Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
05/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 69
Motorinde 84 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
Printable View
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
05/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 69
Motorinde 84 KRŞ/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
brent 115 oldu dolar 14.25 bence bu zam düşük kaldı pazara 1 gayme daha geydirirler her ikisinde ve 20 yi aşarız
avrupada 1.20 euromuydu benzin:)
Mazot 19.77 TL bazen bu satış rakamı gerçek mi diye?
Bu arada algıya devam mazot 20 Tl olmadı!!!:he:
Usd Try 1.50 TL'den 18 TL görüp 14 seyrediyor nasıl da uyuduk!
Hepimizi kazanın içerisine koyup suyu yavaş yavaş ısıttılar.
Şimdi haşlandık yandım Allah diyecek sesimiz bile çıkamıyor.
Hafta sonu gorusmeler olabilirmis.
Bu _naziler_ de pek bos cikti. Putin konusunca nasil korkuyorlar. Her konusmalarinda "no-fly zone yok, Ukranya'ya asker gondermeyecegiz" deyip duruyorlar. Simdiye kadar Kremline girerler, bozayiyi yuvasinda durtuklerler diye dusunuyordum. Guvendigimiz daglara kar yagdi.
Savaşla geçen her geçen gün atılan bombalar ve işgal edilen topraklar sebebiyle Ukraynanın zararına
Yaptırımlar ile geçen her gün Rusyanın büyük zararına
Birilerinin zarar ediyorsa birileri kazanıyordur, herkesin zarar ettiği bir bir sistem yok
Rusya ve Ukrayna nın kaynakları sonsuz değil pes edecekleri bir nokta mutlaka var ve bu nokta çok uzak değil
İki taraf ta tahmin ettiğinden çok fazlasını kaybetmiş durumda, bakalım ilk kim düşecek
İyi Hafta sonları TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Tele 1 de Merdan beyin bir ağlamadığı kaldı ruslara yapılan yaptırımlardan.
Düşman kardeşler diye bilirken perinçekle kanka çıktı yahu.
Emre bey daha duyarlı tepkilerde.yanında etkilenmemeye çalışıyor.
ATATÜRKÇÜ ve CUMHURİYETÇİ
ne rus nede abd yanlısı hatta hdp yağcılığıda yapmaz.
Tamam parti yasal da kimin sayesinde yasal iktidar sayesinde
Diğer hususlarda öyle cemaat,tarikat ve vakıflarda.
Peki nasil bitecek bu savas sence kar_adam?
Tirstilar savas acmiyorlarlar. Yaptirimlarin ise yaramasi icin uzamasi gerekiyor. Gereken onlemleri aldiktan sonra enerji sirketlerini de vuracaklar. Ben sahsen uzadikca uzayip bu diktatorun de orada tutanlarin da dersini almasini istiyorum. Insanlar oluyor tabi, Ukraklar icin iyi degil ama insanlik icin bencesi boyle daha iyi. Yanina kalmamali. Zalimce olabilir ama benim gorusumdur.
NATO . AB -D şimdiden kıvırmaya başladılar.. Zelensikiy de uyanmaya başladı, natoyu suçlu ilan etti..
Rusya, Alacağını aldıktan sonra bu savaşı ( aslında savaş bile değil, savaş oyunu/ tiyatro.) Bitirecek, Zelensikiy de donunu , kostümünü alıp gidecek...
Putin zalimse,Bidon ve onun peşine takılanlar ,Başta şovmen Zelensikiy, Dingilterenin sarı saçlısı,Alamanyanın dazlagı, Hollandanın makaronu masum mu.??
Şişecam sayfada ,sn Spenc uzunca yazmış..Dünyada hangi ülkelerin Rusya'ya % kaç oranında bağımlı olduğunu..
Tamam,her çatışmada insanlar ölüyor,evler yıkılıyor,vicdani olarak bu kötü bir durum.. Yıkım ve ölüm olmasa ,adı zaten savaş değil,huzur olurdu..
nasıl savaş değil? telegramda binlerce ölü fotoğrafı ve videosu var. İnsan bakınca psikolojisi bozuluyor.
Ayrıca bu savaş neden çıkmış olursa olsun şuan yapılanlara baktığım da Rusya'nın yanında olamam. Daha 2 yıl önce 34 askerimizin üzerine acımasızca bomba atanların tarafından olamam tabiki.
Rusya da emperyalizm de ABD'den aşağı kalmaz, Çeçenistanda, Afganistanda, Suriyede Rusların yaptıklarını gördük. İş kendi çıkarlarına gelince acımasızlardır. Bu savaşı kazansa da kaybedeni Rusya'dır özellikle Rus halkıdır.
