Defolsun gitsin tüm düşüşün sebebi onun sattığı mallar zaten, bir daha da almasın diyeceğim ama zaten patrondur bunu yapan, hepsi Patronun işi bunların. Allah burnundan getirsin fitil fitil, doymadı doymadı!
Printable View
Yahu kafa bulmayın 300 bin lot bi daire parası yapmıyor,ne citisi doçesi,iki kişi bizde var o kadar,şirket istemeden 10 milyon alsan satsan ne olur,ne oldu da 2.7 den buraya geldi olay bu,sirket 75 milyon karın 20 milyonuyla hisse alamazmıydı istese,amaç başka
👏👏👏👍
Aynen katılıyorum amaç başka yapılanlar belli...
Bu bir oyundur onların yaptığı düzmecedir....
Dikkat edin çakallara yem olmayın...
amaç dönüşümde olan kye hisselerini toplamaktır...
Hisse toplayan çakallar paslaşanlar boyuna mal kaptırıyorlar bence ve baskı daha çok uzuyor böylelikle...
Patronun keyfine kaldık işte isterse iha eder...
Şuanki istediği gibide rezil eder....!!!!
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!!
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
Sayın Tornacı ben farklı birşey söylemiyorum ama düşüşün takasına bakarsanız bu süreçte en büyük satıcının Citi olduğunu göreceksiniz, credit suisse üzerinden sattı ve resmen hisseyi 2 tlden itibaren ittire ittire gapli düşüşle 1.50 lere zorladı. Hani diyorsunuz ya amaç başka o amacı yapabilmesi için elinde al sat yapacağı mal lazım, credittekinin çoğunu çıktı, ben de oradan defolsun komple diyorum yoksa başka hesaplarda kim bilir ne mallar vardır o ayrı, mesele 300k lot değil o dediğiniz rakamın çok üstünde tek kişide olanlar var bu forumda.
Patron hisseyi sebepsizce değersizleştiriyor olay bu! Mesela ünlü menkulün günlük al-satları da çok dikkat çekici 200-300 bin topladığını endeks yukarı yönlenince çıkıyor ve hissenin düşük kalmasını sağlıyor, buradan kaç kez yazdım ünlü üzerinden de baya bir baskı var hisseye, o kurumla çalışan arkadaşların da yatırım danışmanlarına hooop ne oluyor demesi lazım.
Ytd.
öncelikle hepimiz biliyoruz ki patron ne derse o oluyor burada ve ben 10 yıldır gördümki patron bu hisseyi yükseltmek istemiyor yoksa bu kadar zaman yerinde sayamazdı asla yükselmesini istiyorsa alıyor istemiyorsa uyduruk haberlerle basıyor aşağı burada yapılan bence tamamen ky avıdır.
Göreceksiniz yarın öbür gün geçenki yükselişte alanların çıktığına inandıklarında yani ky taşıyıcı azaldığında tekrar av başlayacak birden yükselme başlayacak ve şimdi almayanlar 1,95 i geçince yine alacaklar ve yeni taşıyıcılar gelecek böyle böyle sürünüyoruz yıllardır. Hisseden para kazanmak değil adamların derdi, amaçları ne inanın çözemedim ama bize para kazandırmayacakları kesin bence hiç citi almış o satmış bu vermiş filan kafanızı yormaya değmez bu hissede hepsi aynı fırsatçılar inanın teknik bu filan temel bunu gösteriyor yok ucuzmuş filan bunlarda hikaye eğer ky iseniz bu hisseye kesinlikle bulaşmayın hele uzun süre yatırımlık filan asla gidin endeks 30 dan kağıt alın ben yandım sizde yanmayın. Ben mecburen bekliyorum allah şükür paraya ihtiyacım olmadı yoksa verip çıkacaktım
hepimizin kazanması umuduyla
Ünlü 900 bin alış 600 bin satis bugün,oyuncu köpekler burda belli,yarın satar öteki alır,tezgah böyle
Ulan çakıldn kaldn beee ilk borsa deneyimime bak mal gbi bi hisse gitmio bi turlu gitmio delirtcek bni o kdr zarardym ki satamıomdaa öffff ne öffff hisse bile deistiremioz lanet sey