Merhaba,
İlla İş Bankası ile çalışacağım diyorsanız, TL mevduat için konuşuyorum 801 fonu bir araştırın derim.
Son 1 senedir mevduattan iyi getiri sağladı 1-2 puan kadar.
Saygılar...
Printable View
sağlamcı yani diğer bankaların güme gitmesinden korkan yatırımcılar. iş bankası ayrıca chp seçmeninin değişmez bankasıdır,her ne kadar yıllar içinde ekonomik olarak geri gitselerde hala büyük bir ekonomik birikimleri var. bu kesim son yıllarda DTH lara ağırlık verdi.
iş bankasının kendi bonoları 13 lerin üzerinde , oda mevduatçıyı düdüklüyo..
enpara da 6 ay bagladım 14.50 den belli bir miktar,umarım hata yapmadık..
Toplam 500 bin üzeri ise 20 bin de baglasan 6 aylık 14,50 oluyor
Vakif oran Alan var mi? Cuma donus var. 500+
Sent from my iPhone using Tapatalk
merhaba, aramızda fiziki olarak altınlarını bir bankaya teslim eden oldu mu? süreç nasıl işliyor? değerinden kayıp oluyor mu?
bir çeyrek altın 1,6065 gram geliyor diye öğrendim. bu miktarda altın mı ilgili altın hesabına kayıt ediliyor? herhangi bir kayıp oluyor mu?
Gidip ağırlığını tartın... 995 e bölün 905 ile çarpın.. Ondan sonrası bankanın alış fiyatlarına tabisiniz..tavsiyem işbankadındaki eksperler...garantiye verirseniz yüzde 0.5 kadar daha çok kaybınız olur..öğrenmeniz gereken ata lira 7.21 gram cumhuriyet(tam) 7, yarım 3.5 gram, çeyrek 1,75 gram..bunlar 22 ayar değerleri.. Bütün fiziki.altınlar 22 ayardır. 24 ayara çevirmek için örnek 600 gram fiziki altın olsun 600/995.905 dir..
Hiç bilezik olmadın ata lira, Cumhuriyet, yarım çeyrek toplamda 600 gram hesapladıysanız bu 22 ayardır.. 24 ayara çevirince 600/995.905 hesabınıza 545.72 gram gibi bi rakam yatar
Oran alan var mi?
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vb 14.60 temdit edildi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
14.60 tutar sizinkinden düşük
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan 4k 60 gün 14.5.
32-60 gün oran 14.60
Miktar 200 k+
Vakıf 1m+ 14.75
Gerçek 4k için ok , ama iyi burger yine de açmış, geçen rodeo'ya arada hesaba gelen 8k'ya mevduat yaptıramamıştım. 10k'nın altına mevduat açmam mevduatının temdit tarihini bekle demişti.
Bu arada Rodeo'nun müdür atandı mı? Atanmadıysa ne olacak şimdi Kerim Rota'nın hali Akbanktan da istifa etti Rodeo'ya da giremedi.
Benim minik mudiye de aynı verdi bugün
(12.01.2018 tarihli son güncelleme )
TCMB :
https://i.hizliresim.com/Pl5Zb8.jpg
Cepteteb hesaplarda minimum tutarlar içni güncelleme geliyormuş. SMS'le bilgilendirme yapıldı.
TL / USD / EUR / GBP hesaplarını için gecelik faiz oranı alt limiti 500 olarak belirlenmiş. 20.02.2018'den sonra geçerli olacakmış
syg.
Çok ilginç bir banka. Özel ile normalin bir farkı yok. Şubeye gidin pazarlık yapın özel ile aynı oranları veriyorlar.
O yüzden özelinden çıktım. Bir faydasını görmedim 6 Aydır.
Bu özel bankacılık olayı kandırma pazarlama stratejisine dönüşmüş bütün bankalarda. Limiti daha büyük imkanları daha büyük kartlar veriyorlar. Yanına da bir kaç ek menfaat ile göz boyamalar.
Ama mevduat konusunda tırt...
İng mobil uygulamasında kısa bir süredir,e turuncu mevduat faizi %14 görünmeye başladı,1 yıllık hoşgeldin kampanyam uzun süre önce bitmesine rağmen,gecelik hesap değerlendirmek isteyen arkadaşlar kontrol edebilirler..Sistem açığı mı,yoksa banka stratejisi mi bilemiyorum!!
Marifetli ,gece -gündüz 14.50 e.turuncu geride kaldi .
Marifetlide 3.500 tl vadesizde beklemese daha güzel olurmuş.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben dün 250k yatırdım 246.6k günlükte işliyor 3.5k boşta mt de aynısını söylemişti zaten. Sizde durum farklımı?
246.5k olacak yanlış yazdım
Bana hiç ondan bahsetmediler. Bununla ilgili yazılı bir banka bilgisi varmı pazartesi gidip söylesem.
Marifetli hesabın web sitesinde bunlar hep yazıyor zaten.
1. Şu anda "tanışma" faizi %14.50. Herhangi bir vadesiz miktar tutma şartı yok.
2. Üç ay boyunca geçerli bu faiz bitince; "tabela" oranına dönülüyor ki bu oran tutara göre %10-12 arasında.
3. Tabela oranını %0.25 arttırmak için, 3.500 TL vadesiz tutma şartı var.
Tabela oranı düşük olduğu için %0.25 almak da pek matah sayılmaz. Vadesizde tutma olayını düşünmeye gerek yok.
İlginize çok teşekkür ederim. Bankanı şikayet bölümüne durumu aktardım. Gerekli açıklama yapılınca durumu yazarım.