Ayen neden bu kadar düştü bir fikri olan var mı?
Printable View
Ayen neden bu kadar düştü bir fikri olan var mı?
Teknik olarak 4.70 net stopmuş ve şelale olmuş.
Grafiğini açıp bakacak olursanız. Geçen senede yine mart ayında en tepeden şelale başlamış ve düşüş hazirana kadar sürmüş.
Yani aralarda ufak tepkiler olsa bile bu kağıt bence yavaş yavaş yedirmeli 2-3 ay düşüş trendi yapar.
Neden düştüğüne cevap aramanıza gerek yok bence. Destek kırılmış düşüyor işte.
Bu kağıt terstir zaten. 3 diplerinden çok önermiş ve almış biri olarak iyi hatırlıyorum. 3 den 5 hareketi endeksten münferit olmuştu. Belki son düzlüğü biraz endeksle beraberdir.
2-3 ay düşsün dipte çanağa benzer oluşum yapsın alıma geçsin yine alırız :D
Geçenlerde bir kuyas analizim vardı.
hacim 100 binlerde dolaşıyordu sonra kırdı gitti geri geldi yine gitti vs vs.
Şu son zamanlarda eski hisselerimden böyle sığ kağıtlara analiz etmek istiyorum.
Bir kaç tane kafamda var.
Mesela geçenlerdeki hektas analizim gibi. Oda hacimsizdi şimdi hergün neredeyse 2 milyondan fazla hacimler yapıyor.
bu tarz mevsimsel kağıtları incelemek istiyorum.
Üstad sensin bizide bilgilendirmen paylaşımda bulunman fikir alışverişi yapman bizide mutlu ediyor Takip edip alıp satmak bize kalmış şuanki piyasada alım satım hep heyecan risk bana göre çünkü teknik bilgim Yok sizin gibi üstadların fikirleri yorumları bizimde bilgilenmemize sebep oluyor ..ama üç beş alıyoruz ama bakıp seyrediyoruz .takipteyiz saygılar
#Derim
Nisan mayıs aylarının kağıtlarına aday.
Gri çizgi 500 günlük ortalama. Genelde bu ortalamada hep tutunmuş ve kafayı kaldırmış.
Daha önceki hareket gibi bir hareket gelebilir.
hacim geberik neredeyse işlem olmuyor. Çok çok cüzzi lot alınabilir çünkü hacimsiz ve çok sığ bir tahta.
Daha önceki hareketin başlangıç günündeki hacim aşağıda grafikte belirttim. Hacime göre anlayabiliriz belki.
Eğer hareket hacimle başlarsa çok kısa sürede böyle bir harekete kalkabilir. Buda nisan kağıdı.
Tekrar uyarıyorum 300-500 lottan fazla asla alınmaz. sığ tahtadır. Ben almadım sadece analiz ediyorum.
http://i.hizliresim.com/NpO62X.jpg
Sacro hocam
Usası incelemeniz mümkünmü. Slm
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#Burce
Buda bir nisan mayıs kağıdı.
Geldiği nokta alıma müsait.
Bolinger çok sıkışmış.
Aşağıdaki gri 500 günlük 3.27 den geçiyor oraya gelirse daha müsait bir alım fırsatı olabilir.
Yukarıdada 3.65'lerin üzeri kapanışlarda trend başlatabilir.
http://i.hizliresim.com/ALyQaQ.jpg