reşad altın diyorsunuz yani,,
Printable View
reşad altın diyorsunuz yani,,
Altın olduğu için işin Ehli hırsızları celbediyor. Öyle teneke olsaydı hurdacilar talip olurdu
SM-G850FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altında caldirma görelim adam caliyor eldeki altın 5 para etmicek .sonuca bak sen elimizde altın var ama devlet kurumu yardımıyla gaspa ugruyoz .altın elden gittikten sonra ne yapayım ben .birde zorla oldumu adamın zoruna gidiyor
Bu şirket 5 para etmez diye burda tek kişi yazmadı dostum
Durum itiibari ile elindeki altınlar çalınıyor diyor herkes .Suat dahil balıkadam dahil ben dahil
Kimse bu şirketi kotulemiyor
Bu işlem gerceklesiirese ne yapacan onu sole
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın BIST yönetimine
20 yıldır BIST yatirimcisiyim.izocam as yatirimcisiyim izocam as de şu an yapılmakta olan ahlaksizliğin bir örneği basima gelmedi.bu ne terbiyesizliktir 25 TL aldığım hisseyi bana şirkete vermem için zorlanıyorum.bu şirket borsada işlem görüyor diye ben bu şirkete ortak oldum.2020 yılında yeni yasa çıkacak diye enerji verimliliği mantolama mecburiyeti çıkacak diye ben izocama 24.70 TL den ortak oldum.4000 tane yatiriimcisi olan şirketi ya hisseni ver ya borsa dissinda ortak ol gibi dayatmayla hisselerimizi ahlaksız kişilere vermeye bizi zorlamaya bir devlet kurumu olarak nasıl müsade edersiniz .efendiler izocam aş de 4000 yatırımcınin emeğini alın terini nasıl milyar eurolarla işlem yapan 2 tane zengine yabanciya peşkeş çekmeye aracılık yaparsiniz.izocam as de bu yatırımcı gaspı açık ve nettir .şirket en düşük fiyattan düğmeye basmşitir fırsatçılık yapmıştır .SPK bu soyguna onay vermiştir sıra borsa İstanbul aş de.4000 yatırımcısı olan izocam aş yi bu yabancı küresel gucleri bu durumda borsadan çıkarın 4000 kişinin ahını bedduasini alın isterseniz.izocam aş yatirimcisi olduğum şirketin bu etik olmayan davranışına müsade etmemenizi 4000 yatırımcıyı mağdur etmemenizi talep ediyorum.lutfen izocamin borsadan çıkma talebini reddedin.
Sayın SPK izocam aş de 4000 kucuk yatirimcinin hakkı gasp edildi.bizleri zorla hisselerimizi patrona vermeye zorluyorunuz.ben yeni çıkacak enerji verimliliği yasası nedeniyle izocama ortak oldum.ve benim gibi 4000 yatırımcıyı mağdur ettiniz.izocam as de aldığınız karar hukuka hakka uygun deildir.4000 yatırımcının hakkı kimsenin yanına kalmaz.eski spk başkanı bile bunu açıkladı.siz baskaniniza bile ters düşen tamamen taraflı bir onay verdiniz.4000 yatırımcının hakkı elbet çıkar.bu yanlıştan dönmeniz tavsiye ediyorum .ne diyor başkan bize başvuru geldimi hisse fiyatına bakarız malı tablolara bakarız .siz 10 yıllık en düşük aylık ortalamadan onay verdiniz .siz türk yatırımcısını salakmi zannediyorsunuz bizler neyin ne olduğunun farkındayız.4000 yatirimcinin hakkı gasp edildi yabancılara peşkeş çekildi.bu yanlıştan derhal dönün yazıktır günahtır .
https://www.bloomberght.com/haberler...leme-daha-adil
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün şirket tek lot alamicak gibi borsadan .hem BIST yeşil hemde teb normalda 27 bin falan yazıyordu alış.sanirim bu gün birileri erkenden 20.12 alış yazdı tebin önüne geçti
Ee bizim millet uyanık nede olsa herkes kendi menfaatine koşturur
20.12 ye degsede bakalim hangi kurum ondeymis
Tebmi? baskasimi ?yoksa hepsi tebinmi ?
20.16 da 7500 lot satıcı set koydu https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb645629eb.jpg
Dun satdigim 400 lotla bir kac islem yaptim.adede 1.51 den aldim bugun 1.60 posta.duserse geri alinir yoksa akinmaz.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi