Froto bu hareketierı cok yaptı..Sıkıntı etmeye gerek yok..Böyle hayat geçmez. Spek kağıdı degıi bu..[emoji3]
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Froto bu hareketierı cok yaptı..Sıkıntı etmeye gerek yok..Böyle hayat geçmez. Spek kağıdı degıi bu..[emoji3]
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de artik brut bakiyorum hep cunku her sene beyanname sinirini asiyorum.
Sirket %10 benden kesiyor temettuyu gondermeden hesaba, aradan ortalama 12-14 ay gecince de bi %7-8 de ben oduyorum beyanname ile..
12-14 ay sonraki para enflasyon nedeni ile ayni olmuyor tabii..
Bir de bir kredi karti kampanyasi bulursam 3 taksit mesela nisan mayis haziran gv 1. taksit, sonra agustos eylul ekim'de bitiyor son taksiti gv 2. taksit...
Bu durumda benim efektif vergilendirilmem sanirim %15 e filan dusuyor vade nedeniyle.
Nasil iyi mi???
Froto temettu miktarimiz her gecen gun artiyor cok sukur.
Hesapta froto degeri surekli dusuyor, 400tl temettu oldu sanirim.
Tesekkurler borsa
Burda insanlar bize cok yakın bilen bilir.
Ancak bizim insanımızın son yıllarda artan bir huyu var baskasından aldıgı negatifi kızgınlıgı moral bozuklugunu baskalarına aktarıyorlar.
Uyarı yaptıgını düşünüyor tamam bilgilerini aktardın ben gidiyorum dedin gittin.
Her gün gelip motivasyon kırmak ne alaka belki daha iyi olucak!
Çoşku veren de yok çoşku vermeye gerek de yok üç aşagı bes yukarı şirket belli ediyor kendini.
Tahmin ediyordur yatırımcı ne olcak ne bitcek.
Ben ikinci temettüyü vermezse olumlu karsılarım verirse degerlendircek yerimiz var oraya aktarırım.
Yazmıyım diyorum da arada gelip bakıyorum dayanamıyorum.
Ama Türkiye nin gündemini hiç takip etmiyorum.Ordayken de takip etmiyordum gündem takip etmrk piyasa tahmini yapmak ikna etmek anca fırsat kaçırtıyor.
Neyse herkese bol kazanç.
Aklı yatan alır alan tutar canı isteyen satar. Burası borsa fırsat bitmez.
Ben payımı tutarım Koç lar satıncsya dek de hisselerim durur.
Ytd