Hissenin pastasını yükleyin o zaman , bizde yiyelim.
Printable View
Senin olduğun yerde bereket mi olur olsa olsa haset,fitne,dedikodu ve fesatlık çıkar sonrası Allah muhafaza buhran olur..ytd..
Ne biliyorsan dök ortaya dök eteğindeki taşları lütfen çekinme hatta ben kimim açıkla herkes bilsin aklında soru işaretleri kalmasın teyit ettir söz sana yardımcı olacağım ama şayet iddia ettiklerin gerçek ve doğruluk arz ediyorsa..:) Benden sana bir ağabey nasihati insanları kılık ve kıyafetlerine göre değilde kötü tavır,davranış ve zihniyetlerine göre yargıla herkesi de aynı kefeye koyma bademmiş,pos bıyıkmış vb.önce güzel insanmı değilmi ona bakalım..Evet''Yaz boz abi '' yorumunu bir başka yerden daha duymuştum:oleyo: ytd..
Ihlasin MORUKLARI destegi aldimi MORUKLUKLARINI lagimla yenileyecekler.
Ihlasin MORUKLARINI toplasan bir domuz etmezler , insan gorunumlu yaratiklar kendileri gibi parataparlar arasinda itibar goruyor
Iyi gecinin siz kardessiniz :evil:
https://youtu.be/3YBdiFt-kEE
Sevgili spek, simdi iki kelam edicem gene sey edicen :kahkah:lakin az daha sey etseydin tam da toruna degilde evlada mi biraksam noktasina geldim gelecektim :evil:
Sevenin cok olsun
Muhteberu, burada ne işin var mübarek yoksa benimi takip ediyorsun :)
Hayırlısı olsun kardeşim benim vardır elbet bir bildiğin..Bir zamanlar 'İlim' vardı İhyay da grafikleri paylaşıyordu o da kayboldu gitti..İyi anlaşıyordunuz..Selamlar..
Togg un pilini üretecek firma SIRO Silk Road Temiz Enerji Çözümleri ile ihlasın bir ara anlaşma yaptığı China Silk Road Group un bir alakası varmı hiç bir yerde birşey bulamadım bu ihlas anlaşma yaptığından beri hiç bir haberde çıkmadı bu olayla alakalı acaba ihlasmı China Silk Road Group ile pil üretecek öyle bişey olursa manyak olur su arıtmacı ihlas sonunda adam gibi bir iş yapıyor deriz harbi bir holding olur ama hiç zannetmiyorum varmı sizin bir düşünceniz
Bu ihlâsın fiyatı 20sene önce daha pahalıydı. para 1000 kat değer kaybetti. bunun fiyatı hala kuruslarda.bunlar hicmi paralı bir sektör bulmaz. hiç bişey bilmese bile tarla kiralayıp camları dizse elektrik üretme.onu bile yapmamış..yalnız binlarin değerleme yapılacak yerleri vardır.
SPK ve BİST işgüzarları ,ihlas hisselerinin fiyatları 0.50 kuruşlara düşerken bizim canımız yanarken neredeydiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu ihlas şirketleri şimdi olması gerektiği gibi kayıplarını telafi etmeye çalışıyor bundan daha doğal makul bir şeymi varda aşırı fiyat hareketleri diye uyarı gönderiyorsunuz..Siz önce kendinize çekidüzen verin sonrada başkalarına ayar verirsiniz yediğiniz naneleri cümle alem biliyor spk yöneticileri adınız çıkmış dokuza inmez sekize bırakın bu işleri uğraşmayın mazlum yatırımcılarla zenginin keyfi yerinde biz dürüst ve mazlum küçük yatırımcılar olarak zaten ihlaslarda paramızın %75'i ni kaybettik artı eflasyon ve ekonomik kriz kayıpları vs tonlarca kayıbımız var hisse nominal değere çıkmaya çalışıyor siz engelleme peşindesiniz siz neyin kafasını taşıyorsunuz SPK ve BİST yöneticileri sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz ..Allah akıl, fikir,merhamet versin size...Amin..
Paratapar ihlasin MORUKLARI agizlarindan ... eksilmiyor, lagim iciciler
Paralı sektör mü bulamamış? Yatırımcısından daha değerli sektör mu var? Hiç endüstriye bulaşmadan bedelli yapa yapa inek gibi sağmış herkesi. Güneş paneline ihtiyaç mi var? Baş bedelliyi pamuk eller cebe ..
Ama zamanı geldi bu tereslerin...çıkacaklar yine artık tarihi zirve mi yaparlar ne yaparlar bilmiyorum ama çıkacaklar. Malum bedelli sektörü paha biçilemez değerde. Akarı yok kokarı yok.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mızrak çuvala sığmıyor tahtacı tek tuşla bekleyen para babaları var haberin olsun.
Senin ahlâka ihtiyacın kadar akılada ihtiyacın var dolayısıyla yukarı sert sür ki düzeltme gelir diye almasınlar yoksa lotların mum gibi eriyecek.
Sert dediysem 3, 4 lere, bu fiyatlarda bedava ama sen geç kaldın
Vuslat yaklaştı, tutuşma boş yere benden söylemesi. Ytd.
Ateşiniz bol olsun. Amin.
ihlas holding bilançosu açıklandı galiba zararı yada karı ne durumda acaba..? tşkkrler..
Sevgili spek gucunu kuvvetini neye borclusun :kahkah:
https://www.instagram.com/reel/CkOUY...d=MDE2OWE1N2Q=
800-10 milyon:rtfm:
En pijjler ihlasda ikinci sirada petkimde.
Herkes ihlas konuşacak demedi demeyin. fiyat 0.81
1 tl nin üstü zor gibi yaklaştıkça verip alttan almana musade ediyor.y.t.d.
Fiyat şu olacak demek geleceği biliyor olmak demektir. Buda mümkün değil ancak grafiğini açıp bi bakarsanız fiyatın zaman dilimlerini aşağı yukarı görebilirsiniz. Tüyo ile işim olmaz. tüyo size geldiğinde iş işten geçmiştir. Bakın 80 kuruşta yazmışım ben onu %20 den fazla gitmiş. Ve düşe kalka bu daha başlangıç Olağan dışı şeyler olmazsa
Söylediklerine kısmen katılıyorum ancak herkes ihlas konuşacak demek çok iddialı bir cümle olmuyor mu?
Ne oldu da herkes ihlas konuşacak, fiyat en az 10 kat artacak mı yani, bunun için sebep ne, yeni bir ihale mi alıyor, yabancılara mı satılacak, karı mı patlayacak, mücoit Amerika'dan yurda mı dönecek ya da ne bileyim kayyum mu atanacak. Gördüğün gibi yıllardır hep böyle, hep ...cek, ...cak.
Ha 1.05 oldu %20 gitti de ne oldu yani. Bak bakalım düne kadar bundan başka borsada kuruşlu hisse var mıydı. Bütün hisseler özellikle son iki yılda uzaya, bu tersine gitmedi mi. Buradaki yatırımcılara sor bakalım kaç kişi kar etmiş, maliyetleri nerelerde? Gözü sürekli yatırımcısının cebinde olan bu hırsız holdingi herkesin konuşması için sebep ne açıkla biraz. Ya da benim aklıma gelen yoksa 1 Tl üstüne atıp yatırımcısına pamuk eller cebe mi diyecekler yine. Adı ihlas kendi iblis olan bu holdingden çok bişey beklemek bence hayalperestlikten başka birşey değil.. Hadi hayırlısı bakalım.
89 da borsanın açılışından beri takip ederim. Borsada yükselmeyen kağıt olmaz. Göz altı ve batma durumunda olanlar hariç. İhlaslar yeni başladı ve konuşulmaya henüz başlanması. Çöp diyenlerin bir süre sonra bunları baş köşeye oturtacamları kanaatindeyim... Özellikle de ihyay... Bu nasıl fiyat. Kimseye al yada sat demiyoruz. Haddimizede değil. Sasa ve hektaş derken bunlar son bir ayın yıldızı oldular. Endekse ters hareket olacağını düşünüyorum... Hayırlısı.
Daha aldığımız maliyetlere bile gelmediği gibi ihlas şirketlerinde dönen dolapları yaktıkları canları arkada bıraktıkları mağdurları aldıkları ahları benden iyi bilemezsiniz Nick İsminize layık olmaya çalışın dik durmasını bilin oranız buranız oynamasın daima mazlumdan yana ol ki gelecek nesiller seni adam diye hatırlasın..Herkes yatsın kalksın Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua etsin... yatırım,al,sat tavsiyesi değildir...Yeni güne bismillah...
Buyuk komutan bofa en guvendigi askerlerle sasanileri birakip ihlaszadeler katildi.
Sabah seansında 1.46 tl'yi gören İhgyo öğlenden sonra 1.35 tl'ye kadar düşüyor yani neredeyse %10 bir düşüş buda oyunlarından,hilelerinden bir parçası ..Sonrada birileri çıkıyor ihlas şirketlerine övgüler yağdırıyor ve ekliyor efendim borsada tüm hisseler yükselirken ihlasların zamanı değilmiş yükselme zamanı şimdiymiş gibi gülermisin ağlarmısın bilemedim bu gün seans sonu rakamları görünce..ytd.
Evet eski ismini bile unuttum ama kim olduğunu anladım. Her önüne gelene laf sokup, o ağır dediğin hakaretleri başlatan sendin. Yetmedi özelden tehditlere, küfürlere başlamıştın. Hala da ona buna sataşmaya meyillisin. Aynaya bakmaya ihtiyacın var ve bunu öğrenmelisin. Benden uzak dur ve eski yaraları kaşıma. Ne senin alkışına ne de kutlamana ihtiyacım var. Bu yazıma dahi cevap verme.