Bilgiler eski yorumlar yeni değişen pek birşey yok patronun blanço açıklaması beklentisi var.
Printable View
Bilgiler eski yorumlar yeni değişen pek birşey yok patronun blanço açıklaması beklentisi var.
iflas eden 5 şirketin hepsinde Aydın Çavusoglu eski yönetim kurulu üyesi olarak gözüküyor.ali burhan orhan çavuşogulları iflas eden sirketlerin yönetimin de gözüküyor.sanki banada aydın çavusoglu üzerinden bir şey var gibi geldi ama o tezimide şu çürütüyor haziran 2017 de spk suç duyurusunda aydın çavusoğluda var.valla karma karısık bir durum.tam bir fikir edinirken bir başka durum ortaya çıktığında yeniden fikirsizleşiyorsun.ama ben diyorum yeni fikrim çbs dekoratif boyayla igili hileli iflas davası sonucunu çok önemli görüyorum.düşünsenize buradan bir ceza almış bir kimseye veya kuruma hangi banka ve hangi yapı yardım yada destek sağlar
Nedense inanasım gelmiyor konu iflas erteleme davalarında kayyum gözetiminde faliyetlerine devam ederken böyle bir davanın varlığı bile dedikodu çbs yönetimi bildiğim kadarıyla kendilerine bir tebligat gelmediği konuyu basından öğrendiklerini kap bildirdiler hileli iflas konusuda bana kalırsa çarpıtılıyor. Bu önemli bilgi neden özel durum olarak açıklanmıyor. Konu çarpıtılıyor spk nın suç duyrusu savcılığın konu hakkında bir açıklaması varsa yazılı neden gizleniyor. 2yıl oldu bence kafa karıştırıyorlar savcının amacı ne neyi bekliyor ozaman hakimler savcılar milletle dalgamı geçiyor dava varmı yokmu kim kime hizmet ediyor belli değil.
İnşallah dediğin gibidir bir dedikodur.
Aydın Çavusoglu fikrine kapıldım.printaşda İTO kayıtlarına göre yönetim kurulu üyeleri ali burhan orhan ve aydın.ama yetkili kişi aydın çavuşoğlu.bir tek printasda yönetimde digerlerinde yok.digerlerinde yönetim ali burhan ve orhan.aynı zamanda bu üçlü yetkili olarakda gözüküyor.aydında bir numara var bakalım..