Hakan hocanýn görüþleri yazýyý bir daha okuyun diyorki bu iþ sadece faiz artýrma ile olmaz yapýlmasý gerekenler geç kalýyor uyanýn , hasta tedavide zorlanýyor diyor kýsaca benim anladýðým
Printable View
"Beklentileri düzeltecek ilave tedbir alýnmayacaksa da boþuna ülke bu kadar yüksek faize mahkum edilmesin."
Hakan Hoca ya hiç yakýþtýramadým bu cümleyi. Bu þuna benziyor. Bizim çocuk okula gitmeyip boyuna kafayý çekiyor. Sonra alkolü býrakýyor ama okulu asmaya devam. Eee madem okula gitmeyecek o zaman alkole de geri dönsün. Yazýk. Hakan Hoca da böyle düþünüyorsa.
Bu cümle nas cýlarýn ekmeðine yað sürmekten baþka ne iþe yarar. Faizi cümlede kullanmadan da fikirlerini ifade edebilirdi. Demek ki o da gizli nas cýlardan. Bende böyle anlýyorum artýk. 2 tane yanlýþ var ortada. Birisi düzeldi. Diðeri düzelmeden sonuç alýnamaz. Biz her zaman ki kafamýzla yanlýþ olana müdahele etmek yerine doðru olaný geri çekmeye çalýþýyoruz .
Bunlar teneke hocam 300 bin sermaye ver 3 günde batirirlar
3 koyun gudemez bunlar sonucu analiz ederler
Bunlarý takip etmem ana sayfaya düþüyor ordan gördüm
Bu hakan kara tenekesinin ibretlik twiti
19 temmuz
Ýki kademe not artýrýmý Pazartesi borsayý ve diðer varlýk fiyatlarýný olumlu etkiler. Daha da önemlisi, bu geliþme sermaye giriþlerinin kalitesini destekleyecektir.
22 temmuz borsa derin bir çöküþe geciyor
Ece Üner 'Lafý kývýrmayalým' dedi; açtý aðzýný yumdu gözünü!
https://www.youtube.com/watch?v=8UeaOV4MFTg
:kahkah::kahkah:
:drunk:
Ahmet Mergeni de not ettik.
8340..8350. Desteðine gelir, der..
%-3.5 bist 100 yak. Vadelide %-4 gibi..
1 seneyi de sýfýrlamýþ oluruz..
SM-A336E cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
cemaatleri asan kesen osmanlý padiþahlarýmý dersin. ilk kravat takan çaðdaþlaþma dönemi osmanlý padiþahlarý vs.
araþtýrma raporlarý ve kaynaklar videonun açýklanmasýnda var.
bugün gençlerin ancak % 13 ü kendini muhafazakar olarak tanýmlýyor.
yukarýda padiþahlar harf ve osmanlýya dayanan kýyafet devrimine kadar. çok güzel bir video.
Türkiye'de Yükselen Gerçek - ATEÝZM
https://www.youtube.com/watch?v=3LqLEhC4T7g
videonun altýnda yorumlara bakarsanýz zaten durum ortada..kullanýcýlar herþeyi özetliyor.
:drunk::drunk::drunk: