Hacim yine yerlerde sürünüyor.
Artık alım için insanlar 200 günlük ortalama bölgesini bekliyor. Satım için ise 14000'leri...
Bu fiyatlarda alıcı bulamazlar, illa ki hareketlendirmeleri lazım bir yöne 🙄
Printable View
Hacim yine yerlerde sürünüyor.
Artık alım için insanlar 200 günlük ortalama bölgesini bekliyor. Satım için ise 14000'leri...
Bu fiyatlarda alıcı bulamazlar, illa ki hareketlendirmeleri lazım bir yöne 🙄
İnşallah al sat yapan patronlara ve üyelere de gelir vergi hem de geriye dönük :)
Tasarruf paketinde ikinci safha: Kripto ve borsadaki varlıklara vergi geliyor
Düzenleyen: Sinem Eryilmaz / Kaynak: Türkiye Gazetesi
4 Haziran 2024 03:58 - Güncelleme: 4 Haziran 2024 09:25
Tasarruf paketinde ikinci safha: Kripto ve borsadaki varlıklara vergi geliyor
Ekonomi Haberleri / Türkiye Gazetesi
Birçok vergi muafiyeti, indirim, teşvik ve istisnanın kaldırılacağını, fon gelirlerinden alınan verginin artırılacağını belirten Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ayrıca, kripto varlıklardan elde edilen gelirler ve borsada yapılan işlemlerden elde edilen gelirlerin vergilendirilmesine yönelik yeni adımlar atılacağını söyledi.
Yine alış için yazdığım fiyat yukarıda kaldı. Sevgili tahtacı bir daha 12850-12550 hareketi yapar mısın? Bir şey deneyeceğim de 🤣
Yatırım tavsiyesi içermez, bıyıklı ile benim aramdaki mevzular, siz karışmayın 🤣⬇️
Her şey bir yana, çevremdekilere 85 liradan Fenerbahçe aldırıp kendim armut gibi burada kaldım günlük sat-al yapıyorum diye. Gerçi ben temmuz gibi Fenerbahçe 150 olur demiştim ama daha erken olacak ellaam. 🤣
Boşalt portföyün yarısını madem git oraya değil mi... Ah ben ahh... 💛💙
Eşe dosta yatırım tavsiyesi veriyorum ama burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Yok diye ben atlayım.
Bu iktidarda kara delik ne kadar vergi uydursa doymuyor yahu.
Zenginlere dokunursa zaten onlar bir şekilde çıkarır acısını lakin normal vatandaşa gene çokecekler ve enflasyon gemiyi azıya alacak.
Önceden olmayanları bu dönemde olanlarla bankalar ,belediyeler elektrik şirketleri yaşadı bayram ettiler.
Hesap işletim ücreti komisyonlar vb
Dağıtım bedeli sayaç okuma bedeli vb
Asvalt bedeli çöp ve emlakda geliyor ek vergiler.Köpek bakım bedelide eklesinler yahu.:oleyo:
Nefes alma vergisi çıkar yakında.
Keyfi faiz indiriminin bedelini vatandaşa öderiyorlar her zamanki gibi.
Suçlu yine vatandaş oldu ahhaaa.
Allahın lut kavmine yaptıklarını hak eden bir toplummu olduk ne.
Bu iktidar bu ülkenin başında olduğu sürece anneciğimiz 7 bayram ağlar.