Oooo tahtaya credit gelmiş hoş gelmiş yada ben yanlış görüyom credit böyle nalet bir tahtada ne işi var
Printable View
Oooo tahtaya credit gelmiş hoş gelmiş yada ben yanlış görüyom credit böyle nalet bir tahtada ne işi var
Çin işi hakkında gelişme açıklansa artık. Şu hissenin üzerindeki yük kalksa.
Adamlar ucuz ucuz ne kadar börtü böcek varsa yiyor. Kilosuna 1,5 dolar verip tavuk yerler mi acep. [emoji3][emoji3][emoji3]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyeyim susuyorum. Haklısın tavuk orada lüks gıda. O kadar çalışıyorlar biraz olsun lüks gıda onlarında hakkı🦇 kaplumbağa 🐢 yemeği bıraksınlar 😃
Ak Yatırım tüm gücüyle frene asılıyor. Nerdeyse balataları yakacak :)
Sahtekarlık yoksa konuş sıkıntı yok.
Yada ukalalık olmasin3 tabi.
Bak bende beklesim ama avucumu yaladım!
Ama haftaya nerde oluruz kim bilir!SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://gidatarim.com/gida/sut-sekto...r-c163204.html
Yukarıdaki haberin üzerinden 1,5 ay geçti. Tarım ve Gıda Bakanlıkları karşılıklı anlaştı dendi ama hala ses soluk yok. 1,3 milyarlık bir pazara adım atıyor olmak tavukçuluk sektörü için çok kıymetli bir gelişme olmalı ama beklemekten ağaç olduk.
Ne güzel bir hisse almışız, neredeyse benden başka yazan yok , benden başka alan yok sanacağım. Başakşehirin tek taraftarı gibi trübün showmu yapsam😃.
Kendi yazıma kendim cevap yazmakta eğlenceli aslında. Birde şu spek efendi artık nazlanmasa da götürse yada düşürse de kurtulsak. Batacaksak batalım, çıkacaksak çakalımda ne olacağımızı bilelim artık.
Çin işi var diye girdiğimiz hissede kördüğüm olduk kaldık. Bir arkadaşım Kent i satıp girdi buraya. Düşünmesi bile kötü. 30 maliyetle bekleyenlere sabır diliyorum benim gibi.
Kurban bayramında horoz kesecek hala getirdiniz yatırımcınıza sevgili şirket yöneticileri. Sizler büyük bir tebriği hak ediyorsunuz.
Son bir ayda Emeklilik Fonları toplamış vakalım bizde emeklilik vaktine kadar mı bekleyenlerden olacağız.
Borsa 120.000 oldu hatırlatmak isterim spek efendi. Bunun birde düşüşü olacak.
Her halde düşüşe ayak uydurursun utanmadan.
Borsa tepetaklak oldu,Banvit 26.50 den22.50 gördü,Bir yorum yazan yok.
Yatırım Önerisi Değildir...
Yorum yazacak hal kalmadı. Çıkışa ayak uydurmayan hissemiz, düşüşe dayanamayıp tabanı gördü. Gün sonu yine de çok şükür eksi kapatmadı. Şu Çin’e tavuk eti ihracatı konusu bir netleşse de zararımızı çıkarsak bari. Kârı geçtik artık. Geçenlerde CEO nun dediği organik yada inorganik olarak büyümek istiyoruz dediği birleşme yada satın alma yoluyla büyüme olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur
Hocam zararın nedir bilmiyorum ama biz 22 den 9,5 gördük iki sene bekledik bu sırada birazını kaptırdık ve hedefimiz 30 iken tam çıkamadık.Sonucta reel olarak üç senedir bekliyoruz ve 40 olursa kara geçeceğiz.Ky nin tek gücü UV olmakmis. .
ihraç beklentisi olan kağıdımızın dolar bazlı en yüksek 8.30 doları görmüş görünüyor. diğer bir çok kağıt bu yıl tarihi zirvelerini tazelediler ve beklenmedik rakamlara gittiler( küçük yatırımcı aklımla beklemediğim rakamlardı bunlar)
malum kağıdımız da geçmiş zirvesini tazelese bile 61 T.L. ye yakın değer ediyor. zirve tazelemek isterse ya da daha üstüne çıkmak isterse bu rakam daha da yükseliyor. yalnızcovid 19 ile ilgili okuduklarımız hisseye biz küçük yatırımcıları da yaklaştırdı.bundan dolayı götürmüyor olabilirler....y.t.d.
Blanco nezaman arkadaşlar.
Beni zihnen yoran, ne yapacağı belli olmayan bu kağıttan zırnık kar etmeden ayrılıyorum. Kalanlara selam olsun.(Gerçi yıllar önce Emlak konut ile aynı fiyatta iken bunu tercih etmemiştim, şimdi bu fiyatlardan nasıl aldığıma da şaşırdım ama..)
zamanında satmışsınız.bilançoya baktım da bu yıl ki hasılat geçen yılla aynı,maliyet artmış.ayrıca genel yönetim giderlerinde zerre azalma yok.yani yönetim zevküsefasından zerre fire vermemiş.yapılacak birşey yok,yükü çekmeye devam....y.t.d.
