Dolar TL yine yeşil
6.79 xx ler
Printable View
Dolar TL yine yeşil
6.79 xx ler
gece neler yazmısla....deprem....cernobıl....
Dün RTE özel bankalara laf soktu. Bu bankalar üzerinde baskı olusturacak. Sanayi hisseleri bugün daha pozitif olur diye düşünüyorum.
Dow jonsta + miktarı 0.50 azaldı an itibariyle
Burda borsanın yükselmeyeceğini düşünen arkadaşlar ya kleptokrasiyi bilmiyyolar yada hafife alıyolar..!! Tam istediklerini, yapamadıklarını yapmak için uygun bi ortam oluştu.. Haberlerdeki satır aralarını göremiyosunuz!! O yüzden borsa yükselmek, herşey iyimiş gibi gösterilmek zorunda!!
Temel ve makro gidisat oldukca kotu.
Bunu herkes farkinda. Ama borsalar bunlari ne zaman fiyatlar orasi muhim.
Eger Yabanci mal satmak isterse alici bulmasi lazim. Alici yoksa mali satabilirmi ?
115375 bastim balyozu, bundan sonrasini pala dusinsun
Xu100 de 97.500/98 bandı
Bugün 3 defa denenmiş olacak
2 defa denendi malı bıraktılar
Bugün 3 deneme
İzleyelim görelim
Blomberg tv yi de açtım
Belki 3 de deneme de yine olumlu haber pompası ile üstte attırırlar bellimi olur 😀
Bence daha az yiyor ben 7. Kilo verdim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bugün havayolu şirketlerinin dönüş günü. Yazarım burada dursun. İtibar vermek için geri döner bakarsınız akşama.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendini yonetemeyen borsalara ve ozel sektore dayali kapitalist sistemin sonu gozuktu. Esas bundan sonradina bakmak lazim. Sirketleri kurtarmaya giden her kurus vergi bence yetimin hakki ve haram. Yoneticilerde bu anlayis nerde
Pgsus 24 mart 23.22
Pgsus 14 nisan 53.90
Yuzde 150 kabaca 20 gunde.
Günaydın esnaf, ben demiştim demeyi sevmem ama ben demedimmi dün Sercannn gilleri tutucam diye bugün için
Sabancı’ların diğer kağıdı olan Afyon cimentoda 11 mi 13 mü ne tavan çekmiştim
Benden sonra da devam etti sonra taban taban
Sabancı kağıtların da işlem ederken
Popumu hep kontrol ederim
Olmaz dediğin olur olur dediğin olmaz
Sende deneyim kazanacaksın Sabancı kağıtları ile işlem ede ede beni anlayacaksın
Akıl sır ermiyor bu yükselişe. Yine stop olursam kenara çekileceğim en az 1 hafta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pegasus kaç açtı ? + / -
Varmı satan nakite sıkışan.. "Dolarr giiidiyoooo ama" diyen....Alım emirlerimiz tahtada .. Bak alımı keseriz haaa...
Haydi depoya gidiyoruz....:oleyo:
dronlar uçuyor yine yaww
115.925 den Short
Günaydın arkadaşlar.... Hala dolar ile endeksi kıyaslıyorsunuz. Normal şartlarda dolar sürekli çıkarsa borsada çıkması lazım. Dönem dönem borsa sert çıkarken dolar yataya sarar yada daha yavaş çıkar. Borsa düşerken ise dolar biraz daha sert çıkar.
Bu nedenle dolar çıkmış borsa neden çıkıyor düşüncesine girmek zarar ettirir arkadaşlar...
Gördüğünüz gibi borsa ne yapsanız, ne etseniz gidiyor...
Şunu öğrenin artık. Borsa herşeyi önceden fiyatlar. Krizi de, iyi günleri de. Şuan iyi günleri fiyatlamaya başladık. Buna göre pozisyon alan çok kazanacak.
btp başkanı haydar baş virüsten ölmüş
ailesinden de 8 kişi enfekteymiş
Pgsus vadeli spot farki 6.5 TL
Bugün vadeli spot u geçebilir arkadaşlar... Ona göre pozisyon alın
Fark 7 TL ye cikti. Yine tavan olacak yuzde 9 artida. Kafayi yiyecek artik