Göçerayak geldiğin dünyada
Ne yöne gittiğinin de önemi yok aslında
sen sür hele yolda düşünürüz... öyle değil mi ramiz dayı.
https://imgs.search.brave.com/DUlmZZ...F/OCZwaWQ9QXBp
Printable View
Göçerayak geldiğin dünyada
Ne yöne gittiğinin de önemi yok aslında
sen sür hele yolda düşünürüz... öyle değil mi ramiz dayı.
https://imgs.search.brave.com/DUlmZZ...F/OCZwaWQ9QXBp
Harun bizim enkaı ya girmiş girdiğine pişman olmuş diyorlar
Girer girmez üstüne oynamaya başladıkları söyleniyor 😊
rosense;6225917]Yanlışlık sizde mş yoksa diğer kişide mi ben kuşlu siteden DERHAN' dan aldım
8 Aralık alan satanlar ve para giriş çıkışları
Ben Matriks kullanıyorum, bugün hiç mobil geçişli kullanmadım, yani pc hep açıktı, arada data kesilmeleri olsada fazla olmadı, zaten sonrasında veriler tamamlanıyor, yanlişlık varsa da benden kaynaklandığını düşünmüyorum!
dün -3.40 kapadık endeksi..
kapanış +0.39..
bakarsan bankalar,kozal,kchol,tekfen iyi de iş yapmışş.
yarına kim iş yapacakta endeksi taşıyacak?
Bankalari tasiyamadim maalesef dun stop oldum..maliyete yakin yerlerden verdim. Acilista tepki icin girdim ondada stop oldum.. Yazik oldu.. bugun yukseldiler ama xbank grafiginde kirdigi destegi denedi bugun.. Orasi direnc calisir mi bilemem..yukari devam ederse uygun yerden tekrar girerim belki ... kismet artik asels kaldi o ne yapacak bakalim.... zorlasti bence artik trade etmek ya da bana zor.. Kismet
Gogoggo mu?
şarşarşar mı?
Bence 6-7 ay için zirvemiz 3.30 dolar...bu kurla 6100-200 diyelim.
Yok Arjantinmiş...Geçin onu.Karaborsa dolar bazlı grafiklerine bakın..unutmayın bıst100; 1.3 dolardan 3.30 dolara gelirse bu çok büyük bir harekettir. 2015 zirvemizdir. Başkanlık sistemi yokken.
Mevduatlar %26 iken ...Borsa her zaman negatif reel faize alternatif değildir..bir yere kadar.
Doların max. şubata kadar 18.6x de olacağını düşünüyorum.
Reel kur endeksi artıyor.Düdüklü tencerede basınç hergün artıyor.
zaten astrolog abla ŞUBATTA 29 derece açıyla gezegenlerde şöyle oluyor diyor..:)
ALLAH YAKIŞAN İFTİRADAN SAKINSIN, derler..ablanın tesbitlerine bu açıdan bakıyorum.