fiziki gram 1195 leri görünce tren kaçtı galiba deyip bir dur gelmişti. buralardan ufak ufak girerim artık. girerim derken ek anlamında.
fiziki gram 1195 leri görünce tren kaçtı galiba deyip bir dur gelmişti. buralardan ufak ufak girerim artık. girerim derken ek anlamında.
zürriyet sen görmüyeli ne sapık medya olmuşsun ,
bahçelivlerdeki trafik kazasını nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor...
utanın 2 vatandaş hayatını kaybetmiş özellikle İETT vurgulamayı görev edinmişler...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/b...anlar-42214535
burgandan gelen mesaj “250.000 TL'ye kadar mevduatina 92-180 gun vade ile %28,50 faiz orani sunan E-Mevduat hesabindan yararlanmak istiyorsan hemen ON Mobil'den” şeklinde.
faizde güncel oranlar nedir?
yeni yılda portföyünüzü altın, dolar, nasdaq, bist ne şekilde değerlendirmeyi planlıyorsunuz?
altını kolye olarak severim.. şöyle italyan tarzı..
zengin olduğumuz belli olsun :)
TEFAS a kapali yada sonradan uye almayan fonlarda bu degisik kazanc lar olabilir
Siz tefas acik olan fonlarda bir calisma yapin ona bakabiliriz...
Ben ilk besi yazayim bile
IVY İSTANBUL PORTFÖY BLOCKCHAİN TEKNOLOJİLERİ KARMA FON Karma Şemsiye Fonu 32,3372
YZC YAPI KREDİ PORTFÖY FİNTECH VE BLOCKCHAİN TEKNOLOJİLERİ DEĞİŞKEN FON Değişken Şemsiye Fonu 25,1066
AFT AK PORTFÖY YENİ TEKNOLOJİLER YABANCI HİSSE SENEDİ FONU Hisse Senedi Şemsiye Fonu 25,0081
YAY YAPI KREDİ PORTFÖY YABANCI TEKNOLOJİ SEKTÖRÜ HİSSE SENEDİ FONU Hisse Senedi Şemsiye Fonu 21,8192
ZFB AK PORTFÖY FİNTEK VE BLOKZİNCİRİ TEKNOLOJİLERİ DEĞİŞKEN FON Değişken Şemsiye Fonu 21,3522
Ortalama 1 Mio TL için yakın geçmişte ve güncel paylaşılan oranlar
Hisse net ve donanımhaber faiz forumları
HSBC - 92 gün % 35
Yapı Kredi - 92 gün % 35
HSBC - 32 gün % 32
Yapı Kredi - 182 gün % 31
Finansbank - 32 gün % 30,25
Akbank - 32 gün % 30 ? bitmiş olabilir
Halkbank - 32 gün % 29,50
Burgan Bank ON Hesap - 32 gün % 27,50
* oranlarda vade gün sayısı ve miktar şubeye ve temdit / hoşgeldin ve müşteri temsilcilerinin kullanabileceği yetkilere göre değişkenlik gösterebilir. 250 bine 750 bin liraya da bu oranlara yakın alınabilir. Aramak takip etmek konuşmak gerek…HSBC 35 dediğini ertesi gün 34 e çekebiliyor vb…
Eskiden TL vadeli hesaplarda cezbedici yüksek öncü ve piyasaya hareket coşku veren
Alternatifbank
Anadolubank
Burgan Bank
Fibabanka
Çok sessiz gerilerde kaldı
Bu hafta kıpırdarlar belki
Merhaba, bu son kur korumalı tavan kalkışından sonra güncel kur koruma oranlarını artıran banka oldu mu ?
Sanırım TCMB bankalara sadece bilgi yazısı göndermiş bununla alakalı.
Resmi gazete bekleniyor olabilir kesinleşmesi için.
KKM ile daha çok ilgilenen arkadaşlar bilebilir.
TCMB bankalara 9 puanın üzerine max 10 ekleyerek mi arttırabilirsiniz dedi bankalara inisiyatif mi bırakıldı, belli bir tavan oran mı belirledi belirsiz.
Her şey de olduğu gibi bu konuda muallakta net temiz bilgiye rahat ulaşılamıyor.
Reis önderliğinde Nebati - Şahap başkanlar idaresinde her şey karışık her şey muamma.
Zamlı
Meclis Lokantası fiyatları
Çökertme kebabı 28 lira
Kuzu kavurma 30 lira
Dondurma 10 lira
https://i.hizliresim.com/px67hcg.jpeg
Dun iskenderciden 1 porsiyin doner istedim 110 tlden 150 ye cikarmis .100 gr doner var.
