Satış fiyatı 06.04.2018 PAY BAŞINA 0.361 dolar ama şimdi 0.89 tl gülmek lazım
Printable View
Satış fiyatı 06.04.2018 PAY BAŞINA 0.361 dolar ama şimdi 0.89 tl gülmek lazım
Ben dgzte pozısyonu alırken ve tasırken kı bu esnada cok kısıye faydam olmustur satıs haberınden once hep 1 dgzte= 6 hurgz beklentımı soylemiştim ve bunlar bırlesecek satıstan sonra demıstım.
Bakalım bunda da haklı cıkacakmıyım.
89 maliyetli bir 50k aldım bugun sadece elimde olsun dıye.
Umarım en azından 1.50 maliyetli arkadaslar zararlarını cıkarır.
Bol sans ve kazanclar dılerım.
Hoş geldiniz...umarım ayağınız uğurlu olur...ben dgzte den erken çıktım biraz...burada biraz erken girdim..inş hep birlikte kazanırız..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belanı versin senin emi kapanacaksan kapanda kurtulalım hiç olmassa canımıza tak etti
Gedık yf ve qnb aynı adam.dısarda 20 mılyon lot cıvarı kaldıgını tahmın edıyorum
Biraz yukarı surmedende o lotu toplayamazlar diye tahmin ediyorum hocam
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün aracı kurumlar beraber götürüyor kağıdı, sadece üçü değil. Dışarda 20 M olsa % 3.5 civarı yapar. Bence bunun biraz üzerinde 25 M civarı.
Tahsisli onaylanırsa o zaman sürerler ve %98 yakalarlar kanımca...fiyatı düşük tutmaları gerekçesi ayrılma hakkı tanıyacaklar kottan çıkarken...ayrılma hakkı pay değeri düşük çıksın diye....ama ortaklıktan çıkarmak için en az 2 yıl boyunca ky sayısının 200 ün altında olması gerekir diye biliyorum...tahsisli bedelli onaylanınca kalın lot sahibi ile kot dışında anlaşırlar bunlar...
Ayrılma hakkı ayrı şey satma hakkı ayrı şey bunları karıştırmayalım...
Satma hakkında değerleme raporuyla paya değer biçilir bu 1, Hakim ortak konumunun kazanıldığının kamuya açıklandığı tarihten önceki son 1 ay, 6 ay, 1 yıl ve 5 yıl içinde oluşan ağırlıklı ortalama fiyatlara bakılır bu 2, Hakim ortak olunup zorunlu pay alımı kapsamında alım bedeli fiyatı bu 3 ...Bu 3 açıklamada geçen fiyatlardan hangisi yüksek ise o bedel satma hakkı adil bedeli olarak hesaplanır.
Ayrılma hakkında ise hakim ortak konumunun kazanıldığının kamuya açıklandığı tarihten önceki 30 gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyat neyse o baz alınır.
Şu an 1 Hurgz için değerleme yapılsa 1,30-1,40 arası bir değer bulunur tahminim...
92 oldu heyyy maşallah yürü be hurgz
Hakim ortak Şirketin paylarının %95 ini topladığında yk kararı ile kottan çıkma kararı alırsa bunu spkya 5 iş günü içinde bildirir.spk nın ayrılma hakkı tebliğine göre de fiyat belirlenir diye biliyorum...yanılıyor muyum?
Ortaklıktan çıkarma işlemi oluşabilmesi için %98 toplaması gerek.2 yıl boyunca 200 den az yatırımcı olduğu tespiti gerekliliği değiştirilmiş olmalı...
Diğer hisse forumlarında bot hesaplar birebir aynı mesajla hurgz gazlıyorlar; gelde güven bu kağıda şimdi. Oç spekler. Mal kitliyorlar.
Meydan ordeklere kalmis... :kahkah:
onlar ateşi yelliyorlar :)
artık bizmi yanarız ortalıkmı yanar bilinmez
http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/2010730/0
yukarıdaki link %95 diyor...
%98 sanırım ortaklıktan çıkarmak için gerekli...
ama yine de emin değilim...
yani diyeceğim şu ki;
kottan çıksa bile satmayacağım ben...
3 yıl boyunca ayrılma hakkından doğan fiyattan satabilme hakkım var...
3 yıl boyunca aşırı sığlaşan kağıt yukarı yönlü agresif hareketlerde bulunabilir...
ol du çıkmadı diyelim o zaman da ayrılma hakkından doğan fiyata basarım avucuna:D
www.hürriyet.de reklam almaya başlamış...
amazon.com un reklamını taşıyordu...
gelsin eurolar....
Forumu şöyle okuyunca Bistin en iyi kağıdı sanırsın. İnsanın aklıyla dalga geçmeyin, en son dolar kurundan hesap yapıyorduk 2 liralar falan şimdi 90 kuruştan kağıt cilalanıyor. Cilala-parlat, cilala-parlat, ver garibana patlat.
Hissesi kalın gruplardan biri sıkıştı, sıkıldı veya tünelin ucunu karanlık gördü, her tarafta mal pazarlanmaya başladı, 5-6-7 liralar havada uçuşuyor. Yırtın kendinizi bakalım.
dogrudur pazarlana bilir ben ce içerde kalan gurup tan ziyade hüriyete karşı spk kararlarından sonra itibarlaştırma girişimi olabilir gibi geliyor bana 0.93 kıramamasının en büyük sebebi bence büyük oyuncuların kagatı çızmesi yoksa fiyat ucuz
inşallah itibarını geri alır
mallar zaten patronda
yaşasın tüpcü
Tüpçü bu kağıdı toplar kottan da çıkar ortaklıktan da çıkarır arkadaş ....ortaklarına işkence yapıyorsa ortak sevmiyor demek...
93 e satışımı yazdım .bunun yüzünden çok kağıt kaçırdım.giderse yeni aşklara yelken açarız
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708092
Bu DGZTE için yapılan açıklama.
Süreç aynen böyle gelişir.
Bu arada "3 yıl boyunca aşırı sığlaşan kağıt yukarı yönlü agresif hareketlerde bulunabilir..." demişsiniz.
Kottan çıkmış kağıt nasıl bu hareketleri yapacak?
Haklısınız sn redkit.kottan çıkan kağıtta hareket olmaz...kottan çıkmak isteyen ve %98 ya da %95 her neyse toplanan kağıtta sığlaşmadan ötürü sert hareket gözlenebilir... diye düzelteyim...
Sermayesi kadar kar açıklıyor ne yapması lazim, sen bistin en iyi kağıdını söyle de bilelim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar kottan niye çıkarılsın adam borsada kendi reklamini yapiyor piyasa degerini belirliyor, adamın karar genel kurulda karar olması icin zaten sizin hissenize gerek yok. Nasil bir kafa yasiyorsunuz anlamadim bir arkadasta sermaye srttirimindan sonra hisse yuzde 95 olursa hisse siglasicak ve sert hareket olacak demis huu arkadasim senin hisse adedin degismiyor adam yuzde 98 olsa dahi.
Ters yerden çarpılırsın dikkat et adamların bir tiraj bir reklamlardan gelirleri var!! En baştan anlatmayacağım sana finansal okur yazarligi!!
Firmanı 400 milyon faaliyet karı var eylül sonunda, aslanım senin amacın ne sen niyetini belli ettin, zaten elinde hisse yok sen bir anlat hele sizin derdiniz ne? Neyi amaçlamıyorsunuz madem pis bir algı yönetiyorsunuz burada bir amacınız olmalı, gözgöze göre yalan yanlış şeyler yazıyorsun..
Firmanı 400 milyon faaliyet karı var eylül sonunda, aslanım senin amacın ne sen niyetini belli ettin, zaten elinde hisse yok sen bir anlat hele sizin derdiniz ne? Neyi amaçlamıyorsunuz madem pis bir algı yönetiyorsunuz burada bir amacınız olmalı, gözgöze göre yalan yanlış şeyler yazıyorsun..
Bu çete mensuplarından temizleyeceğiz buraları. Temiz eller operasyonu yakında başlayacaktır.
Yazılarınızı okudum ve müdahil olmadan yapamadım.
Hurgz da tupcunun kazığını yemiş ama dgzte de misli misli çıkarmış bir yatırımcı olarak buna hakkım var sanırım.
Sizin faaliyet karı dediginiz şey bir kereye mahsus iştirak satışından gelen kardır. Siz once faaliyet kârı nedir, nasıl oluşur onu öğrenin. Hiç birseyden anlamiyorsaniz sadece dönemsel olarak hasılat rakamlarina bakın ve her dönem nasil azaldığını, ve bu hasilatta ki azalmanın ne anlama geldiğini araştırıp öğrenin.
Burayı okuyup hisse hakkında bilgi edinmeye çalışan yatırımcıları yanlış bilgilendirmektende vaz geçin.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iştirak satışı dipnotlarda yazar ve faaliyet karı başlığı altında değerlendirmez, özkaynak altında değerlenir ve oradan kara yansıtılır kimden kazık yedıgıniz beni ilgilendir miyor, bağımsiz denetim raporu önümde 400 milyon tiraj ve reklam gelirinden oluşuyor.
Hangi iştirak olduğunu yazda biz de bilelim lutfen.