7 civarı yazmıştım halen elimde tutuyorum bir kısmını sata sata 1200 lotum kaldı
Printable View
afyonda bu seneyi kapatmadan 7... 8 tl yapması lazım bekliyoruz keza sanko yu bekliyoruz
Enerji alanında düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda yasalaştı.
Bu haber hangi firmaları etkiler?
odas orge naten gerel anel esen
haberin detayları https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/ene...alasti/2056029
Ondada bekleriz . Sorun yok . Nazarlık olacak . 50 hisseden biri de artmasın. Enerji piyasasındaki düzenlemeler ile ilgili yasa . Enerji kağıtlarını ve bağlı holdingleri hareket getirir . IEYHO gibi holdinglerde iyi olur diye düşünüyorum, enerjisa , odas, aksue, anel ... gibi kağıtlara hareket getirir
Çelik hocam ıyi geceler ayen enerji ye bakabilirmisiniz durumu acaba nasıl
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yeni yasa enerji üreten sanayi şirketlerine daha çok yarayacak . Örneğin rüzgar RES sant. Olan menderes tekstil , Gsdho
Tşk.ler hocam SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz her zaman SABIR SABIRR yazıyoruz ..real hayatımızda bile sabırsızlar hep kaybediyor örneğin trafikte ..bankada . vb. alanda sabırlılar kazanıyor sabırsızlar kaybediyor
demekki sistem haberler öncesi bazı hisseleri kodluyor ..arkadaşlar cümleten iyi geceler boll kazançlar yarın ola hayrola
Hayırlı geceler . Allaha emanet ...
Bugün takip listem
kfein
kristl
ceoem
klnma
pegyo
Afyon içine çökmeye başlayan yıldız gibi.. Kritik an geldiğinde süpernova patlaması yapacak.. :D
Aşağı salamıyor yukarı çıkamıyor. Bir piksele sıkıştı kaldı güzelim AFYON...
Herkes merhaba. Birkaç aydır burayı takipteyim. Nihayet üye olabildim. Kendi çapımda büyük ama piyasa için minnacık yatırımcıyım. Verdiğiniz güzel fikirlerin yakından takipçisiyim. AFYON u çok dillendirdiğiniz için almıştım ama çoook ağır gidince sabredemedim az önce yolları ayırdım kusuruma bakmayın. Çelik, mebes, hakan ve saymadığım üstatlarıma sorum olacak. MRGYO 200% bedellisi var ama aşırı düşüşte. Epeyde bir hissem var. Sizce bu 3 lirada iken bölünme onaylanır mı? Sizler de fikir verirseniz sevinirim.
Bu arada ISDMR halen tutuyorum. Hepiniz sağ olun
Sayın Hocalarım,
Halka arz olacak KRVGD hakkında düşünceleriniz nedir acaba?
ESEN gibi olur mu?
“Türkiye varlık fonu ve Katar yatarım otoritesi, Borsa İstanbul’un yüzde onluk hissesi için mutabakat anlaşması imzaladı.”
Bu haber borsaya ne şekilde yön verir acaba?
Celik hocam ve degerlo grup uyelerı cemts hakkında yorumlarınızı alabılır mıyım? 15.40 dırencını kırdı 20 hedef gosterıyor sızlerın dusuncesı nedır
Polho yeterince dinlendi mi acaba...
Herkese hayırlı akşamlar.Çelik hocam dmsaş için bir değerlendirme yapmanız mümkün mü acaba
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takip listem YTD
Kfein
krstl
ceoem
vking
ittfh
krstl bakalım rol mü yapıyor yoksa benden buraya kadar mı diyecek? Kısa vadede 3.20 hedefim var bakalım belki tutar :)
kfeın 18.30 üstünde üstadın dediği gibi yön yukarı ısdmr 8.60 üzeri bence yön yukarı