Rtalp al hocam hiiiiç canın falan sıkılmaz :)
Printable View
Tahta yapıcı korkudan aşağı basamıyor elimdeki hisseyi kaptırırım diye yukarı götürse küçük yatırımcı da çok hisse var zengin edecek petkim hissesinden gelen küçük yatırımcı var Afyon çimento dan emekli ikramiyesi çıkaracak adamın eli gitmiyor bizde ne yapalım petkim de bekledik zararına sattık Afyon çimento aldık
Tabi tabi, petkim satan mutlaka buraya gelir zaten ne alakaysa. Sallamak bedava nasılsa di mi :halay:
Arkadaş nasıl bir şakasın sen anlamıyorum ki. Milleti zorla afyon'ları satıp petkim'e geçireceksin tümden bu gidişle. afyon'u satsam bile seni takip edip gülmek için geleceğim bu başlığa :)
Arkadaş şaka sensin senin tapulu hissenmi Afyon çimento hersene kazandırıyor almadığım için çok pişman oldum çünkü gittim Petkim aldık zarar ettik herşey ortada SPK şikayet ettik harun kahraman gibi birisi yakalandı Afyon çimento almaya karar verdik biz küçük yatırımcı olarak değişik hisselerde şansımızı deneyelim dedik
Arkadaşlar satın kurtulun...
Hayırlı olsun emekli olasıya kadar bu kağıt herkesi bünyesinde tutacak.
Artık bir halt olmayacağı da belli oldu.
Vurkaçcılar baya harap oldu . Yukarıdan al aşağıdan sat . Mantıklı değil. Ama tahtanın sahibi sağlam.ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 2.81 yaktı endex bahanesi ile,80 altı hesapları yapıyordum bakalım tutacakmı,ama yinede 85-81 arası biraz topladık...dkkatimi çeken durumlarda,satmış olduğum çoğu hisseler tepe zirveleri yaptı mümkünü yok aşağıya inmiyorlar,bu kör olasıca yalandan 3 gösteriyor orada kalamadan pat 80 sınırına iniyor,beni bu hisse bayağı çok yordu,trade imkanı tanıdığı için takılıyorum,yoksa yanına uğranacak hisse değil...ytd.
Doğru yazdım. Daha açık yazayım.Alışkanlık haline getirmiş olanlar vardı. Sağlam lotlarla Aşağıdan alıp yukarıdan satanlar vardı. Aynı olur diye alıyorlar yukarıdan sonra tahta sahibine zararına bırakıyorlar.Yani vurkaç niyeti ile aşağıdan alıyorlar, aşağıya gidince de zararına satıyorlar.
288 kapanış,80 altına indirmediler hisse kaptırdıkları için...2.60 inselerdi esasında iyi olurdu iyi K lotlar alırdık:evil:
2.95 gösterdi bugün,bakalım 3 üstüne atarmı.
AKCNSA tavan,zaten ona göre gitti,yoksa kendi kuvvetine göre değil.
Çimsa da tavana doğru gidiyor. Bu Afyon'da hakkaten nasıl bir uyuz eşeklik varsa. Bugün bile buralarda duruyorsa pes. Mantıken 2 kardeşi de gitti diye %5 üzeri yapması gerekiyordu bunun da. Geçen hafta da aynı böyle bir gün olmuştu. Çok ky var muhtemelen. Bu ağırlıkla da kalkamaz yerinden tabi.