Kimsenin olmadığı Emeklilik Fonlarının topladığı Banvit’te bekleyen ender insanlardan biri olduk sanırım. Emeklilik fonları 5 milyon hisseye yaklaştı ve dolaşım % 8 olduğuna göre neredeyse dolaşımdaki hisselerin %60’dan fazlasını aldılar. Bakalım ne yapacaklar. CEO nun dediği birleşme yada satın alma yoluyla büyüme gerçekleşecek mi göreceğiz.
Ben böyle gıcık kağıt görmedim, kademeler boş, alsan satamazsın, satmaya kalksan hemen aşağı..
Sattım kurtuldum. İkinci kez alıp sattığım bir hisse. Geçen sefer zarar ettim. Şimdi ne kar ne zarar. Ama 2016'da 2 Tl. civarlarında olan bir kağıttan fazla bir şey beklememek gerek.
Evet dediğin gibi sana yüzlerce hisse söylerim 2016 da krs olupta şimdi deli gibi fiyatta olan.marshal ,eggen ,vs.saymakla bitmez.sabir sabır sabir
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eski Banvit fiyatıyla bugünü karşılaştırma yapmak hata olur.
2017’de Brezilyalı firma ve Katarlı ortağı hisse başı 12 küsur ve var olan borçlarıda üstlenerek reelde hisse başı 17 TL ödemiş oldular.
Böylece finansal olarak daha güçlü dış pazarlara daha kolay ihracat yapabilen uluslararası bir şirket oldu Banvit.
Ülkemizde tavukçuluk sektöründe birleşme ve yeni satın almalar olacaktır. Bu gerçekleştiğinde finansal olarak sırtı sağlam olanlar bir adım öne çıkar. Bir ara Keskinoğlu’nu Banvit’in alacağı konuşuluyordu bakalım zaman ne gösterecek.
Çin’e ihracat işi ise Ticaret Bakanlığının açıklamasına göre Çin gümrüklerinde sağlık sertifika aşamasında. Tabiki bu aşama ne kadar sürer belli değil.
O gün geldiğinde mühim olan Banvit’in Çin’e ihracata hazır olması. Üretim sağlık sertifikası bir adımdı örneğin.
Hadi bakalım
Sabrın sonu selamettir
Gıdalarda genel bi alım vardı bu gün ....Bunun grafiğide fana değil beğendim ...
belasını verdiler,........... y.t.d.
Ne gibi?
Bence gayet guzel bir kapanış ve düzeltme yaptı.
Çarşamba akşamı bakalım fonlar ne kadar virman yapmış?
Takaslar ile dwvam!
Teknik gayet güzel duruyor bence!
Y.t.d.SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonlar toplam 492000 çıkış yapmış
Bunun 400.000 virman.
Eee sırada ikinci posta virman olacak.
Onuda tahminimce 29 ₺ ye giderken yapacaklar.
Yarın yine virman bekliyorum.
Sabrın sonu selamettir.
Banvit 1 Ekim’den itibaren Alt Pazarda işlem görecek.
Brüt Takas
Açığa satış engeli
Marj yine %10
Eşleşmeler seans öncesinde ve 18:00-18:05 arasında görünmeyecek.
Bütün bunlar halka açıklık %2 daha fazla olsaydı olmayacaktı.Halka açıklığı %10 dan az olduğu için oluyor. Bakalım şirket ne yapacak.
Banvit boyun posun devrilsin e mi,sende hiçmi onur,utanma yok.Bütün gıdalar marsa gitti sen hala yerinde sayıyorsun.tuuu sana.
brüt takas ve açığa satış engeli için genel olarak olumsuz düşünüyorlar ama bence çok iyi oldu. kağıt kimsenin elinde oyuncak olamayacak, gömlekciler yanaşamacak, üste mal yığıp takoz olanlar engellenecek. yıldızda, ana pazarda tokatlananlar 1 aya kalmaz altpazarin kıymetini anlayıp buralara doluşurlar.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediklerinize katılıyorum, inşallah bekleyip gerçekten yatırım mantığıyla burada olanlar kazanmasını isterim.
Ama bugünden yarına olacak bir iş gibi değil sabır testine dayanacak yatırımcı hele küçük yatırımcı çok az ülkemizde, insanlara hakta vermek gerek diğer hisseler uçup giderken bunu beklemek kolay değil tabiki.
Teknikten anlayan arkadaşlar arada uğrar ve paylaşım yaparsa iyi olur tabiki gerçi günümüzde başka platformlar daha popüler oldu artık.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Sen nasıl bir hissesin banvit?
Yatırımcı uzun vadeli düşünür eyvallah ama yeter artık.
Yarın ben çıkıyorum senden.
Seans sonu!
Benden bu kadar!
Y.t.d.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum. Buradan gelecek paradanda hayır gelmez artık. Milleti bu kadar bıktıran ahını alan hisseden bizim nasibimiz yokmuş. Kalanlar inşallah kazanır.
banvt > tobo'nun sağ omuz ''dibi'' tamamlanmış görünüyor. Formasyon onayı >27.60 !!
Ek 26005
Güncel hisse grafikler için :https://twitter.com/BulentOzdemir67
Aman aman tamamlanmasın o tobo.
Bu nedir yahu 6 aydır.
Sözüm size değil tabiki...
28 kırmadan aynı hareketler sanki 24-26
Ne uyuz bir hissesin
Bu kadar ruhsuz olunurmu
SM-A305F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu uyuzlugun altindan bir canavar cikarmi cikar ben şahsen bekliyorum.hayirlisi bakalim.geçmıste banvt le epey yoldaşligim var