Atilla Yeşiladaya göre seçimden sonra borsa uçacaktı [emoji23]
O nedenle bunları hiç dinlemiyorum. Geçmişe bakınca ekonomik tahmin yönünden kendimi ne kadar küçümsediğimi gördüm. Bu ekonomi üstadlarından iyi tahmin ediyormuşum da haberim yokmuş
Printable View
otomobil fiyatları kurun düşmesi ile elbette düşer.Sonuçta çoğunlukta ithal edilen mal mal ve dolar euro daki oynaklık azaldı hatta geçen yıla göre biraz daha düşük.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ithal edilen otomobil fiyatları kura bağlı düşerse illaki fiyatlara yansır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emlak konusunda tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum.
İst. Kadıköy,yeldeğirmeni semtinde kayın valideden miras kalan 65-70 metre kare bir ev var.Ev yaklaşık 2 senedir boş kaldı.diğer mirasçı olan baldız evi satmak istiyor biz de onun payını almaya karar verdik.evin değeri yaklaşık 350.000 tl civarı.2000 tl civarı kira getirisi olacağını tahmin ediyoruz fakat evin özellikle mutfak banyo kısmında tadilat yapmak gerekiyor.nerden baksanız 30-40.000 civarı bir masraf ister evi toparlamak iiçin.
işin ilginç tarafı yapacağımız bu tadilatın kiraya artış olarak yansıtma şansımız pek yok gibi.Bu haliyle de üç aşağı beşyukarı aynı fiyata verebiliriz gibi duruyor,
Tadilat yaparsam belki 250 tl fark edecek kirada.sizce tadilat yapmalımıyım yoksa bu haliyle mi kiralamalıyım.içinde beyaz eşyası falan da var öğrencilere bu haliyle de kiralarım diye düşünüyorum.
ya da masraf yapıp daha düzgün bir kiracı için beklemek mi mantıklı.
daha önce hiç evimizi kiralamadık.kiraya verirken nelere dikkat etmeli.
evin konumu merkezi olduğundan kiraya vermek yerine airbnb falan da düşünmek daha mantıklı olur mu?Aklımda deli sorular var ?
insanın oturucak evidışında evi olması da zormuş :)
bir sürü evi olanlara Allah yardım etsin :)
baldızın hissesini almak yerine evi satmaya kalksak piyasa geberik ölü fiyata gider..