sayın hakan hocam
bu hisse ile ilgili bir beklenti hedefiniz var mı? var ise öğrenebilir miyim?
teşekkürler, bol kazançlar.
Printable View
İsdmr mı ? Beklenti mı?😂🤣
Çelik hocam EGPRO takip ediyorum sanırım düşen kırılımda saatlıkta onay aldı değil mi?
Bizim yazdığımız hangi hisse gitmedi afyon'dan başka saat dörde doğru speği dövmeye gideceğim 😀😀
Değerli hocam endeks 1366 hedefine varmadan önce bir ara düzeltme beklentim vardı ondan dolayı ana parayı koruma önceliğim oldu.gün içi al-satlar yapıyorum sermayenin yüzde kırkıyla.çorba parasını çıkartıyoruz.1333 üzeri sağlam kalırsa 1366 hedefte olur.orda güzel bir düzeltme bekliyorum.
Gıdalardan en düşük kalanlardan , penguen gıda, bugünkü alımlar iyi gibi ...
Arada tutuyor :)
Isdmr üstad söylemişti ben sadece tekniği günlük değil ama orta uzun vadede iyi duruyor.
Isdmr 8.50 üzeri kalır ise 9.30 kısa vadeli kanımca
Kfeın 19.50 üzerine kısa vadeli atmalı ve tutnmalı ondan sonra bakarız.
egeprofil 26 üzerine gider YTD
İyi akşamlar; Çelik hocam Vesbe hakkında bir kaç söz edebilirmisiniz teşekkürler şimdiden
iyi akşamlar cümleten afyon çimento sahibi olduk bu gün resmen dayak atmaya gittik dayak yemedik ama bol bol çimento torbası yedik kafamıza
neyseki banvit ten yömyeyi doğrulttuk mındar çimento :):)
2 seferdir al verdi ters köşe yaptı afyon bunu daha önce banvt ve erbos yaptı sonuç değişmedi ne olur en fazla zamandan kaybım olur beklemeye ve almaya devam YTD KENDİMCE ALMAYA DEVAM
Hocam hayırlı akşamlar bugün Sanko da haftalar sonra bir sahibi olduğunu hatırladı en azından minnacık da olsa hareket etti mutlu etti bu bile :) SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi akşamlar hocam. EGPRO akşam bakalım demiştiniz
yarın karsn ve tskb güzel görünüyor edip ekrana tekrar aldım izlicem ytd
Merhaba Çelik hocam , VKGYO, ISGYO VE IHLGM. Özellikle Vkgyo bugün 4.03 direncini geçemedi ve desteğin biraz üstünde kapadı. Bunlar in hareketi istanbul kanal haberine mi göre başlar ? Imar planı onayları olsa bunlar nasıl olur ?