Pala sahte düşüşler yapıyorsun kandırıyorsun ümitlendiriyorsun milleti sonra indirip şaplak atıyorsun yapma yazıktır.
Printable View
Pala sahte düşüşler yapıyorsun kandırıyorsun ümitlendiriyorsun milleti sonra indirip şaplak atıyorsun yapma yazıktır.
Foruma 50 kere sahte düşüş yazınca yükseliyormuş.
Endeks 136 bin gorene kadar oyalanmak icin gbpusd shortladim sabah:)
Kontrati cok ucuz kazanci cokmus bu gbpusd nin.
Endeks dunku dibi gorseydi once long acacaktim nasip degilmis:)
Bol kazanclar hepinize.
Şimdi konuyu önce ikiye ayırmanız gerekiyor. Kıbrısın etrafı konusu ayrı bir konu, bizim yunanistanla olan konumuz ayrı bir konu. Kıbrıstaki durum kaotik zira biz adanın iki farklı ülkemi olmasını istiyoruz. Yoksa tek devlet mi ben çözemedim. Ayrı devlet ise bizim adanın güneyinde işimiz yok. Tek devletse var.
Ama şu anda konu bizim yunanistanla olan kıta sahanlığımız ve mevcut haritayı kimseye kabul ettiremezsiniz. Yunanistanın şu anda yaptığı bizim italya ile kıta sahanlığı anlaşması yapmamıza denk geliyor. Külliyen saçma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aslında bu arkadaş güzel noktaya değinmiş
haklı olmasına gayet haklısın ama
haksızlardan, dövmen gereken adam sayısı 20 filan
öyle bileğine nereye kuvvet
sokak kavgası değil ki bu
sayın egeli seni de seviyom da
hep hayali şeyler anlatıyon be abi
in azcık bi gerçek dünyaya
desperado kardeşim
çok ince görmüşün
seni tebrik ediyorum
forum nezdinde
tek yanlışın:
rusyanın ya da abd nin herhangi bi söz söylemeye hakkı yok
deniz hukukuna göre
akdenize kıyısı olan ülkeler sadece
bu konuda
laf konuşabilirler
[emoji23][emoji23][emoji23]
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
söyleye söyleye borsanın en baba kağıdı KENT e nazar değdirmişsiniz taban olmuş
maalesef her iki konuda da, hatta NATO'yla aramızı açmayı amaçladığını iddia ettiğimiz rusya dahil, bizim tezlerimizi destekleyen yok... sıkıntımız burda... uluslararası alanda tek başına isen ne kadar haklı olursan ol tezlerini birilerine kabul ettiremiyorsan yol almana imkan yok...
Yakında tezgahlarda şekerleme satanlara denk gelirsek şaşırmayalım. [emoji56]
Bu arada parite 1.20 hedefine doğru gidiyor. Euro hiç fena değil.
pala yine dünyanın tersine yokuş yukarı sürüyor... Nereye kadar gücü yetecekse..
teoride öyle olabilir de pratikte abd'nin dünya üzerinde karışmadığı bir yer yok; rusya da keza son yıllarda akdenizde her fırsatta her olaya mudahil oluyor...
benim gördüğüm şudur, uluslararası hukuk denen şey sadece kağıt üstünde vardır, pratikte güçlü olanın dediği olur... burda güçten kasıt sadece ülkenin bireysel olarak gücü değil içinde olduğu ittifakın da gücü... abd kadar güçlü ordun varsa her yere karışabilirsin, bizim de ordumuz elbette bölgesel olarak çok önemli bir güç ama ekonomik olarak çok kırılgan durumdayız ne yazık ki, bu da birçok açıdan elimizi kolumuzu bağlıyor....
Çok karmaşık bir mesele yok aslında.
Denizler Hukuku sonradan çıktı; biz imzalamadık çıkarlarımıza ters olduğu için. BM'de 70 sene önceki anlaşmaya göre hareket ediyoruz. Yunanistan ise imzaladı. Biz taraf olmadığımız bir anlaşmadan sorumlu tutulamayız. Yunanistan, şımarık çocuğu olarak Avrupa'nın: "Şekerimi verin." diye ağlıyor. Bizi sorumlu tutmaya çalışıyor.
