-
**buraları şirketlerin yöneticileri-avukatları da okuyordur; okumsa bile, her yatırımcı şirkete sizin hakkınızda böyle böyle diyenler var diye şikayet ediyorlar...daha önce burada bir kaç kişi ettiklerini ifade etti....
**o nedenle şirketleri belgesiz-mesnetsiz itham etmek suçtur....ben bunları bilerek yazdığımı belki 10 kez ifade etmiştirim...
**benim yazdıklarımdan rahatsız olanlar, belgeli konuştuğum için, yazdıklarımı çürütemedikleri için...kendi kendinize yalan- yalan algı diyerek kimseyi yanınıza çekemezsiniz....
-
Belgesi olan gider yasal yollara başvurur...
Genel kurula gelip 8500 tl harcayana kadar bedava olan yöntemlerle çözebilirsin... Harcadığın parayı 100 kere söyledin... Baya sarsmış olmli seni... Halbuki suç duyurusu bedava....
Ayrıca söylemek ve iddia etmek belge değildir... Yalandır...
Madem 8500 verip genel kurula hak aramaya geldin, belgeni de getireydin....
Ya da ay sonu olaganustuye gel... Belgeni sun...
Biz şu ana kadar bir belge goremedik.... Yalandan başka...
-
--benim itham ettiğim konuların başlacaları...
**istanbul gıdadaki el değiştirmeler...
**önem gıda; ülker büsküvinin halka arz öncesi kuruluşu ve sonra holidnge devri daha sonra kendi malını satın alması....
**G-NEW INC ve Godiva Belgiumun hisse oranlarının azalması ile ilgili süreçler...
**2023 yılı sonu yapılan bilançodaki mamül-yarımamül stok değişimlerinin hatalı ve yanlış olması sonucu brüt karın hormonlu artması...
--hangisinde belge göstermedim???...
-
bunlar sahtekarlık değil...yasal olaylar...şirket kurar..alır satar devreder....
sadece stok değişimi iddian sahtekarlık sınıfına girebilr....
orda yanlış götsrim olduğuna dair bir belgen yok....şirket üretilen her malı satmak zorunda değil...stok olarakta tutabilir...
satılmamış malı SMM ye dahil etmek zorunda değil...
yani sahtekarlık değil, yalan var...bölük yalanı...
-
--ben burada kimseye (şirket-yöneticilerine-sahiplerine) sahtekar-hilekar ve buna benzer bir sıfat yüklemedim...
--ben yapılan işlem ve eylemi ortaya koydum...bundan sahtekarlık çıkaran sizsiniz...neden şimdi normal şirket işlemlerine sokuyorsunuz...
-
hormonlu bilanço demek, sahtekarlıkla suçlamak anlamına gelir...
bir insana sahtekarlık yüklemek için illa sahtekar demek gerekmiyor...yasa dışı iş yaptığını itham etmek budur zaten....
sen yapılan işlemi ortaya koymuyorsun....doğru bir gösterimi hormonlu olarak nitelendiriyorsun....
-
o zaman SPK ya suç duyurusunda bulunun...
--Sn yetkili,
...' Hisse.net borsa forumunda ft-2 nikli şahıs, 'ülker in 2023 yılı sonu bilançosunda, brüt karın satışların maliyeti-- tablosunun mamül-yarımamül farkının hatalı gösterimi ile-- 867 milyon TL kadar yüksek gösterildiğini iddia ediyor...ilgili şahısın bu iddiasının araştırılmasını ve gelişmelerden tarafıma bilgi verilmesini arz ederim'...' şeklinde bir yazı yaz...
-
ben yalan olduğunu bildiğim iddayi neden spk ya soracam...şirket hakknda bir araştırma yapılmasına gerek yok ki....
satılmamış malı neden smm ye eklesin?
olması gereken burada sen ve tarığın elinde belge olamdan şirketi sahtekarlık ile suçlamarına müsade edilememesi...
bende onun için tengrihan a yazdım...
sende üçüncü olarak iki kişinin konuşmasına dahil olarak ........
olay bu...
ya da sen yönetime kendini şikayet edebilrisn...ben elimde belge olmadan şirketi sahtekarlıkla suçluyorum..gereğini yapın diye...