şimşek görevdeykende gayet güzel düşüyoz...
hatta ralli üstüne ralli yaban bist şimşek geldikten sonra durdu mk hala şimşek giderse şu olur bu olurmuş. :drunk::drunk:
:drunk:
Printable View
şimşek görevdeykende gayet güzel düşüyoz...
hatta ralli üstüne ralli yaban bist şimşek geldikten sonra durdu mk hala şimşek giderse şu olur bu olurmuş. :drunk::drunk:
:drunk:
..............................
doları bilmen ancak tl bazlı grafik küllüm zarar ettirmiş. enf karşısında.
hala şimşek diyonuz yaw..
dolarmı düştü enf mu düştü euro mu düştü işsizlik mi düştü ne ok oldu geldiğinde hepsi uçuşa devam :he:
özelikle işsizlik .... çığır açtı şimşenk efendi..
bisste bile konkordato eden oldu.
varlığı neyime yaradıki gittiğinde yokluğunu hissedelim...
:drunk::drunk:
Şimşek burada aracı emlak ben ekonomiyi bu duruma kim getirdi onu sorgularım , insanların gelecekleri nasıl çalındı onu sorgularım , ha muhalefette yapsa aynı şeyleri yazarım dünyaya insanlar sadece nefes almak için gelmedi.İnsanlar çocuklarını okula gönderiyor beslenme çantalarını dolduramayan aileler var.İşte o yanlış politikaları uygulamasaydın çıkar bugun durumu olmayan ailelerin beslenme çantalarını doldururdun ben olaylara bütün olarak bakıyorum anlıyacağın .
Vıcente 10 milyon borcun var açılmışın yapmışın ayda 40.000 lira alıyorsun borç ödemende 25.000 sen aldığın maaşla dönebilirmisin basit olarak bu bu işler alırken harcarken güzeldir itibardan tasarruf olmaz:)denildi herkes alkışladı
dip not rakamlara takılmayın zeki çocuklar varya şimdi burada hemen o dalda girmesin:)