Arkadaşlar İstanbul da iki tane uygun hasta taşıma lifti var. 6500-7500 TL aralığında 4500 TL olana mesaj atamıyorum bu konuda yardımcı olacak varmı organize edebilecek ürünü alıp kargolayacak biri de lazım .
Printable View
Arkadaşlar İstanbul da iki tane uygun hasta taşıma lifti var. 6500-7500 TL aralığında 4500 TL olana mesaj atamıyorum bu konuda yardımcı olacak varmı organize edebilecek ürünü alıp kargolayacak biri de lazım .
Güzel bir gündü. Yarına margin call tutarını merak ediyorum. Tahminim 240-280m arası. 350 üstü olursa yarın yeni rekorlar gelir.
Güzel fışkırttı, yiğidi öldür hakkını yeme
Akşam bakalım kasadaki ceton sayısı ne alemde
Dün palanın ikramını geri çevirmeyen İş akıllılık yaptı shortları bir miktar kapatarak. Bugün de kapanışa devam etmiş olabilir. Kalan diğer shortçu miktarı da önemli. Dün çuvala doldurdu bir miktar daha.
şuna bak ya nere geldi endeks gelde bu akşam içme :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
SPOT kapanış, gene piyasa sattı ve gene birileri aldı, BofA da alıcı tarafında günü tamamladı, dünün en büyük alıcısı Ak Yatırım gene aldı, savaş çıksa da düşmeyeceği belliydi, shortçu ky ralliye yakıt oluyor maalesef!
https://i.hizliresim.com/dksa9lz.PNG
Hasta taşıma lifti gereken sadede tek kolu olan arkadaş var. Kendisi Antep'te yaşıyor. Yemekci abi yardim edeceğim dedi buna katılmak isteyen var mı. İki ürün buldum letgo dan biri İzmir de sıfır kullanılmamış 6500 TL diğerleri İstanbul da 7500tl İstanbul yada İzmir'den bunu organizasyonuyla ilgilenecek arkadaşlar varmı
Fazla da şaapmamak lazım sanki...YTD
https://www.tradingview.com/x/12h39dee/
https://www.tradingview.com/x/YSBXhzcC/
Artı makas ile kapattı formasyon hedefi 3. Bin
Bence 3200 e kadar gidebilir big abi
15 dk ekrana bakmasam iyidi :(
Geçen finans 5 bin tane jeton atıp ertesi gün 100 puan yukarıdan kapatmıştı
Pastaya bakalım dün meksa boşalmıştı oda yukarıdan aldıysa bilemiyorum
Shortcular olarak saglam dayak yedik , poz kapatmadim . Izleyelim bakalim biraz
parabolic almaya devam eder bu. kısmet olmadı yükselişte tam oturabilmek. ben 15bin puan kadar alabildim adam üstüne 15binden fazla gitti. 3200'e yolu var gibi. Ben bir 20gün ara veriyorum. Tepeden short deneriz artık.
daha dün didik short icin longtan daha cok dikkat etmek lazim,guven olmaz bu dusus numaralarina diye..
efelasyon burqdayken borsa düşermiki
Arkadaşlar telefondan girdiğim için vob pastaya edilemiyorum bugünün pastası nı atabilen olursa sevinirim
2600-3690 aralik vadede bukkaaa puan ralli olurken shortta kac kisi dayanabilmistir ralliye.ve ben bu zirveden donuste 3200 den kapadim pozlari kâr ile..tabi ki gerek yok boyle bir iskence ye..kazansan da enayilik bildigin..o yuzden short icin zirvelerden zirve begensin kendine sonra bakiniz duruma.
bazi hisseleri de dün almistim bugun iyi rakamlara sattim yarin nabacızzz simdi ne bulsakta alsak,ucuzluk bazarı olur mu ki acep azcukun bozgurt aga ?
Yemekçi abi teşekkürler
Dün shortlayan ekip bugün üstten almış görüntü böle
2600/3690 Aralık da ölümcül rallide
Kim long kim short idi arkadeşler ?
Kurum bazında hatırlayan var mı
s&p500 4140 uzerinde kapatirsa shortculara dayak yarin da devam edecek gibi .
Bu arada viop aksam seansinda 3 puan dusmus . Ayu kardeslerime moral olsun biraz :kahkah:
Mert neredesin su hasta taşıma lifti bir bikini parası senin için el ativer de tamamlansin.