Çok rezil bir hisse ya endeks aşağı dönse de 2 liranın altında soluğu alsam diye fırsat kolluyor. Gerçekten inanılır gibi değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çok rezil bir hisse ya endeks aşağı dönse de 2 liranın altında soluğu alsam diye fırsat kolluyor. Gerçekten inanılır gibi değil.
son düşüşlerden sonra pd/dd oranı 0,36 lara indi. olması gereken fiyatın neredeyse üçte birinden işlem görüyor...
büyük potansiyeli var hissenin. helede patron önceki dönemlerdeki gibi hisse geri alımı yaparsa demeyin keyfimize
Terminal kadıköyün 30.06 değerlemesi 2,5 milyar TL olarak yapılmış. (68 milyon eur kabaca). 1 yıllığına 8 milyon eur kira bedeli ile kiralandı burası. 8 Yıllık kira bedeline türkiyenin belki de Avrupa’nın en hareketli toplu taşıma kesişim noktasında gayrimenkul varsa biz de alalım! Sadece Fenerbahçe maçlarında buranın yapacağı ciro akla zarar olur. Kötümser yaklaşımla en az 150 milyon eur değerlenmesi gerekir. Gayrimenkul işinde arkadaşlar varsa yorumlasın bize.
Yılsonu açılış sonrası değerlemesini merak ediyorum. Fiyat herhalde halka arzdan bu yana belki en düşük seviyesinde. Bu kadar düşük fiyatlar gerçekten eşşeğin münasip olmayan yerine su kaçırmak oluyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Benim arkadaşım şantiyede güvenlik olarak çalışıyor.O şantiyenin akfengyo olduğunu bilmiyordum dahası bağdat caddesinin önemli kesiminde şantiyeler devam ediyor.Normal şartlarda hissenin 5 civarları lakin üstüne coşkuyu koy 6 civarları mantıklı olandır.
Handikapları patron hissesi dahası halka açıklığı çok yüksek halka açıldığından beri orta ve uzun vade yatırımcısına para kazandırmamış bir hisse akfen gyo.Takasta malın toplu olması bir şeyi değiştirmez.Belki merkez bankası faiz indirimi yaparsa hissede kısa vade de 3 civarlarına eski zirvesine yükseliş görülebilir ytd...Çok geride kalmış bir hisse Akfengyo..
5 kasım akfen %17 yükselmiş..xu100 %17 yükselmiş.14 aralık
zirvesi 2,88 belki kısada yeni zirvesini görebilir kısa 1 ay ile 2 ay civarı ytd..
Görmezse sağlık olsun der geçeriz.
Akfen gyo en azından seansı kırmızı kapatmadı.
Çok düşük çarpanlarla fiyatlanması xgmyo hisseleri normal değil.Ne zaman piyasada döngü sektör lehine gelişir bilinmez ytd.İzleyelim bakalım neler olacak?ytd.
Piyasada karın üstünde oturmak çok zor o yüzden akfen gyo stop çalıştı belki karda olsam beklerdim lakin olmadı.
Gelecekte iyi seviyelere yükseliş yaşayabilir o ayrı konu akfen gyo. ytd.Diğer hissem iyi durumda kar da olduğum sürece beklerim zararda beklemem biletini keser gönderirim neyse sağlık olsun der geçeriz.