Eyvallah da, bu kadar ky kağıtta olduğu müddetçe istedikleri mala da nasıl ulaşsınlar. Dikkat ediyorum bu forumda bile, konuyu takip eden sayısı oldukça yüksek oluyor birçok hisseye nazaran. Örneğin şu an tavan yapan akçansa'yı 3 kişi izliyor, %6 civarı olan çimsa'yı 3 kişi izliyor. Ya da büyük kağıtlara bakarsak tüpraş'ı 8 kişi izliyor. thyao'yu 15 kişi izliyor. Uzun süredir yükselen ve çok takip edilecek tip hisselerden olan menderes'i bile 6 kişi izliyor. Afyon'a ise baktığımızda 10 kişi izliyor. Yani kağıdın kaldırabileceğinden çok daha fazlası olunca da haliyle gitmiyor kağıt. Bu bir nevi spek analizidir aslında:)
YTD
2.80-3 arasında agam bizimlen egleniyi...eglensin bakalım,15 puan trade için hiçte fena değil,10 kere yapsa bunu 15X10=150+290=440,sanırım agam anladı:)
Speek bizim gibi ufak yatırımcı ne yapsın..bizim elimizde milyon lotlar yok onun işi kaptırdığı büyük baslara milyon lotlar..şurada toplasak bütün kyleri ne kadar lot çıkacak...
Afyon'da haber bitmez eski fabrika arsasında tut kapasite artırımına kadar...bu gün meril tahtadan mal almış.. yabancılar yavaş yavaş tahtaya gelirse ister istemez fiyatlanacaktir...
İnşallah dediğiniz gibi olur ama pek umutlu değilim açıkçası. Aksam kapanışa yakin aldığının bir kısmını sattı meril. Kalanını da yarin satmazsa o zaman olumlu bir gösterge diyebiliriz ancak:) Haber bol da bilançolar temel analiz vs ümit vermiyor pek. Ben de son umut kırıntılarımdayım artık, bakalım ne yöne hareket edeceğiz.
Umutlarımızı yitirmeyelim .....
Neden mi afyon bir defa eski afyon değil...
Yeni modern fabrikasıyla 2017_____2020üretim kapasitesini katlayarak gidiyor...
Şu var yatırım yaparken üç gün de köşeyi donucez diye bir şey yok...
Adı üzerinde yatırım..beklemek sabırlı olmak lazım.. yabancılar tahtaya gelmesi zamanı kısaltır çünkü ucuz bulduğunu almak isteyecektir...
Bol kazançlar herkese
3 TL üzeri hacimlere bakıldığında 600 milyon TL toplamda işlem değeri olmuş oluyor ki bu durumda mallanmak istese zaten tahta yapıcı spek vs istediği kadar lot alır ve yoluna devam eder günlükçüler zaten dökülmüş olur.
İhale vs şirket haberleri yok tam kapasite ile üretiyor mu satışların durumu nedir? Vs vs haber yok
Dün alan Merrill de bugün satışta. Akçansa ve Çimsa yine yukarılara tırmanırken biz sürünmelerdeyiz maalesef.
Ek 25263
Görünen o ki afyon gruptan dışlanmış. Nasıl olsa bedelliyle borçlarınıda ödediler borçsuz şirketi pazarlayacaklar gibi duruyor. Diğerlerini yükseltip buna bu seviyelerden müşteri topluyorlar sanki. Dar bantta bu kadar hacmin mantıklı bir açıklaması olabilir mi yoksa. Sesli düşündüm. Yazdıklarım ytd dir.itibar etmeyiniz.
Abd -%6 yarına çok büyük satış var maalesef
Bugünkü alımlar fena değldi, yatırım finansın alışından dolayı hisseye girdim
Bir gün ansızın birden çekip gidecek...
Acelem yok spek efendi, istersen bas aşağı 50 bine tamamlayayım lot'u. Zamanın kalmadı, haftaya 3 üzeri
Yabancı ufaktan ufaktan kağıt alım yapıyor...hadi hayırlısı diyelim...
Gurup bayağı bir sesizlesmis...afyon yeniden ayaklanır gibi oldu kimse yok ..
Bıktı millet, ne hali varsa görsün havasında :)
Böyle havaları sever gerçi genelde hisseler, bakalım ne olacak.
Canlandı maşallah.
3.10 üzeri kapar umarım.3.denemesinde kalırsa orda gider.
Refaba'nin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor, eğer takip ediyorsa
Rahat 10 kademe birakir
Sensizlik bozulmuş gurubta hadi bakalım bu sefer kalıcı bir yükseliş gibi duruyor yataydan çıkacak gibi
3.17 civarı kapanış güzel olur.