ne açıklamıştı dün ben takip etmedim...kötü bişey mi söyledi piyasalar açısından?
Printable View
Hisseleri satıp nakite geçtim. Burada riske girmeye gerek yok. Biraz kenardan seyredeyim :)
Mehmet Nane PGSUS almış KAP a göndermiş.
Bu işler böyle oluyor.
Petkimdeki inanılmaz ralliyi görüyormusunuz. 4 kademe yukarı çıktı bir ara neredeyse 5. Kademeyi de kaldırıyorlardı sonra kar realizasyonu geldi 3 kademe geri geldi [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I am extraordinary person 🤣🤣🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haber asparagas mı?
yoksa biz bu kadar duyarsızlaştık mı?
soylu için yazılanlar yada ing. başbakanı için yazılanlar
gözümüzü para bürümüş.
kimseye lafım yok kimsede yanlış anlamasın beni
ne durumdayız örnek verin desem zorlanırdık ama bu sessizliğimiz en güzel cevap oldu.
Hold on door it is safe mode
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaslar dikkatli olun bu fiyatlar bence yuksek avrupada hayat durmus sirketler calismiyor borsa yukari gidiyor benden simdilik 0 pozizyonla izlemedeyim ytd kolaygelsin
Garan ve bist100 saatlik macd satta. Al yönüne dönecek mi izlenmeli.
Bu krizdekivtek avantajımiz petrol düşüşünü hile hurdayla elimizden almaya çalışıyorlar...
Matriks de haber vardı, Haydar Baş vefat etti diye.
Dün ünlüler için vefat etmek için kötü bir zaman demiştim. Birilerine isabet edecekti, en az 1000 tane ünlü var ama Haydar Baş ilk binde yer alıyor mu bilemiyorum.
Allah rahmet etsin.
Attetion please three oclock
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün ML gelmiş alımda
CS ve YF de alımda şimdilik.
https://media.giphy.com/media/ZqlvCTNHpqrio/giphy.gif
.
.
.
Birisi bık bık çok düşüş konuşuyor ise short yapmasını bekleyeceksin.. Bir süre sonra susuyor zaten..:oleyo:
98200-98750 bölgesi önemli direnç hattı muhyemelen ilk denemede geçilemez........ytd
ARCLK VESTL de artıyor, eskiyen eşyalar hayat normalleşince değiştiriliyor.
Esasen havayolu ve turizm sektörü etkilendi bu işlerden kolay kolay da düzelmez.
parti başkanı ( devlet bahçelide öyle ) sıra onda
muhafazakar
tanınan biri
sürekli asgari ücret 5 bin tl olmalı diyen kişi
ve soyludan ( hala yaşıyor ) ve ing. başbakanından ( yaşıyor ) bana göre daha önemli
ve memleketi trabzonda ölmüş oturduğu mahalle karantinadaymış. ( soylu ) hepsi gidici
her neyse
bunlar bana göre neden
polemik yaratmak istemiyorum
sadece ateş düştüğü yeri yakarmış daha önceleri de yazmıştım kimsenin başına yada yakınına gelmediği sürece tek sorunumuz para olacaktır.
saygılar
Not: sizi severim sn. secbul
Tam coşkuya mal verme ortamı var çok tehlikeli... ytd
110500 e kadar geri çekilme bekliyorumbu kurla
Yatırım matirim önerisi değildir
Manif depresif shortlar vardı dün uyarıyolardı kuzu kuzu yol almışlar bugün 58 hayalleri ile topikten
Hisseyi alıp satmak şirketi işletmekten daha karlı diyordur birileri.