Neyse senin seviye su altında dolaşıyor, ilk engeli atalım, herkese hayırlı olsun. Engel günü dolar : 5.64 :)
Printable View
azami hız eyaletten eyalete değişir, Austin Texas'da saatte 137 km'ye kadar basabilion
Ek 22830
Dolarda ani bi hareket olmus sebebini bilen var mi ?
Kusura kalma hunter bey kardesim. Sende haklisin millet artik oyle bi mod a girdi ki 5-7 kurus dusse sebep aramiyo 2-3 kurus artinca iskilleniyo.
Sebeplerden biri borsada yukari dalgayi realize edip gelen parayla guvensiz liman dolara gecmek olabilirmiyi sesli dusundum
Dolarda hareket oluyor millet hız limitine takılmış.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estagfurullah sayin dostum. Tepkini anlayabiliyorum.
Beyaz Saray gelecek hafta Türkiye'ye yönelik potansiyel yaptırımları görüşmek üzere senatörleri davet etmiş.
Memur, işadamı , beyaz yaka harcaması herkesin gözüne batar. Evde bir batarya değiştirmeye tesisatçı 100 tl. aldı. 15 dk. lık iş. 3 odaya korniş takmaya 200 tl. aldılar 30 dk. 2+1 dairenin ( 80 m2) badanasını 700 tl. ye yaptılar 1,5 gün.
Müteahhit komşunun oğlu iki yıldır üniversiteye yerleşemedi. Her yaz en az 4 ülke geziyor.
Evdeki işe yarayan eşyaları yeni eve taşıtmak istedim, kahvehaneden 2 hamal sordum. 600 tl. istediler. Spotçuyu çağırdım, kalacak eşyaları gösterdim ve kaça alacağını sordum, 250 veririm dedi. Ben para istemiyorum, bunlar senin olsun diğer eşyaları yeni eve taşı anlaşalım dediğimde hemen kabul etti. Bu adam öğrenciler ve boşanan kişilerden köşe oluyor. Üstü başı dökülüyor ama tripleks evde oturuyor, 3 aracı var.
Kriz var, köküne kadar var ama hissedene......
Hürmüz Boğazı'nda seyir halinde olan İngiliz bayraklı Stena Impero isimli tankerle temas kesildi. İran Devrim Muhafızları tankere el koyduklarını duyurdu.
İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, İngiltere bandıralı Stena Impero adlı petrol tankerine Hürmüz Boğazı'nda müdahale edildiği belirtildi.
Stena Impero adlı İngiliz petrol tankeri, denizcilik kurallarına riayet etmemesi nedeniyle Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Birinci Bölge Birliği tarafından durduruldu."
Söz konusu tankerin, müdahalenin ardından yasal prosedürler için İran kıyılarına çekildiği bildirildi.
#Sondakika İran, Hürmüz Boğazı'nda İngiltere'ye ait petrol tankerini alıkoydu
https://twitter.com/tashecon/status/1152291671813632001
doların serbest dalgalanmamasından korkmak gerek olası hareketi kimse yakalayamaz....
Neden bu kadar nefret dolusun anlamak zor.
Ülke bizim ülkemiz, bir büyük suç bu şahit olduğu.
Hiç adliye ile uğraşmasın, Jandarma Gnl.K,iığına sadece mektup yazsın, lokasyon bildirsin yeter.
Bu kadar çok şeyden yakınıyorsunuz ama yaşadığınız topluma hiç bir katkınız yok.
Olmaz.
Yangını bir köşeden söndürmeye çalışmak lazım.
bırakın iranı gecenin haberi,
Reuter’s reporting that Cetinkaya was sacked as CBRT Governor for resisting 300bps rate cut in June, and plans for more to come in July. So much for the CBRT having any semblance of independence. Suggests 300bps plus a done deal next week.
Mütekabiliyet nedir gösteriyor İran?
Kapat bir de Hürmüz boğazını.
Gerisini başka ülkeler düşünsün.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB nın faiz düşüşüne oynayan piyasa oyuncuları, doları 5.45 e çekebilir mi?
400 bp bekliyorum ben ama yinede ters kose yapabilirler belli olmaz.
Git gel Konya 6 saat :oleyo:
https://i.hizliresim.com/M1kp12.png
La bu İranla Abd de sıktı artik. Savas neyim olmaz aralarinda. Gecimsiz kari koca gibi didisip duruyorlar. Gundem isgal etmekten baska birsey degil.
700 mü? 400 baz puan indirim bile ekonomiye zarar verebilir .. Bir ay önce faiz indirmezken 1 ay sonra 400-700 baz puan çılgın oranlar .. Umarım öyle bir şey olmaz 200 baz puan bu toplantı , 150 baz puan da sonraki 2 ay içerisinde indirim uygun olur .
Beyaz Saray, Türkiye’ye Rusya’dan S-400 alımı nedeniyle olası yaptırımları konuşmak için bir grup Cumhuriyetçi senatörü gelecek hafta toplantıya davet etti.
Washington Post gazetesinde yer alan habere göre, toplantı 23 Temmuz Salı günü yerel saatle 16.00'da yapılacak. Gazete, toplantının iki yetkili tarafından doğrulandığını ve Washington Post’un toplantı davetinin bir kopyasını gördüğünü yazdı. Toplantının Resmi Akşam Yemeği Salonu’nda yapılacağı ve sadece üyelere açık olduğu belirtildi.
Doğru değildir heralde ya, öyle bir "300 önden, sonra yine en az 300" manyaklık yapılmış olsa abartısız Temmuz ile beraber tepeye yakın dokundurulurdu.