Kesinlikle katılıyorum. En azından dip süreci yukarıda oluşur.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kesinlikle katılıyorum. En azından dip süreci yukarıda oluşur.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayraniyokicmeye sıradaki istek şarkı senin için gelsin :) inşallah haklı çıkacaksın...
Ama dosyanın NY tan Washingtona taşınması en can alıcı nokta... Türkçe yazıda CB nin bazı gelişmeler oldugu dediği bu olsa gerek
AND baskani ile Turkiye baskani isi gucu birakmis bir sirketin bekasi icin ugrasiuorlar, anasini sattigimin kagidi tepki bile vermiyor!!! Baska kagit olacak 10. Tavanini yapmisti bu sunepenin kagidi utanmasa taban olacak!!! Hay buna bulastigimiz bulasacagimiz gune lanet olsun!!!
.......şahsi görüşüm abd tarafından pompeo yada hazine bakanı ya da trump bir açıklama gelmediği sürece çok bir anlam ifade etmiyor...sanırım yabancı da bu yönde düşünüyor ki güçlü bir alım gerçekleşmiyor...açıklamaya bakınız trump efendi duruma verdiği değeri gösteriyor telefon konuşmasını unutmuş efendi ben bu olay bitti sanıyodum diyor :) yani ne diyim :) resmen maytap geçiyor bana göre...sen sabah akşam iran ambargosu konuşacaksın tüm bölge stratejin bunun üzerine ve en önemli müttefiğin olacak ülkeyle ilgili dava konusunu takip etmiceksin...yersek...daha bu işler çok su götürür.....
"Trump, döner dönmez talimatı vereceğim dedi..
"ABD Başkanı Trumpla yaptığı telefon konuşmasında Halkbank konusunu da dile getiren Erdoğan, şunları ifade etti:
Telefon görüşmemizden sonra Sayın Trump, 24 saat içinde Hazine Maliye Bakanına talimatı verdi ve bakan da bizim Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Beyi aradı. Bu konunun halli ile ilgili olarak neler yapılabileceği konusunu görüştüler.
Fakat daha sonra farklı bir gelişme olunca, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Bey Sayın Pompeo ile görüştü. Pompeo da konuyu takip etti. Washingtondan New Yorka kaydırılması söz konusuydu. Ben dün akşam söyleyince Trump,Ben döner dönmez talimatı vereceğim. Ben bu işin bittiğini zannediyorum, niye bu kadar uzadı dedi."
Ordaki Trump'in "Ben bu isin bittigini zennediyorum" demesi simdiye kadar duydugumuz en somut gelisme OFAC konusunda. Tabi ki piyasa ABD tarafindan da duymak isteyecektir bunu. Ama bence milestone bir gelisme.
burunson salıverilmesi durumunu hatırlayın...öncesinde yabancı bir miktar alıma geçmişti...çünkü pompei açıklamalarda bulunmuştu...yani abd tarafından konuyla ilgili sinyal gelmeden öyle büyük açılışlar beklemek hayalcilik olur...bu arada hala %51 malda olma duygusallığım mevcut lakin aşşağı gidersede fişegimiz var; sanırım olmadığım kadar objektifim :)
ABD den haber gelmeden bir halt olmayacak.net
Trump çıkıp yok öyle bir şey, öyle bir şey konuşulmadı dese ne halt yiyecek? manipüle etmiş olmayacak mı????
onu da geçtim... abd de talimatla iş yürümeyeceğini eğer bi dava açıldıysa aklanma olmaz hiç bişey şekilde, kaldı ki ispat dolu.... türkiye sandı sanırım orayı...
