adi iş bankası dolanımda olan hisseye göre değilde genelini vermiş bende sazan gibi atladım yüzde 72si ıcbc türk te görününce piyasada dolanım zaten yüzde 7 imiş hissede hakkımızda hayırlısı
Printable View
Şu meri'deki hayvan kimse zararına satış yapıp duruyor baskilayacam diye sabahtan beri götunu yırtıyor. Enteresan yani.
buralardan tepki vermesi gerekiyor
5.40 üzerinde kapatırsa çok iyi olur
hiç tepki vermiyor.satıp kurtuldum...kalanlara bol kazanç
5,22 den aldığım 35000 lotu, 6,30a çıktığında satmayıp, 7,5ları beklerken, bugün 5,25den taşıma maliyetine hatta zarar etmeden kurtuldu. Kalanlara bol kazanç
1 ileri 3 geri giden cinli.... Bir cok hisse cok prim yaptı bu surekli asagı bakıyor
Meri manyağa bağladı daha yarim saat oldu açılışta 150bin lot aldı sonra iki kademe üstten sattı şimdi tekrar 150bin lot aldı. Manyak..
Bi tavan goremedik gitti bu hissede
Aşağıda 5,37 yukarıda 5,50 akim yönünü tayin edecek rakamlardır.
Meri olmasa bu tahta çoktan kalkmıştı.
Aydınlatmalar için teşekkürler kardeş
Estagfurallah . 5,40 üzerinde kapatması daha şık olurdu teknik açıdan. Tam kritik yerde kapadı. Bugünkü hareketli ortalama desteği 5,39a kadar yukseldi. Yarın bu rakamin altında çok işlem yapmadan yeniden yukarı özellikle 5,50ye yürümesi lazım. Yoksa barlar hoş durmayacak aşağı verirse.
borsada şunu gördüm bekler isen kazanırsın gerisi hikaye psdtc 8 ay bekledim bana göre dehşet para aldım ilk beş ay hisse düştükçe yerinde durdukça ben aldım sabırla sebatla son 3 ayda ise yükseldi satmadım en son sattığımda bana bir ev parası olmasada 3/2 para kazandırdı.o sebeble alış 5.60 bi 8 ayda bunda bekleriz sıkıntı yok olmadı 18 ay bekleriz güvensem hisseye bi ev parası gömerimde kaypak hisse birde 2.66lardan buralara geldi 6 ayda belkide demir atacağı yer bu fiyatlar bilemedim.borsada alırken kazanırsın derler satarken değil alırken kazanacağımız fiyatlarda değil bu hisse tam ortası fiyatlar o sebeble bi 10000 yeter düşersede almam çıkarsada.
Meri geldi 700bin lot aldı yukarı taşıdı oradan mali boşalttı hadi eyvallah dedi. En az 15birim kar etti. Şimdi hisse kendi halinde elinde kalanlar panikle satar sonra tekrar meri geri panikle satanların malını alır bu sefer 5 kademe üstten verir. Derken günü mal gibi geçirir hisse.
Bugün 5,44 üstü kapanış ile mum grafik formasyonu al verecek . Kapanış güzel yerden olur umarım. Meri tahtayı istediği gibi yönetiyor.
2019 yılı 12 aylık bilanço gelmiş 2018 yılına göre kar %50 düşmüş.
Artık bundan sonra bence hissenin üzerindeki baskı kalkacak 2020 yılında karlar 2019 yılına göre daha iyi gelecek..
Sadece biraz sabır edelim..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6,30 kadar gitti sonra düştü buralara kadar merıl gunlukcu tahta yapıcı ıs bankası uyuyor gecen 6.30 cıkartı sonra dusurdu bırakmıyorlar kı gıtsın
Hareket yakın...
Sayın xyz bu tahta sahipli mi sahipsiz mi anlamadım. Günlükçüler cirit atıyor