Arkadaşlar dolara en yüksek faiz veren bankalardan Şekerbank önce %4 sonra %1.5 şimdi 0.50 faiz veriyor. İyice sıfırladılar bende yastık altı yapmaya karar verdim. Eurobond dediler %6 dan yapalım dediler onu da istemedim 8aylık 1 yıllık oluyor o kadar uzun süre parayı bankada heleki seçim sonrası hiç tutmam. Seçim sonrası bir 25-30 u var bu ödenecek dış borç 190 milyar dolar. Polisiye önlemler ile bu iş çözülmez ayrıca.
uyuyormuş gibi yapıp , bizi rahatsız etmeyin en yüksek faizi veriyoruz şeklinde idda eden TMSF güvencesi dışındaki bankanın adı nedir ?
piyasda şimdilik max TL % 35 ,ama muhtemeldir ki seçimlere doğru duble yapmak zorunda kalacaklar,
faizleri enflasyona yakınsatacaklar gibi olacağı
speküle edilebilir...
ABD’ye Meksika sınırından kaçak giren Türk vatandaşı sayısı son 3 senede %493 arttı.
https://twitter.com/haskologlu/statu...L9gXtthEQ&s=19
Meksika sınırından ABD'ye kaçak giren Türk vatandaşı sayısı:
2020: 4.447
2021: 6.945
2022: 21.968
(Euronews)
https://twitter.com/HaberReport/stat...p8dZWsGyg&s=19
Çok geri kaldı yapı kredi bile %30
+250k
https://i.hizliresim.com/c78fyll.png
Peki bu faizlere siz olsaniz dolarinizi bozarmisiniz?
sahi bir ipek yolu tren hikayemiz vardı ...
hata 2 sefer falan yapıldığını hatırlıyorum...
güya ingilteredn alttan kıta avrupasına oradan edirne üzerinden türkiyeye oradan gürcistana oradan azerbaycana oradan feribotla karşıya türkmenistana oradan ebesinin çinine...
tren yolunun epeyice tuzluya patladığını hatırlıyorum ...
sahi o iş ne oldu...
milyarlarca dolarılık bu ÖLÜ yatırımın akibetini soran eden muhalefet var mı ???
kılçdar atıp tutuyor ,
iktidara gelirsem , bana 418 milyar dolarlık kamu kaçağını/soygununu raporlamayan Sayıştay'ı sorumlu tutacağını söylemişt..
sahi Sayıtayda görevli çalışanlardan öyle bir para falan mı tahsil edecek ,anlamadım...
raporları dayanak gösterip bu yolsuzluğa katılanların sülalesinde mi tahsil edecek ?
99 yılında ki 1000 lira sadece faizle ( 5- 6 yil hazine bonosu, sonra mevduat)değerlendirme olduysa ne kadar olmuştur . Hesap edecek uzman veya site varsa yazarsa cok makbule geçer
sayıştaydaydakiler, bunu raporlamamışsanız üzerinize binerim diyor.. ya yazmamışlarsa 418 milyar dolar kimden tahsil edilecek ?
amaç bu raporları baz alıp 418 milyar doları götürenlerin sülalesinden tahsil etmek ...
ya raporlarda yoksa ?
O zamanın 1.000.000.000 TL si demek istediniz sanırım.
99 asgari ücret 70 milyonmuş yani 15 katı oluyor o zamanın parası
Hocam kaba bi hesapla hızlıca 99-2002 sonuna kadar bankaların yıllık % 75 faiz verdiğini varsaydım. ( 100 veren bankalarda olmuştur )
2002 sonunda 1 milyar 10 milyar oldu 4 yılda 4 kere 75 den döndürerek
Son 2003-2022 arası 20 yılda her seneyi ortalama kabaca % 20 alırsak ( 12 olduğu yıllarda oldu 20 de 30 da )
10 milyar TL yi de 20 yılda dokunmadan 20 kere % 20 den döndürürsek….
6 sıfır atılarak Ortalama günümüz 400.000 TL gibi bi rakama ulaştım
* mutlaka hesap yanlış çıkacaktır. Kendimce hesaplamaya çalıştım kabaca.
Faizden bi sey olmaz.
Bereketi de olmaz.
Siz siz olun ya bir is kurun, ya da kurulu bir ise ortak olun!
Diye yazdim 10 yildir.
Dinleyen dinledi ve zengin oldu.
Dinlemeyen parasini eritti.
TL bir iluzyondur.
Faiz verse ne olur vermese ne olur?
Syg,
Sayın dudu borsa da bir tek senle ben kaldım galiba bu sene AKP seçimi kaybederse evet faiz artacak evet borsa düşecek ama sonuçta borsa enflasyondan daha fazla getirecek.