Kredi verene daha düşük ZK uygulamasının kaldırılması var daha @VeFinans yazdı. Ama rezervler eksiyken nasıl olacak merak konusu. TCMB artik bi yerlerden döviz alımına da başlar o zaman.
31 aralık bilanço sonu olsa da stopaj indirimi bitime denk getirilmiş millet nasıl uzun bağlasın böyle yaparlarsa...
Nkolay konusunda en taze haberler birazdan
yanlış bilgi vermemek adına iyice emin olmalıyım
Nkolay 16.5 devam
32 - 40 gün arası 16.70 Stopaj %10
40 Gün üzeri 17.10 Stopaj %10
Üstadım ben dün konuştum bankanın MT ile bana %17 den %10 Stopajlı 32 gün fiyat verdi neti 15,3 e geliyor dedi
850 li numarayı aramadım hatta HSBC 16 verdi 32 güne dedim benim bankam sadece bürüt 0,1 mi fazla veriyor dedim ve bağlamadım. saygılar Meblada 375k di
Geçen sefer stopaj düşürüldüğünde MB de döviz rezervi + idi. Ancak bu sefer durum farklı ve MB rezervleri maalesef -eksi.
Dolayısı ile MB nin işi bu sefer daha zor ve 2021 de faizleri indirmesi kolay olmadığı gibi yukarı yönlü revize etme olasılığı daha güçlü diye düşünüyorum. Ytd.
41 gün 17.10
16.20 ye geliyor.
Fena değil ama içinde bulunduğumuz ortam göz önünde bulundurulduğunda
vade çok uzun..
Ve @NewsTR nin dediği gibi yılbaşı sonrasına sarkıyor,
Yılbaşı sonrası Stopajın durumu belirsiz.
Şu an 16 üzeri veren yok galiba,
ne yapacağımızı düşünüyoruz kara kara,
en azından ben öyle.
Pardon %10
Akbank 400 bin 35 gün %15
HSBC 400 bin 35 gün %14.5 (buradaki %15.8 oranı hiçbir şekilde alamadım-yeni müşteri ya da yeni giriş olsa bile)
Akbank 25bin $ 35 gün %1.5
HSBC 25bin $ 35 gün %0.5 (komik bir rakam)
uzun uğraşlar sonucu fibabankta hesap açtırmak üzereyim, aktif defterini tamamen kapatıyorum
bu banka ile çalışan, güvenilirliği, sistemi ile ilgili deneyim olan yoldaşlar var mıdır?
veee dolar 8.00 tl geçti.
Dolar 8.04 ü gördü işler kötüye gidiyor.
Arkadaşlar günlükte devam
Su içmeye gidiyoruz 15 kuruş artıyor.
Faizler artmıyor ama ????
Gelde 32gun bagla 15 krs zıpladı resmen
Önümüzdeki toplantıya kadar acil müdahale gelmezse 8.5 rahat görür.
Dolar tükeniş dalgası gereği son demler bozan bozar salacak besbelli
Dünyada böyle bir şey varmıdır,
15 dakikada % 2
Birilerinin paraları TL ye dönüyor bu haraketler ondan
8,05 sondan bir önceki durak geçse idi 817 gelirdi şimdilik geçemedi.gelirse son durak TL ye geçiş için son fırsat olur
Şak bi 4.25 daha !!!!
Olmadı bi 4.25 daha...
Bak bakalım ne oluyor ........
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para te le ye donse bu sey ucuzlardı...hareket aksi yöndeSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gak guguk reformu nasil yapılacak....
Insanlarin gecen zamanlarini geri alacak zaman makınası mı icat edildi !!!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara bazılarına 15 ustu veriyormuş tam ise yaricagi zaman vermez benim ki 14.50 gözüküyor.
Burgan 250 k ustu yine 14.50 32 gun