Rusya ‘Sessizlik rejimi’ ilan etti! İşte dakika dakika gelişmeler.
https://tele1.com.tr/rusya-sessizlik...smeler-576562/
Yalan habere 15 yıl
Neye göre
Bizden farkı yok
Basın ve yayında özgürlük her yerde kısıtlanıyor.
Ve demokrasi tren oldu.
İn bin 5 krş.
Zelensikiy de ,Bizdeki bir siyasetçi gibi '' Ben düşersem Ukrayna düşer '' demeye başlamış..!!
İlginç..
Nato ve Rus kaynakları ve silahları belli değilmi?
Aklımda deli bir plan var ve bu başlamış olabilir.
Rus halklarına para,refah ve demokrasinin nasıl olduğu yıllarca yaşatıldı.
Evde lüks yaşam gösterildi.
Şimdi bunlar altlarından kaydırılacak.
Sonuç
Direk yazayım Rusyanın da parçalanmasına gidermi?
Başkurdistan,Tataristan,Yakutistan,Dağısatn ve vb gibi.
Çin'ede yaptırımlar gelirmiki?
Ruslara swapda kaçış noktası olurlarsa ki.
Zelenskiy, Rusya'nın işgaline karşı kendi inancı olan Yahudiliğini de ön plana çıkararak her destek yolunu kullanmaya çalışıyor.
https://www.borsagundem.com/haber/ze...aniyor/1647098
Yazzık.
Filistinliler ve gazze bombalanırken sıra sanada gelirmiş değilmi.
israil niye sus pus
Ukrayna piyondur batının ve putin de salak ve yemi yutmuştur saddam gibi
tek silah kullanılmadan ilerde rusyanında dağıldığını görebiliriz.
Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde 9. gün geride kalırken, doğalgaz ihtiyacının yüzde 40’tan fazlasını Rusya’dan karşılayan Avrupa ülkeleri, alternatif gaz arayışında çözüm bulamayınca çareyi Yeşil Mutabakat’ı rafa kaldırmakta buldu.
https://www.borsagundem.com/haber/av...-donus/1647092
Bizi gıda da dışa bağımlı edenlerin Tanrı belalarını versin.
Gıda ,Enerji ve Savaş Uçağını mutlaka yapmalıyız.
Dışa bağımlı olmamalıyız.
Bayraktar'lar Ethem Sancak'ı üzdü.
https://www.borsagundem.com/haber/ba...i-uzdu/1647097
Vay mao cu
Lan solcu olupda MİLLİ olunamıyormu?
Ne abd ne rusya ne batı ne çin
Mobius: Rusya’daki yatırımları Türkiye çekecek.
https://www.borsagundem.com/haber/mo...ekecek/1646968
Önce bu iktidar ve kafa yapısını göndermeliyiz.
Ortak akla ve aykırı düşünene tahammülü olmayan rejimi göndermeliyiz.
Çukurova ve konya ovaları varken gıda sıkıntısı çekiyoruz.
Bu yetmezmiş gibi mermer için yüzyıllık zeytin ağaçlarına göz dikiliyor.
Sonra avm yap konut yap emi.Onlarıda yerler artık.
Yüz yıllık bile olmasa tek bir dal yeşile kıyılamaz.
Fatih sultan mehmeti getirip kellelerin uçmasına bakmalı.:Sad::(
Suriye de 34 askerimizin Ruslar tarafından şehit edilmesinin sorumlusu, Şam'da cuma namazı kılacağız deyip ,Bop eşbaşkanları ve onların gazı ile Suriye'yi talan edenlerdir..
"Emri ben verdim,"Suriye'de Rusya savaş uçağını düşürdük " diye hava atanları ne çabuk unuttuk mu??
Aynı Timsah sürüsü,Bugün de Ukrayna topraklarında Ayı ile tilkiyi savaştırıyor..!!
Bati'nin baska yerlerde yaptiklari onemli degil. Ukranyalilara yapilani kabul etmek ne kadar dogru olur?
Ayrica Afganistan diyorsun da kar_adam... orada okula giden kizleri vuran krazeeeler vardi. Ordan kurtulmak icin adamlarin ucagindan dusen olenler var. Peki Putin'in pesinden giden Ukranyalilar var mi?
O halkin da hayat standardini yukseltmek icin batiyi secmesi kendi haklari. Cok iyi birsey olmasaydi Moskovanin pesinden giderlerdi.
Batının başka yerlerde yaptıkları neden önemli değilmiş.??..
Batı dediğin Dövletler, Orta Doğuyu, Afrikayı , Türkiye'yei batırarak Kendi refah seviyesini yükselttiler..
Daha düne kadar Cezayirde kadın çocuk yaşlı genç demeden işkenceler,işgal yapan ,Fransa değil de Moskova mıydı.??
