[herşey] ALTIN çok güzel olacak https://i.hizliresim.com/anjNG7.png
Printable View
[herşey] ALTIN çok güzel olacak https://i.hizliresim.com/anjNG7.png
3 gun yoktuk hala su lanet olasi dolari 6 yapamamissiniz. Yaziklar olsun size [emoji3][emoji41]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hocam hani dxy düşse euro 115 olsa diycemki lan ben hata ettim dolar globalde değer kaybediyor ama sinirlerimi bozdu bu allahsizlar.
Yahu teknik tamam her şey oturmuş , globalde her halt oturmuş ama yok vermiyor namussuz.
Şununla ugrasacagima Gold la ugrassam olmadı EURUSd ile ugrassam vallahi deli gibi para vardi.
Vallahi lanet gelsin sinirimi öyle böyle bozmadilae bugün. Yahu bayrak var diyoruz kırıyor gene baskı kamusunada , merkezinede titresimlisinede antidepresanlik olucam anaisni satim
Ne var ki bizim gibi gelismekte olan ulkelere kiyasla tl de ki deger kaybi cok yuksek yilbasindan bu yana. Bu yuzden tepki vermemis olabilir.
Hocam yılbaşından bu yana faiz maliyetini koydummu yılbaşı bu 5.30 du 6 aylık yüzde 10 faiz maliyetini koyun 0.53 Kr eder 5.83 TL yahu parasını faizde tutan adamla dolarda duran adam nerdeyse kafa kafaya. Üstüne dolarda duranin çektiği stresde çabası.
En temizi bir zaman ekran falan bakmamak.
Aynen oyle. Bosa cile cekiyoruz vallahi. Mb yilsoni beklentisi de 6.30
Yani.yilbasina gore yuzde 19 demek.
Ben kura artik 6 alti ve uzeri diye bakiyorum. 6 nin altinda surundurecek gibi bizi bir sure daha
Geliriniz dolarla değil ise varsın kalsın böyle, doları olanlar zarar etmiş gibi gözükselerde, hiç değilse geleceklerini kaybetmezler.
Bugunku yukselis dxy nin hatrina. Bir de mevlutun lafi. Benin anlamadigim bu s400 krizi gecen sene olsa abd yaptirim dese. Bizimkiler de naparsaniz yapin dese. Rusya bi yandan sikistirsa dolar 8 olurdu. Bi rahip muhabbetine neler oldu.
Bu cok daha ciddi bir mesele degil mi. Secim islerine girmiyorum bile.
Gecen seneye gore durumumuz yoksa daha mi iyi? Dis borc mu azaldi issizlik mi dustu mb reservleri mi artti. Faiz silahi icin marji mi artti?
Bu nasil bir mantiksizlik?
Bekle falan diyorsun eyvallah da her ay 1000 pips zarar. Beklemek bedava degil. Sabrin da sinu var.. secim bitsin daha durur muyum bilmem 🤔
Bu arada benim yaş da 51.
Bizim de İsviçre den yıllık izine ailesiyle gelmiş gıcır gıcır top u olan bir komşumuz vardı. Aynen yazılanlar gibi , takımı o kurar , penaltıları o atardı. Bir gün top caddeye gitti. Kamyon üstünden geçti . Gümmm
Bütün forsu o an da bitti. Biz topsuz , o da itibarsız kalmıştı. Bir gün dolar da gümm olacak . Ama çok uzun zaman var
Bursa merkez karpuz kilo 1,25 dün aynı yerde 2,25 ti. Bir tane seçtim 12 kilo geldi gayet güzel çıktı:)
Enflasyonu eksi çıkacak
Secim farkla bitecek
Başkan koltuğa oturacak
Sekizinci ayda yüzde altı lık enflasyon da baz etkisi yapacak
S400 ler de kktc de çöpe gitti mi
Yılsonu dolar 6.2 kapatır.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
moody s notumuzu opmus
Açıklama yapmak için bu saati beklemeleri ilginç.Etkisi pazartesi görülür artık piyasa kapandı.
Not düştü gorunum durağan dan negatife çevrildi artık dolar 5.00 a iner borsa ralli yapar . Şu not indirimi bile arttırmadi doları iyimi etkisi 2 Kr
Hakikaten kendini gerçekleştiren kehanet gibi aktrol filan değilim ama bunlar bariz manipülasyon yapıyor. Türk ekonomisi iyi değil hepimiz farkındayız ama sert iniş var talep daralması var cari açık düşüyor yaz sezonu turizm güzel gidiyor filan yani borç ödememe ihtimali gitgide azalıyor. Sen de biraz pozitif konuşursun borçların ödenir. Bence amaç siyasi iktidarı dış politikasından dolayı sopalamak artık açıkçası.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...otunu-dusurdu/
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalim gene 6 nin altinda tutabilecekler mi
Notumuz saten spekulatif yani cop idi boylelikle asiri spekulatif oldu herhalde. 2 haftadan sonra bugun borsada alim yaptik pozda kaldik olaya bak.
Neyse dolar yukselirse oradan kazaniriz ama bu allahsiz dolarda hic hareket etmiyor
Etkisi pazar gecesi tokyo seansinda gorulur.
aslında dolar/tl de adil fiyat 7,00 civarı
tavsiye değil..!!!
Bu rakami neye gore buldunuz peki
moodys falan filan hikaye püskevit reis herkese yolu,yordamı gösterdi,mitili atıyorsun ve orda ömrün geçiyor...
amerika sopanın ucunu göstermeye başladı bu sadece ilk adım diyebilir..!!
Moodys tahta kapanabilir dedi bu akşam 🙂
Moodys'in not düşürmesine tepki olarak pazartesi borsada şahlanış, dolarda düşüş bekliyorum.
Artık hiçbir şey beklenen normal tepkiyi vermiyor, tersten bakacam artık :)
Abd retail satislari beklenenden cok iyi gelmis. Fedin indirim olasiligini azaltiyor bu. Pztsi gorelim balkalim noluyo
https://resmim.net/f/mMDdsb.png
Girmissin bir cendereye. Cikmak icin ne yapiyorsun. Hic. Cikabilir misin. Yok.
Jon Dowes ustadin paylasimidir.
https://resmim.net/f/F0u3YP.jpeg
Elin esegiyle yuk tasirsan olacagi budur. Neden olmus kur sicramasi talep nereden gelmis acik degil mi.
damat p.tesi günü notumuz (-) yönde yükseltilmiştir diyebilir..!!
Ha mudiiz de bilsin ki borcumuz borc ne oder ne inkar ederiz.
yakıt aydatı için bu gün 2 keçi satıp 5.93 ten 370 usd aldım bu haberden sonra zengin olmasam bari :yahoo:
9 olursa bozarım seçimden sonra 3 keçi alırım aydatıda kurbandan sonra öderim....1 keçi karım olurmu ?
ba3 seviyesinin altına cds koruması alınabiliniyor muydu?
eğer alınmıyorsa bu sıkıntı olabilir borç para bulma açısından.
madem laylon topu bu kadar anmışız..
patlayanı kesip yenisinin üzerine geçirirdik biz veletkene. hem daha dayanıklı olurdu hem öyle kelebek gibi savrulmazdı. ne hikmetse dağılmazdı da..