Uzun vadede kar yerine zarar ettiren ender şirketlerden bir tanesi daha. Mantıklı olan yükseldimi çakacaksın.
Printable View
Uzun vadede kar yerine zarar ettiren ender şirketlerden bir tanesi daha. Mantıklı olan yükseldimi çakacaksın.
Benim dediğim aykırı fikir olmasın değil. Olabilir tabii ki ama bu aykırı fikir adam gibi somut bilgiyle ve rakamlarla olur. Sizin yaptığınız gibi 2-3 günde bir bu adamlara güvenilmez bunlar şöyle bunlar böyle diyerek hep aynı şeyleri söyleyerek değil.
Ayrıca Borsada 400'e yakın şirket var en az 300 tanesi son 1 senede hep kaybettirdi. Onların da sayfasına girip aynı şeyleri yazıyor musunuz ? Ama nedense devamlı Pınar ve DYO sayfasındasınız.
Mesela Viking kağıt da Yaşarların ama son birkaç haftada %40 prim yaptı. Bugün de tavan oldu. O da Yaşar şirketi. Yarın öbür gün PETUN da giderse ne diyeceksiniz ?
Eğer elinizde somut bilgi varsa paylaşın , yoksa lütfen bu tür saçmalıklar yazmayın ikide birde.
yıllardır zarar eden yatırımcısına bi halt vermemiş viking bile % 20 yapmış al buda yaşarların
viking garantör değil diyoruz :) tabi ki ondan gidiyor ve zarar ediyor bir gissenin gitmesi için zarar etmesi lazım
Yaşarlar Güven olmaz.
EUR Bont borcunu
daha cevirip ceviremiyeçeğini Açıklamıyor.
Bunlara insanlar Nasıl
Güven sin .
parasını teslim etsin.
Yaşar Bank Nerde.
Battı Bunların Bankası
kendi düşen Ağlamaz.
Y.T.D İRONİ bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakınca yaşarın en temiz kağıdı
neden satıyorlar
bilmediğimiz z bir şeymi var
Çok enteresan 1-2 kademede 132 bin lot işlem yaptı ne aşağı ne yukarı gitti.
Demek ki biri kendi koydu kendi aldı.
Bir oyun oynuyorlar ama göreceğiz.
Saha, Pınar Et'in Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncelledi
Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş. (Pınar Et) için Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncellemiştir.
Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu lisansı ile kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.'nin (Pınar Et) 17.11.2017 tarihinde 9,29 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,31 olarak güncellemiştir.
SAHA bu derecelendirme çalışmasında Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Ocak 2014 tarihinde yayınladığı "Kurumsal Yönetim İlkeleri"ni baz alan metodolojisini kullanmıştır.
Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.'nin (Pınar Et) kurumsal yönetim ilkelerine verdiği önem, bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmekteki isteklilik ve bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu iyileştirmeler göz önüne alınarak, şirketin kurumsal yönetim derecelendirme notu aşağıdaki şekilde güncellenmiştir:
ANA BAŞLIK NOTLARI
Pay Sahipleri 88,18 Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık 94,40 Menfaat Sahipleri 98,33 Yönetim Kurulu 93,42
Toplam 93,09