Kamu bankaları Rus ödeme sistemi Mir'den çıktı-NTV
Printable View
Kamu bankaları Rus ödeme sistemi Mir'den çıktı-NTV
:bravo::kahkah:
Akşener...
"6'lı masa noter makamı değildir, kazanabilecek bir aday ile seçime gitmemiz lazım"
"6'lı masanın adayı kemal kılıçdaroğlu değil. isimler elbette tartışılabilir."
"mansur bey veya ekrem bey aday gösterilirse 'biz varız' dedim. çünkü amaç kazanmak."
Kendi masaları bile ihtimal vermiyor :he:
Her popülist hıyara tuzla koşarlarsa,
Bağzen ağza, bağzen de başka yere kaçar..
Savunmayı da koyayım.. Terazi dengede olsun..
Alttaki yorum da düşünceme yakın..
:he: ...
Nötrlüyeyim de..
Gelecek 12 ay oha çekilmesin.
$2,16
Bizim gizli troll geceleri çalışıyor.
Hadi hayirlisi. Mir belasindan da kurtulmus olduk.
Geçmişte de dev solcu gazeteci bir evde çatışmıştı.
artı fetocu gazetecilerle kimler görüştü ve resimleri var acaba
şu anda parti lideri dediğimiz birinin pkk lı ile makaleleri var.
imralıda kine edirnedeki hesap verecek dedilermi dediler
imralının mektubunu TRT de yayınlamışlar ya ben izlemedim.
Çözüm süreci bağlamında hendekler valilere talimatlar habur ve başkaları unutmadım.
Ha bunları yazdım diye hdp sevicisi yapmasınlar hala aynı düşüncedeyim.
Dün Merdan hem hdp hemde Selahattin kınadı bu terör eylemini dedi.
Sonuç niye bu kadar uzattım.
akp ye hiç güvenmiyorum.ağzıyla kuş tutsa inanmam.abd menşeli olduğuda aşıkar.
pkk yı süriye ye kendi yerleştirdi ve şimdide şikayet ediyor lan lahmacunlarının parasını bile bize ödettiler.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Protokol
Bunun eski yunandaki manasını bilen varmıdır?
Aslında 2 anlamlı biri devlettte davranış kurallarını ifade eder
Diğerinin tam manası birinci fötler öndeki götler manasına gelirmiş aslında devletin önde gelenleri devlette önceliklileride ifade ediyor gibi
Önde duracak götler olabilir
Arkadada halk
Günaydın boş kalmasın selaminiz az kaldık nihayetinde [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazilarinin ustune gelmis olsa da husumeti baskasi.
BİZ SİSTEME ENGELSEK MASADAN KALKARIZ,ORAYA HDP Yİ OTURTABİLİRLER.BİZİM OLDUĞUMUZ MASADA HDP OLMAZ..
MERLA AKŞENER BACIMIZ:vk:
kendisinin nasıl ve kimin sayesinde buralarda olduğunu unutmasın.yakında saraydan bir davet alır..koşa koşada gider,deniz baykal
ında gittiği gibi
ECB/Kazimir: ECB'nin, Ekim ayında oranları 75 baz puan artırması gerekebilir
Slovakya merkez bankası başkanı Peter Kazimir, enflasyonun kabul edilemez derecede yüksek kalması nedeniyle Avrupa Merkez Bankası'nın gelecek ay faiz oranlarını 75 baz puan daha artırması gerekebileceğini bildirdi.
ECB, son iki toplantısında oranları toplam 125 baz puan artırdı ve en azından büyümeyi ne yavaşlatan ne de teşvik eden "nötr" seviyeye ulaşana kadar daha fazla faiz artırımı sözü verdi.
Bu aksama muhtemelen Halk Bankasinin basvurusunun kabul edildigi haberi gelecek SCOTUS'dan.
Ben dalacagim yakinda.
Gelecek aya da kalabilir yanliz.
Can'da aynı şeyi söylüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=yP9XJLYYhqQ
Hangi gazeteci acaba? Yorum alsak sizlerden.
major bankalar aracı kurumların araştırma ve tavsiyelerine girmişler bir kaç gündür
Aracı kurumlara taşıtırlarsa girer. :he:
Seramikçiler.....çimentocular....
Taş toprak sanayi.....
Dükkan kapatabilir....!!!!!!!!!!!!!!!!
Öncedende belirtmiştim,merale,bebecana,mollaya,ahmete hiç güvenmem tabanları belli,dp ise malum sadece azınlıkta:notr:,kemalimiz ne yapsın çırpınıyor sadece hata yapsa bile,elimizdeki malzeme bu hatalarıylan,ince dedik kof çıktı,bu ülke CHP'yi hiç sevmedi,çünkü ülke imajını koruduğu için,ecevitte çok çalıştı,onunda içindeki elamanlar ona yamuk yaptı,kısaca hani devamlı belirtirimya geleckte bir gençten bahsederim,Atamızda belirtmisti,umut onda ülkemizi dünya lideri yapması için,sadece zamanı belli deil,sağlğımda görsek bari:he: