Bir anda kaçıyor kimse o kademeye vuruyor ekran izleyin.
Printable View
Bir anda kaçıyor kimse o kademeye vuruyor ekran izleyin.
Borçları yüksek olmasına takılanlar için not;
Şirket ns motoru aldı usa da 9mio usd ye şirket
Kurdu yan arsasını aldı ek yatırım yapıyor
bunları ne ile yapacaktı daha ne olsun hızla büyüyor
Yatırımcı olan bugünkü fiyat hareketlerine takılmamalı 2022 de farkı bir kulvara geçecek
Büyük ihtimal yüklü bir bedelsiz gelebilir bu yıl
25 krş da temettü
Brain sen hayal dünyasında yaşıyorsun bir an önce kendine gel bedelsiz verecekte temettü verecekte geri alım yapacakta durumu yok şirketin,aksine bedelli yapması lazım.Yatirimla açıklanacak borç değil.Batak formasyonu
Ben de vardım. Geri geldim :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın sn bdl ama hayal değil biraz fazla iyimserlik diyelim 75 ülkeye ihtacat yapan
Sektöründe lider sınıfında olan bir şirket
Batık formasyonu için bir şirketin favök ünün çok düşük yada sıfıra yakın olması lazım ki bu sermayesinin 4,5 katı favök yaratmış durumda
bu bile iyimser olmamıza yeter diye düşünüyorum
Tabi brain seninki hep fazla iyimserlik.Ama burada bulunan çoğu kişinin maliyeti 4-5 liradır.Bizleri çok etkilemez.Hirsiz içeride olunca kapı kilit tutmaz.Sirket bedelsiz sonrası temettü vermemek için ugrasacaktir çünkü senetleri dağınık.
Kademeye vuran biri var.
#KLMSN
2021 HASILAT : 1,75 MİLYAR TL.
PİYASA DEĞERİ : 790 MİLYON TL.
İHRACAT ORANI: %55
Yıllık Hasılatı piyasa değerinin 2 katından fazla olan kaç kağıt var acaba?
Ek 28405
M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok kağıt var,borcu piyasa değerinin 3 katı onu napacagiz 😄
https://i.hizliresim.com/gnko8jh.png
Klmsn 1h chart
Bulut rüzgar ,brain bu arkadaşlar aşık olmuş kağıda ama şair ne demiş bağlanmayacaksın öyle körü körüne😀Haaa maliyetiniz 4-5 civarı ise beklemek iyidir reel olarak kazanç olmasa da psikolojik olarak rahat insan.
Hikaye lazım hikaye hikaye buyuk bir hikaye.Yoksa uzun vade elimde tuttuklarımıda vermeme ramak kaldı.Kâr açıkladığı dönemde çok olumluydum şimdi bakıyorum şirket borçları sebebiyle zor durumda.Ne ara buraya geldik.
Arkadaşlar ben çok yazmıyorum, boşa yazmayı da sevmiyorum, bence zamanı geldi. Eskileri toplayalım brain, cahil kardeşim vs.. tren kalkar, sonra yazmadın duymadım bilmiyorum olmasın.
Evet borcu var, karıyla kızla para yiyip mi borç yapmış? Üretiyor ki borçlanıyor. Rusya olayı var önemli ona istinaden düşer çıkar. Kısa vadede sermaye piyasaları öngörülemez. Tek hisse senedi hiç öngörülemez.
Orta vade (6 - 18 ay) oldukça olumluyum.
Ya ben hiç birşey bilmiyorum ya da sizler çok cesursunuz.Maliyetim 4-5 TL arası.Korkuyorum ya da sizler cesursunuz 😅
Biraz anliyorsam bu işten şirketin bu borçlari bedelli yapmadan veya şirkete ortak bulmadan çevirmesi imkansız.Menderes kötü şirket mi?İhracatta ödül alan güzel ürün ağı olan enerji yatırımlarıyla son zamanlarda adından söz ettiren şirket ama borçlu yıllardır bu aralıkta fiyatlamasi.6-7 yıl önce hissenette 70-80 kuruş iken alıp uzun vade unutacağım diyen bir arkadas vardı tanınan bayadirda yazmıyor benim yazdıklarımı görüyorsan umarım öyle bir hata yapmamissindir.Kisacasi bu ay bitmeden belli edecek kendini klimasan,hala tık yoksa kendi açımdan yolu açık olsun 2017-2022 arası altın alıp beklesem bundan kat kat fazla kazandiracakti.Herseyin başı sağlık Allah kazançlı hafta nasip etsin.
