Malda mülkte isen sıkıntı yok. Tl de isen sıkıntı çok.
Printable View
çok pis kokular almaktayım dowdan çok kötü tepebilir ve dolarese çok kötü verebilirler tırstım ve 106.300 den flat… eğer kırarsa 20.725 i tekrar cort düşünürüm... yoksa bugün onların olsun.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19.30'da açıklama yapacak: TRT
Bırakacak belki de....
Belki de ohal olan edecek...
...........
Bugün migrosta ne sopa attılar beee.
Içimde kaldı kimseye diyemedim buraya yazayım bari.
Petkim long devam. Bugün güzel al sat yaptırdı bana. Ben umutluyum bu uyuz eşşekten. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 ciddi tedbir geliyor sanırım.
Sağlık Bakanı Koca, Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 69 kişinin yaşamını yitirdiğini, toplam can kaybının 425 olduğunu bildirdi.
Sağlık Bakanı Koca: "İstanbul'da 12 bin 231, İzmir'de 1105, Ankara'da 860, Konya'da 601, Kocaeli'de 500 vaka var."
Sağlık Bakanı Koca: "Son 24 saatte 16 bin 160 test yapıldı. Toplamda 140 bin 716 test yapılmış oldu."
Sağlık Bakanı Koca, 56 ilde koronavirüs nedeniyle vefat yaşandığını bildirdi.
Koca: "Son 24 saatte 2 bin 786 pozitif vaka daha tespit ettik. Toplam vaka sayımız 20 bin 921 oldu."
Koca: "Tedavisi devam eden hastalardan 1251'i yoğun bakımdadır. Bunların 867'si solunum cihazına bağlı durumdadır."
Sağlık Bakanı Koca: "484 hastamız iyileşerek taburcu edilmiştir."
kaynak : Anadolu Ajansı
devlet şirketlere destek verir...seansta şirket hissesinde piyasa düzenleyiciliği yapmaz...
Gençler belirti göstermediği için çok kişiye bulaştırıyor olabilir.
2000 hala ölüm adayı var çok kötü
Benim anlamadığım şu
Dün İstanbul 8600 vaka
Bugün 12500
İyide bugünkü vaka sayısı 2750 değilmi
Nasıl oluyor bu
Biri bana söylermi
Yavaş yavaş bu iş ciddi denmeye başlanabilir.
Eregl ve vadelisi arasındaki dalavereye bakar mısınız... azıtmışlar, tozutmuşlar iyice..
Ben borsaya değil Behzat a bakarım birde dolar önemli endeks burada dolar 10 lira olursa ne anlarim bu işten yabancı gibi bakınca durum anlaşılır.
ONA buna bakarak poz açılmaz bir ara Şeker şimdi Teb mi salla gitsin
Bilim Kurulu'ndan bir bilim insanı da virusden etkilenmiş. Muhabir Hacettepe Üniversite'sinden diye onaylatıcı soru sordu ama isim vermdi bakan.
Sıkı tedbirler gelebilir ilave tedbirler bir dolar satarak destek verin diyebilir
maske ihracatını serbest bırakıcan,iyide para bırakır,esnafla birleşecen üretip satacan avrupaya..