilim insanları 40 farklı #koronavirüs mutasyonu tespit etti
Bir kişide iki farklı mutasyon olduğu görüldü
https://twitter.com/dw_turkce/status...73338063716354
Ahhhaaaaaaaaaa.
Senin işkemben geniş sanırım
Ondan. Milletide öyle sanıyorsun
https://i.hizliresim.com/0s7xKV.jpg
formül ve sistemde kullanıyorsan ve periyot günlükten ufaksa üssel kullanılabilir
ama kesişimlere golden/death cross denemez
günlük bakılıp golden/death cross denilecekse 200 ve 50 basit ortalamalar kullanılmalıdır
üssel bakılıyorsa ve yazılıyorsa üssel diye özellikle belirtmek gerekir.
1 haftadır kesişim var denilen yerde ben baktığımda kesişim olmadığını görüyor ve yazıyorum
başka kimseden de ne bir uyarı ne başka bir açıklama gelmiyor
ilginç.
o kesişimi bende bekliyorum olduğunda put x30 opsiyonlara takla attıracağım kotasyon veren bulursam.
açıklamalarım yukarıda yazılı.
golden / death cross neyimize 6-12 ayda bir sinyal gelecekte ohohoho dk da 5 işlem geçiyoruz.
sistem tester kullanabiliyorsanız test yapın borsa açılış tarihinden bu yana golden / death cross ne kadar puan kazandırmış?
Viop’a yeni yeni ısınan bir acemi olarak bir sorum var:
Gece seansında açılan pozisyonlar yarın sabah seansında da geçerli midir?
Sabah seansının açılış fiyatı gece seansının kapanış fiyatı mı oluyor?
Teşekkürler cevaplarınız için
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yol haritaları farklı da ondan. Bazen orayı fazla düşürür burayı az, bazen de orayı çok alır burayı daha az. Herkes, herkese kısa vadede birebir uymaz. Önemli olan orta ve uzun vade. Her on yılda bir, belirli noktalarda (enflasyon farkına göre), ortak mazeretlerle (emtia fiyatları ve ortak spekülasyon konuları ile) eşitliği sağlar.
Esen kalın
Bovespa 62 binle dibini buldu sanki. Orada nasil yatırım yapılir kine.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic muhim degil abi. Ussel, basit, ucgensel vs. Hatta 50 ya da 200 de muhim degil. Endekste baska, vobta baska, hissede baska tur ve deger calisir. Muhim olan seti kurabilmek. 3 lu 4 lu kombinasyonda uygun degerleri oturtmak. Bence. Ha ben ussel ve ucgensel ve degisken ortalamalari kullaniyorum yogun olarak.
üssel, ağırlıklı farketmez cross gerçekleşince şelale olmuyor. yükselirken de cross gerçekleşir. önemli olan fake mi değil mi?
'naçizane'
Dow gevşer artık. Buraya kadar şimdilik. İyice ısındı motor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basit Hareketli Ortalama: istenen periyotta oluşan fiyatların (mesela 5 gün) toplanıp, periyot sayısına (beş) bölünmesiyle, (her periyot aynı ağırlığı taşır)
Ağırlıklı Hareketli Ortalama: yakın dönemdeki fiyatlara daha fazla ağırlık verilmesiyle
Üssel Hareketli Ortalama: Yakın dönemdeki fiyatlara daha fazla ağırlık verilmesine ilave olarak, bugüne kadar oluşmuş tüm fiyatların hesaba dahil edilmesiyle bulunur.
Örneğin, 20 günlük basit ve ağırlıklı ortalamalarda 30 gün öncesinin fiyatı yoktur, üsselde bu da vardır. Ben oldum olası Üssel kullanıyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha şimdi anlaştık
Zira sen beni eskiden de tanırsın
Al / Sat ettiğimi inandığım poza Köpek gibi sarıldığımı bilirsin
Yükselirken Short koşturduğumu vs vs
Üzülmüştüm senden öyle duyunca farklı algılamıştım cevap verecektim sonra kırıcı olmayım dedim o an şimdi keyfim yerinde iken dolaylı laf çakayım dedim kusura kalma artık kırmak istemedim seni
107.200 ortalams short var. Ilk kez aksam seansinda islem yaptim. Bu da bir tecrube. Cok acilmayip en fazla 10 kontrat alirim. Bir deneyelim bakalim. Olurda 23 den once dow 22 bin uzerinde kalirsa kapatiriz pozlari riske girmeyiz ama bence satacaklar beklentiyi al gercegi sat mottosundan
Ema bakmak her zaman daha faydalidir. Ben her zaman Ema bakarim
Dow yarına 20 binin altına iner mi takip etmek gerek
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Dow jons
Benim jetomumu istiyor
İddia ediyorum bakın ben Birtane’Short şallasam makinaların feleği şaşar
Ucuza mal isteyen İHA olur
Short koşturan köşe olur
Ama gel gör ki al sat komisyon masrafları ağır oluyor 😊😊 o yüzden mölüm mölüm bakıyorum
YTd
21600 altında sertlesır satıslar......:wave:
yawww tamam üssel bakın
doğrudur hangi periyot bakarsan bak daha hızlı kseişim verir.
benim derdim golden / death cross diye yorumlanması
ben mi anlatamıyorum, yazdığımı okuyan mı anlamıyor.
ANLAMADIM
herkesin anlaması için ingilizcemi yazayım diyeceğim ama yabancı dilim yok :he:
I.k Dow jons palası
Milletin başını tutacak
Yürek yemiş oturmuş masaya
Çubuk bar atıyor namussuz
😊😊
[QUOTE=Lambent;4273387]ne acelen var trail....bekle bı yere gıtmıooooo yarın
Bekliyoz bakalım
[QUOTE=Volna
Endeks 82 ye düşerken buradaki kötü niyetli insanlar 60-48 hatta 30 bin hedef vererek devamlı kötü haber ve yalan pompalayarak
Volna şimdi strateji nedir..kaçma...uyuma kaldırırım bak..
[QUOTE=muhteberu;4274321]evde yatıyorlar besili hepsi.. kapıda son model araçlar ev bedava herşey avanta utanmıyorlar
Hiç utanmadılar ki..sapıklar..
Bu koronavirusten dolayi hukumet kesin Isbankasina coker. Hazine tam takir. Para lazim