https://www.tradingview.com/x/OeAXPuzb/
$ bazlı resim yavaş fakat gıdım gıdım gidiyor..:yes:
Printable View
https://www.tradingview.com/x/OeAXPuzb/
$ bazlı resim yavaş fakat gıdım gıdım gidiyor..:yes:
https://resmim.net/f/6Kz1wb.jpg
aylık takas
Evet aciga satis var
Bedava kontör dagitiyoruz demek
Akilli olun
Kaç gündür çok yüksek miktarda açığa satışlar var açıkçılar yakaladılar sıkıştılar, hisse yakınds fırlayacak falan deniyor. Ama öyle görünüyor ki açığa satışçılar kolaylıkla tekrar yerine koyacak büyük miktarda hisse bulabiliyorlar. Yoksa hisse bu kadar gevseyip aşağı bantlarda günlerce kalmazdı.
Açığa satış ı yapan zaten bizzat şitket sahibi.. 2 milyon açığa satışı kimse patron dan habersiz yapamaz 1.90 dan millete sattığı kagıtları buradan geri almaya çalışıyor.. Buna dolandırıcılık denir. Şirket sahibi ölücü pezev... K kolay para kazanma yöntemi bulmuş milleti sömürüyor..
Mezar parası olsun
Haysiyetsizin
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence el değiştirdi...buraya kadar yabancı goturdu ayakları şimdi yabancı sattı ky sizde satın algısı olabilir diyorum...sahsi fikrimdir...
yanılıyorda olabilirim...bu kadar ky almış olamaz...sonucta flamadan sonra 250.000 lik lotlar havada ucustu....ky alabilirmi sizce.....rahat olun sizin aldıgınız yere cıkacak diye tahmin ediyorum....
Twitter 'da bakıyorum da ky hala kağıt alıyor, 1.80 üstünden maliyetlenmişler ortalama düşürüyorlar aynı anda birileri de devamlı tektu için roket resmi paylaşıp uçacak muhabbeti yapıyor
Bende öyle düşünüyorum, açıkları tekrar yerine koymak için, patronın elindeki hisselere güvenenler ancak günde 5 milyon 9 milyon milyon açığa satış yapabilir. Başka kinse buna cesaret edemez. Hisee fiyatı 1.80 lerin üstünde gezinirken, yatırımcıların telefon ettirilip ödünç hisse sorgulanması muhabetketi de ayrı bir kolpa gibi görünüyor. Hisse tıpış tıpış 1.50 ye kadar geldi ve günlerce kadenelerde hep doluyudu. Herkes bir şeyleri oynuyor kendince
citi ile doce de 5.000.000 tl +5000000 kalmıo onlar bugun bitirmiş olabilir.acaba ondan sonra baslarmı
Yine gün içinde gördüğü en düşük yerden kapattı kendine yakışanı yapmaya devam ediyor
Operasyon bitti sanirim bir kismini 159 dan bugun verdim bereket versin oteli satacaksa bu ara satmali yoksa seneye kalir.
Bakiyorum da bazi arkadaslar patrona kiziyolar 065 den bu kagit 190 oldu 3 kat tam ama 170 lerden maliyetlenmis arkadaslar icin en az 1 yil beklemeleri gerek bence.ytd.
Bilançoda büyük ihtimalle iyi bir zarar açıklayacak diye tahmin ediyorum. 30 milyon civarı. Bununla birlikte 1,50 ye getirip oradan toparlayabilir belki. Panik yaratıp alttan yerine koymayı bekleyecek olabilirler
1,90 hareketini yaptığı gün beni keklediler. Takas analizine baktığımda o hafta citi den 5 milyon lot satış gözüküyordu ve hatta 1,90 hareketinden 2 gün önce 1,47 ye çıkarıp oradan 1,38 lere kadar vermilti. Takasında 1,5 milyon lotu citi verirken alıcılar ilk 5 haricinde dağılmıştı. Tekrar 1,32 yi görecek diye niyetlensem de almamıştım. Bu takasa göre nasıl olsa basacaklar aşağıya diye. Sonrasında 1,90 a gitti. Bu şişko ş..sizlerin hareketlerini incelerken en az 10 aracı kurumdan işkem yaptığını göz önübde bulundurmak lazım
1.80 -190 arası hacim olağan üsyü idi. Sanırım Patrongiller ve bazı gruplar arası kapışma vardı. Yüksek sçığa satışlara rağmen temerrüt durumuna düşme hiç olmadığıns göre, açığa satışlar daha çok patron yandaşlarından gelmiş olasılığı yüksek. Kimlerde ne kadar cephane var, son durumu nedir kestirmek zor.
1.66 dan 1.61 düşmüş, yine açığa satış mı oldu acaba?
arkadaşım
bu kagıtta açıga satış diye bir olay yok
her satılan malın ertesi gün başka yerden(yabancı adı altında cityve deutche banktan)virman geliyor
2 haftada 25milyon el degiştirdi.bu ky nın yapacagı bir iş degil.
zaten takasta diger kısmına bakarsanız 70-72 milyon arasında degişiyor,ky ya malı verseler 72 milyon en az 85 milyon olurdu
4 kasımda başlayan yabancı(bıyıklı yabancı bana göre)girişi 1,92 görüldüğü gün çıkışa başlamış ve bugünkü seviyey gelmiş
Bilanço tarihi ni bilen yokmu,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819630
vergi dairesine 29.758.073 tl zarar bildirmiş ..:kahkah:
2018 ne kadar di
2018 de bürüt satışlar 32 milyon ..
2019 da bürüt satışları %95 artırmış
Akıllı ve dıkkatlı olun hıssenızı kaptırmayın arkadaslar
Bu arada 1,55 ten iyi mal yediriyor. Kaldıracakmış gibi yapıp
Valla ben iki senedir ne düşünsem tersi oluyor genelden , bunun ne halt edeceğini bilen varsa bermuda şeytan üçgeninin sirrinida.cozsun bir zahmet
Açığa satanların açıklarını kapadiklarini görebildiğimiz bir yer varmı, bunu anlayabiliyormuyuz, bu hisse için sormuyorum, genel olarak, yatırım tavsiyesi değildir, zira açığa satış olup olmadığını bile bilmiyorum,