Sn. bdl,
Haddime değil ama mesela stop da kullanabilirsiniz. Mesela 9.5 TL yatayda pek altında kapatmadığı iyi duran bi direnci, hani yukarı gitmiyor ama aşağıda bunun altında günlük / haftalık kapanış görürsem çıkarım gibi kendinize kural koyabilirsiniz. Tabi ben böyle yapmıyorum malesef yapmamanın faydasını da zararını da çok gördüm sonuçta sizin rahat ettiğiniz pozisyon iyi pozisyondur rahat değil iseniz iyi bi pozisyon değildir.
Mesela çıkınca atıyorum 11 tl görürse %30 poz azaltırım da diyebilirsiniz.
Bu tarz şeylere yapıp da uyunca insan kafa olarak daha rahat olabiliyor çevremde ve kendimde onu gördüm. Tabi son karar sizindir.
Şirketle ilgili temel olarak, kötü bilanço sonrası aşağı vermemesi, satışlarda istikrarlı artış, borçlanmanın belli bi iş hacmini yaratma amaçlı olduğu duygusu uyandırdı.
Sonuçta parayı ne yapacağını şaşırıp daha yeni arsa alan bi şirket.
Tabi ki ticarette bugün ve yarın var dün yok. Ama yani atıyorum aldığı arsa şimdi satsa kaça gider? Bilançoda ne görünüyor şu an?
Yani tabi ki her türlü bakış açısına saygı sonsuz ama ben satış artışı ve kötü bilançoda negatif fiyatlama olmaması nedeniyle pistin başında olduğu duygusu uyandırdı. Başkası başka görür. Piyasa böyle oluşuyor sonuçta.
Hep temel bakan,geneldede spekülatif hareket sevmeyen yok bu hisseyi ucuracaklar suna grup girmiş söylemlerinden hoşlanmayan biriyim şirket güzel atılımlar yapıyorsa bir şekilde yuruyor buna inanirim.Tavhl var uzun vade maliyet 15 duruyor halada çok beğeniyorum borcu çok karı azaldi ama defter değeri 41 TL almatiyi aldı ve Antalya ihalesi kazanıldı ucuz Türk lirası turizm için yeterli şimdi bunu nasıl satayım?Bu şekil olsa klimasandada görüşümü net ortaya koyardım ama klimasan da iyi yönetilmeme algısı oluştu bende hani o kurumsallık adımını atamadı bir üst lige yükselemedi.Son çeyrek bekleyeceğim.Sonrasi Allah büyük yorumun için teşekkürler
geçen yıl ki 9 milyon dolara aldığı varlık ile ilgili bilginiz nedir..ne planlanıyor orada..
Bedelli ihtimali gün geçtikçe artıyor.Maliyetler arttı Euro/dolar paritesi sıkıntılı.
Şirketin halka açıklık oranı %32. Bedelli yaparsa kendisinin daha fazla para koyması lazım. Bu nedenle yapması mantıklı olmaz. Yaparsa da 10 liralık hisse için 1 lira bedelli parası vermek bizim için çok karlı olur keşke yapsa.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli olan tek gösterge bana göre satışlar. Kimse maliyet arttı diye zararına is yapmaz. Malını satıp kar edebiliyor ise de maliyetin artması hissenin ucuz kalması demek olur.
Önemli olan göstergeye odaklanmak lazım, satış bu ivme ile arttığı sürece benim açımdan sıkıntı yok - satışlar yataya bile sarsa bu enflasyon ortamında zarar demektir çıkmak gerekir o zaman.
Değilse borç ne olacak bugün hisse başına 10 tl borcu var 0.6 dolar, yarın 0.5 dolar olur o borç daha rahat ödenir anlatabiliyor muyum. Yeter ki esas faaliyeti kar getirsin.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borç bu durumda olmasa şuan o en çok yükselenler değil klimasan alıyorlardı.Bu işler böyle ilk çeyrek bekleyeceğim zarar devam ederse ciddi risk taşır.Bedellide belli olmaz bu işler.
Benden alanda kazansın.Allaha emanet
https://i.hizliresim.com/63anucp.png
Borsa doydu bence ...
Satıyorsun gelip bakıyorsun hala aynı yerlerde :) Bu şirketten borçları kapatmadigi sürece olmaz.
İhracat dvz gelirlerinin %40 ının bozdurulması zorunluluğu ve bu yıl dönüşü olacak eurobond alacakları nedeniyle borçluluk yapısı önemli ölçüdü pozitif etkilenecektir
Hala aynı fiyat Allah sabır versin brain kardeşim.