Printable View
Alıntı: Originally Posted by diproyal İyi seferler diyelim :) Teşekkür ederim..Biraz da biz basalım paraları Olga'ya,Natasha'ya,Elena'ya...:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by Ahme 2.5 milyona 2 gün önce satışa çıkardığım eve 2.4 m alıcı anlaştık. Haftaya satış gerçekleştireceğim böylelille nakit param 5-6 m arasına geliyor . 2.300.000 ü (emlakçı ve tapu harç düştükten sonra) tl de tutmak faiz yemek iyi bir strateji midir? Bu ortamda 2 günde satış çok iyi değil mi ben olsam ucuza mı gitti diye düşünürüm :)
Alıntı: Originally Posted by bonocu78 Hatun moldovalı olursa o paralar da gider,şimdiden söyleyeyim... Hangi ülkenin hatunları güvenilir, sadıktır? Ruslar için bu tabirleri kullanırlardı. Siz Moldova'da bu konuda zorluk çekiyor musunuz? Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntı: Originally Posted by karamizah Hangi ülkenin hatunları güvenilir, sadıktır? Ruslar için bu tabirleri kullanırlardı. Siz Moldova'da bu konuda zorluk çekiyor musunuz? Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Yazdığı gibi benim uzmanlık alanım Moldova...Hani derler ya evlenilecek kadın vardır bir de eğlenilecek....Moldova'dakilerin çoğu 2.grupta.....
Alıntı: Originally Posted by yuji Bu ortamda 2 günde satış çok iyi değil mi ben olsam ucuza mı gitti diye düşünürüm :) İstanbul villa piyasası çok canlı şuan.
Hani emlakta kriz vardı? 2 günde satılmış mülkünüz. Alıntı: Originally Posted by Ahme İstanbul villa piyasası çok canlı şuan.
Alıntı: Originally Posted by yuji Bu ortamda 2 günde satış çok iyi değil mi ben olsam ucuza mı gitti diye düşünürüm :) Ahme bu konularda maharetli bir forumdaş. Ben olsam benim 1mTL'lik ev 2 yılda 800'e satılmaz......
Alıntı: Originally Posted by faruko Hani emlakta kriz vardı? 2 günde satılmış mülkünüz. Valla remax emlakçı villlar hızlı gidiyor demişti inanmadım. Gerçek çıktı