Diğer yandan eşek, keçi, koyun gibi tarafsız adaların hepsine silah konuşlandırmış durumda Yunanistan. Bu adaların hukuki zemini boş bırakılmış. Ancak silahlandırılmayacak denmiş. Şu an taş atsalar oradan bize yetişecek adalarda Yunanistan'ın topları bize dönük duruyor.
bu abd çin işi savaşa gider,
yavaş yavaş
kor kor alevler
kaplar etrafı.
unutmayın 2035 +/- bej.
Traderların dikkatine. Overlok robotu ayağınıza geldi. Spot, viop, emtia kontratı kenarına Hisse tahtası kenarına overlok çekilir. Beş dakikada alınır hemen paldır küldür satılır
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent bedelsizler tavana gidiyor
Elini korkak alıştırma aslanım
Bam bam 💥 Şır şır
Formosyonu nu devreye sok pala abey
dün dedim.
çampanyalı,
gonfetili,
veda busesi olmadan olmaz.
saymam diye.
Sanki benim için büyük bir parti hazırlıyor gibi geldi bana. :he:
disko pırto partizani. :he:
**> 3 gün ÖNCE :halay:
Başkan Donald Trump vaka sayısının 4 milyona yaklaştığı Amerika’da Corona virüsü ile ilgili daha önce dile getirdiği “ortadan kaybolacak†açıklamasını yineledi.“Sonunda haklı olacağım†diyen Trump, “Ortadan kaybolacak ve ben haklı olacağım ifadesini kullandı
https://www.amerikaninsesi.com/a/vak...i/5508821.html
**> 3 gün SONRA :halay:
Trump’tan çarpıcı corona itirafı: Söylemekten hoşlanmıyorum ama daha da kötüleşecek
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...secek-5944809/
burası viop topiği yani biraz daha profesyonel insanların olduğu bir topik.
aslında vadelisi olmayan kağıdın burada konuşulmaması gerekir.
ben yükselen düşeni ilk 50 hisseye ayarladım.
diğerlerinden haberim yok. Bazen siz söyleyince kent gibi kağıtlardan haberim oluyor.
Alıp satamıcamız kağıdı konuşmanın manasıda yok.
Hani çokmu macera arıyorsunuz ilk 100e göre ayarlayın ekranızızı yoksa 500 kağıt var hangi birine bakıcaksın.
Danayı bu sefer kaçırmıycez arkadeş
Süreceğiz bıçağı kesimhanede
Secbul abim nerede acaba ???
Vadelisi olan kağıtlarda da hareket yok ki kardeşim...
Açılışta gap, sonra 5 dakika bir hareket, günboyu yatay, sonra kapanışa 5 dakika kala bir hareket daha...
İzle izle insanın canı sıkılıyor...
Ama kent gıda öyle mi, 20 dk önce tabandı, sonra tavan oldu, sonra bir daha taban oldu, Allah bilir ben bunları yazarken bir daha tavan olmuştur...
pala alooo dowa bak biraz örnek al çaktıkça çakıyorlar.
-0,70 geçti düşüş.
Herkes hazırsa son ralliye buradan başlıyoruz. viop 133.90 şuan.
The last dance.
Aselsan 37 saniye, Ekgyo 1,5 dakika...
Sabahtan beridir aselsan kesiyorum, 10 kademe yukarıda açtım pozisyonu, ama kapatmam 37 saniye sürdü...
https://i.hizliresim.com/4w5nY5.png
Arkadaş bu boğalar da ne doymak bilmezmiş. Azcık da ayular nasiplensin. Ralli de ralli.
Aslında iyi yöntem. Ahmak birini bul, bol para basılsın, balon iyice şişsin, adamın döneminde balonu patlat. 2008 den beri yapılan tüm hataları sarı ahmaka yükle. Bakalım olacak mı?
Adam 40 yillik amerikan rüyasının 2 yilda icine etti
Sanki abd nin ne kdr kofti, bir ortadogu ulkesinden farksiz oldugunu göstermek icin gonderilmis gibi
Tam ora abd olmaz oyle sey diyecek biri adam cikip yapiyor tersini :kahkah:
1 donem daha secilse abd parcalanmaya gider
Kent tavana kitliyor cok az kaldi