Borsa normalde beklentiyi alip gerceklesince satmazmi arkadaslar?[emoji23]bu halen neyin pesinde?sari kafa cikmis soylemis bu is bitti diye biz neden halen fiyatlamalarini goremiyoruz?ulan ne manyak algilar kuruyo adamlar yaaa.millete nasil indirdilar halka ceza da gelmese tarihi karlarda gelse niye bu kagit gitmez hissi olusturdular
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam abd etmedi... trump etti... karıştırıyorsunuz.... cezası ispatlanmış bir banka var. öyle ceza kesmeden bırakmazlar... kaldı ki türkiye papaz olayına trump çok politize etti ve halkı kışkırttılar kamuoyu oluşturdular türkiye'ye karşı. o bakımdan hem cezası kesinleşmiş, ispatlanmış.
onu da geçtim.. iran hassas noktası abd'nin... ve türkiye bunu deldi.
papaz / banka arasında pazarlık yapıldı. ama yemezler....
ben söylüyorum yabancı haber sitelerini okursanız şayet, ceza yenmeden bunun peşi bırakılmaz.....
Bugün eksi kaparsa şaşırmam... yuh arkadaş, neyin içine düştük böyle
Trump Brunson olayini politize etti. ABD butun davayi kullaniyor ve kullanmaya devam ediyor.
Bankanin sucu ispatlanmadi. Tam tersine islemler kac kere bankanin denetleme bolumune takildi, kutu kutu para kaciran adam sistemden gecmelerini sagladi. O sahsa karsi bizim adaletimizden bir ceza ciksaydi (cikmaz tabi yukardan geliyordur onlar), elimiz daha guclu olurdu. Simdi ise yorum yapmak zor.
Ben bu işin bittiğini sanıyordum ne demek yaww, adam resmen dalga geçiyor.
açıklamalar sürekli tek taraflı farkındaysanız. malı övme var. müşteriye ballandırma var. artık kuveyt mi katar mı kızıştırılıyor bilemiyeceğiz.
komple satılsa ismi değişse diğer lisanslar isimi altında işleme başlasa olası abd yapptırımı satılmış aktifleri etkiler mi ben hiç sanmıyorum var mı hukuk bilgisi olan ?
Bu hisse hareket edecekse sanki bir 14 ay sonra hareket etmeye baslayacak. OCak 2020 den once hareket baslamaz... 2019 YILI da berbat gececek. Resesyon beklentisi 2019 da hakim. Devletlerarasi meseleler, OFAC cezalari ne yazik ki oyle kolaycca cozumlenmiyor. bakin 2012 de yaptigi faaliyetler icni sene 2018 hala ellerinden para tutuyorlar. BEn bile buradan Turkiye ile resmi yazismalarda isleri 6 aydir devam ettiriyorsam, bu nasil olsun ?
2012'de bile degil. 2011'de subpoenalamis New York Unicredit'i. Karsiligi yeni aciklanan bilancoda ayirmislar (onceki bilancolarda degil).
Olme essegim olme.
Alıntı:
UniCredit noted Monday that it first disclosed the existence of a U.S. probe in its 2011 financial statements
Tacirler 2.2M vermisti 7.08'den. Onlari geri aliyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1226555780.png
son düzlükteyiz..
Açığa satış nedir? Yapan afiyetle nasıl s.k.lir? Bknz: tacirler :)
Hadi bakalim, alimlar geldi. New York'ta 3 trilyon dolarlik davamiz mi aciliyor acaba?
http://share.matriksdata.com/Images/...1232475285.png
qnb bir nolu alıcı.
UBO'ya bakiliyor. Ultimate Beneficiary Owner. Istedigin seyi degistir farketmez.
O Unicredit'e 2011'de gelen inceleme 2005'te aldiklari HypoVereinsbank yuzunden. Kurtulamiyorsun yani, UBO'dan baska bir de alana da bulasiyorlar. Kimse almaz. Yanliz emin degilim islemler Hypo alindiktan sonra mi, yoksa once mi yapildi diye.
Satarak kurtulamazin gibi yani.
666 senin % 8 ci elemanlar varsa bekleyen bir seans durdurma yakışır. Ne dersin hocam?
Citi tacirlere koydu ya... yemin ediyorum içim buz gibi oldu. Yarın satarsa satsın umurumda değil.
Olumlu birseyler olacakmis gibi hisse. Iyi alim geldi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1453431796.png
Bu da yavru. Amma lanet birseymis hala kademeye donuyor. 1 haftada %50'si var. Ama hangi hafta?
http://share.matriksdata.com/Images/...1456037540.png