Yani kısaca diyorsunuz ki spekin adamı misin? Yok efendim değilim içinizi ferah tutun. Siz niye benim yorumlarıma takılıyorsunuz ısrarla. 2007 yılında üye oldum eski forumdan beri. 10 yıldır tuddf ve silvr dışında en fazla 10 yorumum var. Henüz denetimden geçmemiş, 11 yıldır yatirimcisina hep kaybettirmiş, 2012 de adı kemer country çetesiyle anılmış ve cezalar tahakkuk etmiş, 11 yıldır benim gibi keriz ky ları yolmuş, 2014 te bile 9.6 milyon kar açıkladığında bile 1.42 zor görmüş, temettü yok, bedelsiz yok, meydan boşken bile güremeşemiş endekse yıllarca uymamış, 3 tane baba gibi şelalesini geçirmiş bir şirket ki, 7 yıldır yazarım sadece istatistiki bir bilgi paylaştığım için mi bilançodan anlamıyorum. Muhasebe bilginiz üst seviyeyse Karaköy den beri borsada niz ıllaki iyi olmalı yeni mi gördünüz silvr I. Burda bir sürü yazar çizer var kim bildi ki 9 aylığı. Ben istatistik paylaştım. Valla ben gördüğümü yazıyorum benim yaşadığım tecrübe bana yeter, yettide.Kaybettiklerimi siz karşılamadığınıza göre. Övelim mi her gün napalım ? En az 2 bilanço teyit istiyor dedim, siz de yorum yapın tecrübeniz fazla nasılsa. Demedi demeyin gruplar kol geziyor forum sayfalarında, rüzgar nerden eserse. Bence siz bildiginiz bişey varsa açıkça yazın. Mesela bu hafta ne yönde yapacak hareketi, isterseniz haftalik herkes öngörüsünü yazsın. Ama lütfen benim paylaşımlarıma cevap yazmayınız beyefendi
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.