1999-2008 arasini da
5500
6000
6500
7000 gun gibi kademeli yapmalarina ne dersiniz dostlar...
belki bir parca rahatlatirdi aradakileri
Printable View
Bunlar mantıklı şeyler tabi herkes aynı anda olmayabilir, prim günü ve yaşı dikkate alarak en çok hak edenden en az hak edene doğru bir sıralama yapabilirler veya maaşlardan bir miktar kesintiye razı olanları öne alabilirler. Bir şekilde çıkacak da bakalım nasıl olacak, herkesi memnun edecek mi? Bir an önce belli olsa da ona göre hareket etsek artık.
EYT koşulsuz çıkarsa (çıkacağı kesin, koşullu mu koşulsuz mu)
Emekli için, bu günler iyi günler olur.
2 milyon veya 4 milyon yeni emekli.
Hali hazırda 13 milyon emekli.
Hazıra dağ dayanmaz.
Otellere, %2 konaklama vergisi geldi.
Daha ne vergiler gelecek.
Bütçe iflas.
Arkadaşın dediği gibi, 100 TL'lik pasta var.
Artık, 13 milyon değil, 15 -17 milyon kişi, bu pastayı paylaşacak.
Kimisi 40 yıldır pasta yiyor.
O ayrı mesele.
Eksik bilgi vermişsiniz...Emeklilerin min alanı asgariden fazla iken şimdi asgarinin yarısı kadar...Aynı şey memurlar içinde geçerli
Bu pastadan kaybolan dilimler nereye veya kimlere aktarılıyor!!! Şu an 1200 tl/ay nakdi yardım, 600 tl doğalgaz desteği, 600 tl/ay alışveriş çeki ...Muhtarlıklar üzerinden gıda kolisi vs....Bunların hepsi pastası eksilen emekli ve memurun sayesinde
Bunlara birşey anlatamazsın. Varsa yoksa dertleri emeklinin maaşı.
Onlara göre, benim primlerimle prim ödemeden bakılan milyonlarca suriyelin suçuda benim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayfayı gündemi takip etmek, bilmediğim yeni şeyleri öğrenmek için okuyorum hep.
Bir kaç üstad(Üstad diyorum hak ediyorlar) dışında sırf polemik.
Sayfa bilgi paylaşım sayfası, tartışma sayfası olması gerekirken adamın yazısına .... at izi kalsın hesabı yazılar.