Originally Posted by
EMİRDAĞLI
şimdi borsanın böyle sert düşüşleri aslında çıkmaza girenler için bir fırsattır....
mesela bazıları bilerek yada bilmeyerek ottan boktan hisseler almış zamanında sonra işte borsa sert düştü değilmi borsa sert düşerken genelde büyük oyuncular ottan boktan ayrımı yapmadan her hisseyi satar farzı misal geçen garan 5,50 lere düşmedimi düştü sırf örnek olsun diye garanı veriyorum senin elinde boktan bir hisse vardı karı olmayan borcu çok özsermayesi erimiş sen ne yapacaksın elindeki boktan hisseyle değeri olan ama çok düşmüş garanı değiştireceksin yada atıyorum sahol örnek olsun diye söylüyorum sonra endeks kalktı değilmi sen değiştirdiyesen garan %40 yaptı ama senin elindeki boktan hisse muhtemelen ya %5-7 falan yaptı yada dahada düştü ...
peki endeks 100 bini aşığ iyi bir çıkış yapsaydı garan 8-9-10 ve üzerine gidermiydi hiç şüphesiz gidersi ama senin elindeki ederi olmayan hisse gidermiydi bence hayır
işte onun için borsadaki sert düşüşlede elinizde ottan çöpten hisseler varsa ederi olan ama çok düşmüş hisselerle değiştirin sular durulduğunda herkes iyiye saldırır afedersiniz bok olan yine bok kalır
naçizane küçük bir tavsiye