Türkiye'nin bölünmesi için ,PKK ya yıllarca silah verip,( Haalen veriyorlar ) koruyup kollayan Batılı ülkeler + ABD degilmiydi.??
Şimdi de Ukrayna bahanesi ile Rusya'nın parasına çökme peşindeler...
Ben; ,Rusya taraftarı,Putin hayranı değilim...
Ama,Olaylara da objektif bakarım..
Fransa'nın Ruanda soykırımında ki rolü tüm insanlığın yüz karasıdır.
İnsan olan insanlığından utanır.!
Ukrayna'da olanlar Ruanda soykırımın farklı bir versiyonu, AB/D hep birlikte ellerini ovuşturuyorlar.
Ama baktığınızda en çok üzülenler kendileri en demokratik olan da kendileri.
Piton ya da Bidon, insanlık düşmanı sadece tarzları farklı.
Zelenski adam olsaydı, ne olursa olsun bu tuzağa düşmemeli ve halkını kırdırtmamalıydı.
Zelensikiy,Elalemin sikiylen gerdeğe girmeye kalktı..!!
Sonuçta,Yatak ,yorgan,mahalleyi yaktı..
Maalesef Zelenski "devlet adamı" değil,
bence yaşanan kayıplardan ve göçten 1. derecede sorumlu,
ancak devlet adamı olmadığı gibi bunu da algılayabilecek biri değil.
Yazık/Günah,
Zelenski üzerinden bütün güç odakları bölgede avına üşüşen sırtlanlar gibi,
ve maalesef yapacak bir şey yok herkes payının peşinde.
https://youtu.be/gsD8Ic84yOI
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Merkel teyzeden sonra Almanya'nın başına geçen o dazlak herif de, Almanların başına bela açmazsa iyidir...!!
Baska yerlerde olanlari one surup bu yapilanlari savunmak dogru degil.
Siyasetçiler bazen geri dönülemeyen ölümcül hatalar yapıyorlar, ama tek karar verici kendileri.
Ukrayna acı döngüsüne girdi.
Şimdi yaşayanlar ve gelecek nesiller bunun bedelini ödüyor/ödeyecekler.
Peki ne için?
Hayır yanlış bir algılama.
Olanları asla savunmuyor ve tasvip te etmiyorum.
Kar_Adam yukarı da çok güzel açıklamış, başkasının ipiyle kuyuya inmeyeceksin.
Taktiksel olarak benzer hataları yapıp ülkeni ve insanlarını yıkıma uğratmayacaksın.
Kaldı ki Piton hakkında ki yorumum da gayet açık.
Savaşa hayır diyorum hemen şimdi barış......
Çok daha güzel bir dünya kurulabilir, ama farklı zıt grupların aynı amaçları hizmet ettikleriyle değil.
Müslümanı Müslümana kırdıran
Rusu Rusa kırdıran kim?
Salak putinde alet oldu oyuna ve gaza geldi.
Batı oyunu uzun sürer netice gorbaçov olmasında.
Batının orda burada şurada değil
bizzat bu yurdumuzda yaptıklarını
arada kaynamasın diye SİYASET başlığında yazdık ve yazmaya devam ediyoruz...
Ve o yazdıklarımızdan hareketle bizim için Biden, BİDON oldu...
Bakıyorum burada PUTİN piton olmuş...
Arkadaş neden hareketle bunu yazmış mümkünse kalıcı olması açısından SİYASET başlığında yazabilirse çok memnun oluruz...
kar adam hiç beklenmezdim senden bu duyarlılığı, şaşkın aynı zamanda çok mutluyum...
Moskof ayisinin tarihi guzelliklerle doluydu sanki.
Benim gibileri devlet baskani yapmiyorlar ki.
Bati dusmanlarinin hepsinin internetini keserdim. Hem nemalanacaksin, hem dizeceksin. Bazen ulkelerin komple, bazen de tek tek. Tik... out. Tik... out.. Bazen de tombul parmak! Yok sana internet. Hadi bakalim bedevi gibi guvercinle gonder istedigini...
Mihail Gorbaçov' a ,Sovyetler Birliğini dağıttıran, Ekonomisini batıran, Kadınlarını yokluğa ve Nataşa olmaya iten de ,Bugünkü Çok gelişmiş, ( sözde) demokratik,AB-D ,Yaani Batılı ülkeler degilmiydi..??
Rusya'nın Afganistan işgali,Oradaki uyuşturucu pazarını/ kontrolünü ABD nin elinden almak içindi...
ABD, Berduş, uyuşmuş,cahil Taliban peştunlarina verdi , sattı silahı, Yıllarca Ruslarla savaştırdı..
Sonuç;Rusya da Afganistan'da kaybetti, ABD/ Barbarlar kazandı.!!.