Peki ikisine de bugun satiş versek hangi fiyattan gerçekleşir? Bugunun fiyati mi yoksa tcd icin yarinin fiyati, gpg icin pazartesinin fiyatindan gerceklesir? Tesekkurler.
Printable View
GPG kendi sayfasında cevap vermiş bence sizin sorunuza.
GPG öncelikle mutlak getiri hedefli olarak düşük profilli bir risk karşılığında istikrarlı biçimde mevduat faizinin üzerinde getiri sağlamayı hedeflerken maksimum getiri değil piyasa risklerine göre optimal getiri düzeyini arıyor.
https://www.gedikportfoy.com.tr/yati...gisken-fon-gpg
Unuttum üstadım valörlü fona hala alışamadım :)
Bugün saat 13'e kadar vereceğiniz emirler gün sonunda oluşacak fiyattan(bu ertesi gün gördüğünüz fiyat oluyor) hesaplanan satış tutarları TCD'de yarın 14'den sonra GPG'de Pazartesi günü 14 ten sonra hesabınızda olacaktır.
GPG konusunda bilgi veren arkadaşlara tşk.ederim.Sizde haklısınız ,dünya da ya da ülke de neye güven kaldıki.Deneyelim bakalım küçük bir miktar.
cahilliğimi bağışlayın ama bu MK, ne anlama geliyor acaba? bu arada sanırım aradığım fonu sizin de dikkatimi çekmenizle buldum. tabiki de gpg. tacirler borsa düşünce dün verdiğini bu gün aldı. gpg dün daha az verdi ama bu gün en azından düşmeyip az da olsa üzerine koydu. azimut portföy 1. hisse fon dahi dün 0,60 kazanırken bu gün sadece 0,10 düşmüş. hisse yatırımında azimutu da göz ardı etmemek gerekiyor gibi. borsanın çok düştüğü dönemlerde iyi bir alternatif olabilir.
O zaman GPG getirisi için sayın yuji'nin tablosunda 1 gün geriye mi bakılmalı? Yani mesela dünün getirisi ayin22'sindeki kutuda mi yazıyor?
Borsa endeksi öğleden sonra yönünü belli edecek. Bu arada GPG hisse oranını biraz daha artırmış.
Evet öğleden sonraya kalmadan endeksi kizarttilar. USD yukarı trendine devam ediyor ve an itibariyle 5,77.
Hocalar anlatıyor, anlamıyorum hala. Zaten gun icinde borsa endeksinden falan bahsediyorsunuz, onu bile anlamıyorum. Ve çok oynaklik. enn iyisi gpg'den uzak durayim😃
Kira Sertifikaları kurdan etkilenir mi peki ?
Bu kira sertifikası fonlarını kafam hiç almıyor [emoji3526]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün öğlen 12 gibi gpg alım emri vermiştim ama hala emir bekliyor görünüyor. Acaba alım yapmadı mi yani hatali mi oldu. Parayı bloke etmemis ama emir bekliyor görünüyor
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GPG yi bilmem de TCD iyi zarar yazacak 2 günde :thumbdown:
Sanırım sorun var hala bekliyor görünüyor. Neyse bu hafta kalsın bakalım. Gelecek hafta alırım. Sağol
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 Ağustos Perşembe 14:33 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 16 AĞUSTOS HAFTASINDA 458 MN DOLAR ARTTI
Ilk alış oldukça iyi yerden olmuş, bakalım kötü piyasada fonumuz nasıl performans sergileyecek.
ilk alış iyi yerden fakat en iyi getiri 19 Ağustosta yaptığım alımda. O gün şu an elimdekilerin %40 kadarını almıştım. Aldığım tarihteki fiyatlarla şu güne kadar olan MK'yı hesapladım. Söyle bir durum oluştu
9 Ağustos MK 31
15 Ağustos MK 27
16 Ağustos MK 21
19 Ağustos MK 53
20 Ağustos MK 35
21 Ağustos MK 1